Şimdi Ara

HEPSİBURADA KULLANILMIŞ ÜRÜN GÖNDERDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
18.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
474 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer 0 diye alıp emsalleri ile aynı parayı verdiyseniz diyecek bir şey yok . Laptop baya kullanılmış gibi .Ama fiyatına da bakmak lazım aslında alırken çok düşük fiyata aldanıp atlamamak lazım . En son HB ‘ dan tv almıştım , bozuk Çıktı iade edene kadar canım Çıktı en son şikayetvar.com a yazınca gelip evimden aldılar ürünü .Bir dahada bir şey almadım , alacağım zaman ya teknoloji mağzalarından yada Trendyol dan alıyorum . Ama bizim tüketiciler de çakal , geçen burada biri diyor ki “ İnternetten almak varken mağazaya fazla para vermeye gerek yok , beğenmezsem anında iade ederim .” Sonrası adam için önemli değil . Sanki sen iade ettin diye adamlar çöpe atıyor onu , paketleyip başkasına satıyorlar . Beğenmediğin için ürün iade etmek çok garip geliyor bana .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke içini açmasaymışın, bu namussuzlara güven olmaz haklıyken haksız duruma düşürmesinler..
  • keşke açmasaydın,bu defa bilgisayarın için yetkisiz açtısınız iade kapsamından çıkar diye bahane uydururlar.umarım sorun çözülür para al ve hepsiburada hayatından sil.bu ülkede telefondan çıkan her söz inanmayın. amazon.com.tr alsaydın kafan rahat ederdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 2 Mart 2020; 15:16:50 >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Hmm, ...










    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da n11 gibi kendi stoğu dışında ki ürünleri satıyor. Başka kullanıcıların dükkanlarından almayın. ürününüzü seçerken bakın tedarikçisi kim? tamam hepsiburada aldığınız tedarekçiden şikayetçi olur ama siz ürün alırken satıcı olarak sadece hepsiburada filtresini uygulayın.

    Örneğin bu linkini verdiğim ürünü almak istiyorsun
    https://www.hepsiburada.com/razer-ornata-chroma-turkce-oyuncu-klavye-22-0237-p-HBV00000359GY

    ürün tanıtımının alt kısımdan hangi satıcıdan aldığınıza dikkat edin. Techburada adlı satıcıda 499 lira. Hepsiburada da 716 lira. 716 liraya Hepsiburadadan alsak sıfır gelecek ama Techburada kim?

    HEPSİBURADA KULLANILMIŞ ÜRÜN GÖNDERDİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 2 Mart 2020; 15:36:9 >




  • Geçmiş olsun. Artık korka korka siparis veriyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay ayrı ironi, yorum yapan insanlar ayrı. Bu insanlarımız ne zaman artık bilinçli bir birer haline gelebilecek çok merak ediyorum..
    Kardeşim geçmiş olsun inşallah çok yakın sürede sorunun çözülür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt
    Anormal bir fiyati yoktu hocam hatta suan bile ayni fiyata satiliyor ve 90 kusur yorumda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi test programinda hata olabilir, logodaki cizikte belki uretim hatasidir diye dusundumcunku cihazin disinda baska cizik vs goremedim, daha once hepsiburadanin sattigi hicbir urunde sorun yasamamistim iyiye yordum kullanilmis olamaz diye ancak birde icine bakayim dedim ki ozaman gordum tornavida ciziklerini cihazi acmadan once HP yi arayip teyit ettim sorun olmayacagina dair, yokusa surerlerse isi thhye gidicez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 2 Mart 2020; 15:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NefretZm N kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada bizzat kendisi satiyordu cihazi, resmini virazda ekleyecegim konuya bircok kisi yazdi cunku satici kimdi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanırım. aynı hepsiburada bana led gündüz farı yerine çin malı bir dikiz aynası göndermişti. neyse ki iade almıştım iade alamasaydım mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyordum
  • Geçmiş olsun hocam. Bende katı meyve sıkacağı almıştım banada iade edilmiş defolu ürün gönderdiler. Sürat kargo ile istediler iadeyi. Ankaradan istanbul'a 8 günde gitti kargo. Allah'tan beni uğraştırmadılar servis vs. diyerek. Ortalama istediğim ürünün gelmesi bana 13 güne falan maloldu.

    Bu aralar ellerinde kalan defolu ürünleri gönderiyorlar anlaşılan. Whatsapp destek hatları var oradan yazın sürekli sonuç alırsınız.
  • geçmiş olsun

    satın aldığın mağaza hangisiydi
    hepsiburada üzerinden farklı firmalar gönderdiği zaman sorun çıkarsa direk faturadaki firmayla iletişime geçiyorum sorun daha hızlı çözülüyor.
  • Hepsiburada 3-4 defa sorun yaşadım, thh ile hepsini çözdüm.
    Kesinlikle 3-5 bakmam başka yerden ürün alırım, sırf bu gibi durumlar yüzünden İnternet'ten ıvır zıvır dışında ürün almamaya özen gösteriyorum, gidip elden almak en iyisi.

    Konuyu öne çıkartalım arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 2 Mart 2020; 17:12:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

    Arkadaş herkes çakal olmuş
    Kime güveneceğiz gerçekten bilmiyorum.
    3-5 kuruş ucuza olsun diye internetten alıyoruz hep sıkıntı.
    Mağazadan alıyoruz oda sıkıntı.
    Nasıl bir ülkeyiz böyle gerçekten anlamak zor.
    Geçmiş olsun sana.
    Dalga geçenler bunlar sizin de başınıza gelebilir.
    Artık ülkedeki herkes nasıl daha fazla para kazanırım, kar ederim onun peşinde.Memnuniyeti takan yok, müşteriyi önemseyen yok.
  • Hepsiburada 2 ay önce yaptığımız bir alışverişte benim için bitmiştir. Eskiden logosunu görünce güven duyardım, şimdi irkiliyorum yemin ederim Monitör alma maceramı anlatayım size.

    Öncelikle kargoyla başlayalım, süper hızlı jet gönderi, aynı gün kargo yazıyordu ürün sayfasında. Tam 1 hafta sonra elime ulaştı! İptal de edemiyorum, arıyorum tedarik sürecinde diyorlar, ee olmuyorsa iptal edin başka yerden alayım dedim, onu da yapmadılar. 1 hafta bilgisayar kullanamadım, bunları bekledim. Kars'da falan da değilim, İstanbul'dan Ankara'ya gelecek altı üstü. Neyse ürün geldi.

    Monitörün hoparlör özelliği var ve bozuk, çalışmıyor. Adamlar iade almıyor, bana diyor ki servise göndereceksin 20 gün bekleyeceksin, servis raporu tutulup geri sana gönderilecek. Servis eğer değişim/iade raporu verirse tekrar bize göndereceksin, biz ürünü alacağız. Neyse kalkıp servisi aradım, adamlar böyle bir uygulama yok kardeşim, ürün arızalıysa HB değişmek zorunda, sizi yanlış bilgilendirmişler dedi. Sonra tekrar aradım HB'yi, telefondaki arkadaş benle kavga etmeye başladı resmen. İşte siz bizi böyle itham edemezsiniz, bozuk ürün göndermek gibi bir durum olamaz, biz kutunun içinde miyiz? Nereden bilelim ürünün durumunu(sıfır ürüne diyor) saydırıyor bana, bende tepkiliyim ama sakinliğimi de korumaya çalışıyorum bir yandan. Orantılı olmaya çalışıyorum falan, neler neler.

    Dolayısıyla o Vatan pahalı diyen arkadaşlara buradan selam ederim En azından mağazaya gidiyorsun, monitörleri gözünle görüyor, karşılaştırıyor orada test edip öyle alıyorsun. Adam öküz gibi kira ödüyor, bir sürü personel çalıştırıyor, binlerce ürünü getirip teşhire koyuyor. Ölü piksel vs sorun çıkarsa anında depodan yenisini getiriyorlar. Vallahi billahi 100-150 TL fazla verip Vatan'dan alırdım, bu rezilliği yaşamazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msatic -- 2 Mart 2020; 17:37:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepfear7

    Artık ülkedeki herkes nasıl daha fazla para kazanırım, kar ederim onun peşinde.Memnuniyeti takan yok, müşteriyi önemseyen yok.

    Alıntıları Göster
    Bizim de hatamız var.
    Toplumca bunlara çanak tutuyoruz.
    Bir insan 1 kere mağduriyet yaşıyor aradan zaman geçiyor tekrar alışveriş yapmaya devam ediyor.
    Herkes kendi çapında tepkisini koyup bir daha alışveriş yapmasa bu kadar aymaz olmayacaklar.
    Bazen biraz pahalı oluyor ama gidip al parayı ver malı yapıyorum sırf bunlardan almamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yurt dışında amazondan msı notebook almıştık bir arkadaşıma ürün amerikadan bulundugumuz ülkeye geldi sıfır diye almıştık ürün sıfırdı ama üzerindeki msı etiketinde kalkıklık vardı hafif köşeden etiket kalkmış bunu yoruma yazdı şikayet açmadı sadece yorumda belirtti böyle böyle diye resminide attı ücret iadesi yaptılar like a new yada refubrished ta olabilir hatırlamıyorum ürün yollamışlar yanlışlıkla ücret iadesini yapıp ürnüde hediye ettiler bizim hatamız yanlış anlamayın amacımız sizi kandırmak değil diye şaşırdık 899 dolarlık mal bedavaya gelmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda paranızı kurtarırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.