Şimdi Ara

HEPSİBURADA KULLANILMIŞ ÜRÜN GÖNDERDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
18.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
474 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Hepsiburada'nın kendisinden Alita Savaş Meleği kitabını sipariş verdim kullanılmış kitap yolladılar. Kitabın halinden belli ortası kırışmış kullanıldığı için. Kitap olduğu için geri yollamadım ama yine Hepsiburada'nın kendisinden almam başka bir satıcı veya siteye bakarım.
  • Hb pismanlik orj superstar satiyor sandim yorumlara kanip fake yorum olmali iade attim ugrasmdim cok skinti hb artk sildim uygulmyida agrmayan basi agritmaya birebir hb gecmis olsun mh de vasat kemkum icraat yok kelime cambazi hepsi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Bu internetten alışverişinin suyunu çıkardılar gerçekten . Çok fazla internetten alışveriş yapıyorum diye evimin kapısına kamera taktırdım . Elimde maket bıçağıyla bekliyorum kargocuları ve hemen kamera altında açıp bakıyorum ürünlere . Satıcıların ve sitelerin malesef bir çoğu şeref , haysiyet yoksunu . Biraz önce bir ayna baktım ölçüleri 110-50 cm ama resme baksanız örnek resimde neredeyse kapıyla aynı boyda . Aklı çalışmayan biri o aynayı o boyda sanıp alır eve gelir yarısı kadar bir ayna . Alışveriş yapmak için cin gibi olmak zorundayız . Gerektiğinde satıcıdan daha çirkef olmalıyız bence . Çok geçmiş olsun . Son 2 ayda 20 bin tl üzeri internet alışverişi yaptım sorununuzu çok iyi anlıyorum . Tavsiye isterseniz amazonda 1 tane bile sorun yaşamadım .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fatalrhymer16 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işler biraz şans içi 1.5 sene de hepsiburada dan 7 bin tlye msi laptop 1000 tlye monitor 2400tlye telefon aldim bi sıkıntı çıkmadı açıkcası bir tek monitör 17-18 gunde gelmisti.

    Ha demiyorum ki sorun olmaz goruyoruz iste oluyor olabilir riske alip almamak sana kalmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan alışveriş yapmayalı baya oldu en son kamera ve mousenin teşhir olduğunu anladım iade yaptım kabul edilmedi kampanya dahilinde diye kabul edilmedi. Sipariş ettiğim çantayı yanlış göndermişler iade ettim 20 gün sürdü değişim süreci.

    Değişim iade gibi işleri 3 günde halladebilinen firmalar varken orası zaten facia. Ve kullanıcı yorumları siliniyor yayınlanmıyor ürün arattığınızda sadece kendi bünyesinde sattıklarını çıkartıyor vs. Rezil bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim.

    Kargolar ve e-ticaret platformları o kadar hızlı işlemiyor.

    Sistemde iade kodun aktifse ve elinde teslim ettiğine dair belge varsa relax ol. otur bekle. çay kahve falan iç. 1 haftaya kadar çözülür.
  • Çok büyük geçmiş olsun. Paranız ile rezil olmuşsunuz resmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende utu almistim icinden su cikmisti. Taban jelatini de yokttu. Ucuz diye ses etmedik. Hb de baska saticilar vardi onlardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Som zamanlardaki en net tüketici odaklı rezalet,geçmiş olsun,seve seve çözüm üretecek alırsınız paranızı en kısa sürede umarım.

    Ancak size satılan bu ayıplı ürünü kk'na taksitle aldı iseniz o para aydan aya taksit sayısı kadar vadeli döner hesabınıza bu da maalesef zararınıza olacaktır.

    Maalesef ürünü iade etseniz de her türlü zararda olacaksınız.
  • Hepsiburada iyice işin suyunu çıkardı. Bende hb üzerinden geçen yıl 2 paket kedi maması almıştım başka bir satıcıdan. Mamalar gelince kargoyu şubede yakaladım, birde ne göreyim pakette 1 paket mama var. Diğer paket gelmemiş. Kargodan parçalı sevkiyat olup olmadığını sordum tek parça...

    Paketi aldım diye imza atsam sittin sene derdini anlatamazsın. Direk şubeden teslim almadan iade ettim mamayı. Hb de ücret iadesi yapacak 1 arıyorum yok, 2 arıyorum yok 3. Arıyorum hala aynı cevaplar. 1 hafta sonra sabrım taştı telefonda bütün müdürlerine kadar ağzıma geleni saydırdım 15-20 dakika. Aynı gün iade onaylandı.

    İnsan gibi konuşunca sallayıp duruyorlar. 3. Aramadan sonra telefon görüşmesinin kayıt edildiğini doğrulatıp dümdüz gitmek lazım. Kibar davranınca ***lemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows kurulu değildi di mi?
  • Hocam iade süreci gerçekten çok kısır güvendiğimiz satıcı bulmakta zor hepsi dolandırıcı ve ilgisiz.460 kere şarj doldurup boşaltmak nedir yahu ben 1.5 senedir laptop kullanıyorum daha 300 civarı olmuş baktım.Baya kullanılmış bu bilgisayar.Zararsiz şekilde atlatirsjniz umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yuh ya en güvenilir alışveriş sitesi diye bilinen bir site de böyle yapıyorsa kime güvenecek bu millet, dolandırıcılık yapan kim olursa Allah belasını versin ya adiler, umarım iadeyi kabul ederler paranı kurtarırsın hocam geçmiş olsun.
  • Arkadaslar sagolun destekleriniz icin yorumlardan anladigim kadaruyla hepsiburada baya gelenek haline getirmis bu kullanilmis urun satma olayini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan son zamanlarda yaptığım neredeyse tüm siparişlerde sorun yaşadım.
    Kimseye tavsiye etmiyorum. En ufak sorunda bir ton uğraşıp durursunuz.
  • Satici hepsiburada diye aliyorum cogu seyi onlar bile bouleyse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada en sorunsuz alışveriş yaptığım firmaydı yıllardır. Ta ki geçen aylara kadar. Son birkaç alışverişimde sorun yaşadım. Tedarikçilerine yaptırım olmaması kötü hizmetin sebebi olabilir. Benimde son alışverişimde 1 kırık ürün çıktı. Diğer bir alışverişmde verilen ölçülerle gelen ürün bambaşkaydı. Hem görsel olarak hemde ölçü olarak. Neyse ki iade aldılar hatta kırık ürün için ürün bedeli kadar çek verdiler iade aldıkları halde. Ama sorun şu ki alışverişim kötü geçti napayım ben özür için verilen çeki. Sorunsuz alışveriş beni daha memnun eder açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay benim de başıma geldi anakart almıştım kullanılmış ürün gönderdiler bende geri gönderdim geri aldılar, sıkıntı çıkmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ohaaaa olaya bak,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.