Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.817
Cevap
30
Favori
124.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu çıktığı günden beri oynayan, her şeyini takip eden ve şu an total hero level' ı 625 olan birisi olarak yeni gelecek 2.0 sistemi hakkında uyarılarda bulanayım:

    1. Yukarıda bi arkadaş sormuş oyuna yeni başladım hots 2.0 çıktığında yeni hesap açıp tekrar mı başlayayım diye. cevap: evet. Eğer mevcut hesabınızla çok fazla oynamadıysanız ve mevcut hesabınızdaki ilerleme durumunuz gözardı edilebilir duruyorsa 2.0 geldiğinde kesinlikle yeni hesapla baştan başlamanızı öneririm. Eski oyuncular için verilecek ödüller sadece benim gibi hero level'ı çok yüksek oyuncular için çok faydalı. Hero levelınız 100-150 falansa o hesapla devam etmeye hiç gerek yok, baştan başlamanız çok çok daha karlı olacaktır.

    2. Hots 2.0' nin çıkış tarihi 25 nisan ve bu 2.0 gelene kadar hiçbir şeye altın harcamamanızı öneririm. Hele master skin falan kesinlikle almayın. Çıktığından beri 1 haftadır betayı da oynuyorum ve orada gördüm ki gold chest reroll' lar için çok önemli. O yüzden mümkün olduğunca gold biriktirmeye bakın. Ayrıca master skinlerin değeri de yeni sistemde çok düşüyor. Artık rare skin klasmanındalar ve her bir rengi 100 shard' a yapılabiliyor ki bu 10000 gold' dan kesinlikle çok daha küçük bi rakam. Hem chest' lerden de patır patır düşüyor master skinler. O yüzden bunlara gold falan harcamayın.

    3. Yeni sitem geldiğinde mevcut hesabıyla devam edecekler 2.0 gelene kadar düşük levelli herolarına level atlatmasınlar. 2.0 geldiğinde her level atlayışınızda chest verdiği için ve düşük levellı heroları level atlatmak daha kolay olduğu için maksimum chest kazanmak istiyorsanız o heroları 2.0 a bırakın ve şimdilik sadece yüksek levellı herolarınızla oynayın. level 9 ve üstündeki herolarınızla oynamanın hiçbir sakıncası yok.

    Başka merak edilenler varsa onları da cevaplayabilirim.




  • chest olayı yeni hali:

    Completed at least 1 Heroes match // 5 Loot Chests
    Every 10 Player Levels // +1 Epic Loot Chest (55 maximum)
    Every 100 Player Levels // +1 Veteran Loot Chest (10 maximum)

    Örneğin; 500 toplam hero leveli olan kişi 5 veteran chest (5 item içeriyor ve en az 1 tane kesin legendary), 50 epic chest ve 5 normal chest alacak.

    edit: örnek tam doğru da olmayabilir çünkü hero level ve "player level" farklı olacak. ancak az çok buna yakın bir sonuç çıkacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 6 Nisan 2017; 15:56:24 >
  • VEZ1R kullanıcısına yanıt
    hocam ben şeyi merak ediyorum. şimdi yeni sistemde hero levelları için expe düzenleme geldi ya. artık daha dengeli bir level atlama sistemi geldi. peki level atlamak için istenen exp azaldıysa şu an 20 level olan herolarımızın toplam expi yeni patchte örneğin 25 levela denk gelecekse yeni patch gelir gelmez bu heroların level atlaması lazım değil mi? onu nasıl yapacaklar yine eski oyunculara bir dezavantaj yani.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Şu anki sistemde lvl 20 olan bir hero yeni gelecek sistemde lvl 58 olacak. Yeni sistem geldiğinde bütün heroların level'ları yeni xp skalasına göre otomatik değişecek, bi haksızlık yok yani.

    Ha belki haksızlık olarak görülebilecek sadece şu var: mesela bi heroyu lvl 20 yaptın ama ondan sonra hala oynamaya devam ettin, 1000 tane oyun oynadın diyelim. o heroyla lvl 20 olduktan sonra şu an maksimum lvl 20 olduğu için kazanamadığın xp ler yeni sistemde de sana verilmeyecek. Yani bi heroyu lvl 20 yapıp bırakmış olsan da yeni sitemde lvl 58' den başlayacaksın, o heroyla 1000 tane oyun oynamış olsan da lvl 58'den başlayacaksın.
  • Benim hero level totalde 270 gibi bir şey, şimdi legendary chest için 300'e tamamlayayım mı, hatta 400'ü deneyeyim mi yoksa böyle kalsın mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VEZ1R kullanıcısına yanıt
    hocam sizin dediğiniz olay normal ona haksızlık diyemem de şöyle bir şey daha var şimdi 20 level olan hero 58e çıkacaksa otomatik olarak acc levelı vs artmış olacak ama alacağımız kutu sayısının bir max'ı var yani onu geçemiyoruz çok hero levelı olan biri boşuna bunca zaman uğraşmış gibi olacak her şekilde blizz yine bizleri düşünmemiş oluyor.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    İşte o yüzden ilk açıkladıkları 70 chest'e çok itiraz gelince değiştirdiler. chestlerin 55'ini epic 10 tanesini legendary yaptılar. bu haliyle çok iyi oldu. 55 Epic chest demek birçok skini direk açabileceksin demek.
  • Haksızlık şurada olacak. Videoda 1.08 de her hero için belli bir levele geldiğinizde o heroya özgü item içeren chest gelecek diyor. Ben guldan ile 20 ye kadar geldim. Acaba bana o chestlerden verecek mi? Vermeyecekse haksızlık. Verecekse sorun yok

    Betada lambur lumbur skin ve binek veriyor. Tam sürümde böyle olacağını sanmıyorum. Durmadan emoji, spray vs vs açacaz gibi geliyor
    Ayrıca legendary chestlere fazla güvenmemek lazım. Mesela vikinglere legendary hero diyor. Her şey çıkabilir içinden





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 7 Nisan 2017; 0:30:29 >




  • VEZ1R kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. sistemi pek bilmiyorum açıkçası çok da uzun uzun okumak gelmedi içimden o yüzden tam kavrayabilmiş değilim. son bir soru daha sormak istiyorum bu notlardaki Every 10 Player Levels ve Every 100 Player Levels şu anki levellarımız olacak değil mi? yani yeni exp sistemine göre levellar artacak ya onu baz almaz herhalde şu ankini alır yanlış anlamadıysam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEZ1R

    İşte o yüzden ilk açıkladıkları 70 chest'e çok itiraz gelince değiştirdiler. chestlerin 55'ini epic 10 tanesini legendary yaptılar. bu haliyle çok iyi oldu. 55 Epic chest demek birçok skini direk açabileceksin demek.

    Bu Epic Chestleri Legendary Chest yapabiliyor muyuz gold ile yükselterek?
  • ingilizce ama güzel kaynak

    hangi itemden hangi nitelikte var gösteriyor.



    --------- Common *Rare *Epic *Legendary

    Mounts * 0 * 19 * 36 * 27
    Skins * 0 * 365* 187 *75
    Heroes * 0 * 8* 32* 25
    Banners * 31* 33* 0* 0
    Sprays * 59* 19* 0* 0
    Announcers *0 *0* 23* 0
    Voicelines *260* 0* 0* 0
    Emojis * 141* 0* 0* 0
    Portraits *24* 0* 0* 0

    TOPLAM* 545 *444* 278 *126

    2k heroes = rare, 4k&7k heroes = epic, 10k heroes= legendary


    not: forumda tablo şeklinde düzenlemeye izin yok. o sebeble tablo biraz karmaşık oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 7 Nisan 2017; 10:15:22 >
  • Peki kutular bizim şu anki hero levelımıza göre mi verilecek yoksa patch sonrası gelecek olan exp düzenlemesinden sonraki hero levela göre mi?
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş legendary kutulardan abidik gubidik şeyler çıkmaması.

    Benim tavsiyem hemen kutuları açmayın. Çünkü bug olabiliyor. Mesela benim başıma geldi betada. Bir kutudan 1 aylık stimpack çıktı aldım, oyuna eklendi, sonraki kutudan 1 günlük stimpack çıktı. Onu da alınca normalde 1 aylığının üstüne eklemesi gerekirken eskisini sildi elimde 1 günlük stimpack kaldı :))

    Legendary kutulardan korkuyorum tekrar çekince legendary itemler düşmeyebilir. O yüzden biraz bekleyin hatta betadan sonraki ilk patche kadar bekleyin. Önce insanlar biraz çeksin bakalım anormallik var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoK kullanıcısına yanıt
    hocam adı üstünde beta. gerçek oyunda bu tarz hatalar olmayacağını düşünüyorum olursa da ticket falan açıp kolayca çözülür sanırım.
  • cassiayı beğendiniz mi sizce alınır mı
  • oyunu şuan indiriyorum inglizcem çok iyi değil heroların skillerini felan öğrenebileceğimiz bi türkçe kaynak var mı
  • KindredX kullanıcısına yanıt
    cassia dengeli bir hero ama eğer oyunda yeniyseniz daha banko herolar almak için 15k vermeyebilirsiniz. ben oynarken eğlendim. hem bitirici hem poke atıyor. bence 2 sorunu var bunlardan biri range değeri 4 diğeri ise health talentları çok iyi değil yani kendini bir valla kadar rahat healleyemiyor. bu hero için daha çok takım herosu diyebiliriz. eğer takımda ekstra blind atan birileri ve root veya stun atarak rakibi durduracak birileri varsa 20 levelda tek E skili ile 2-3k dmg atabilir. öyle de bir hero işte.
  • BabaOynuyor B kullanıcısına yanıt
    türkçe kaynak var mı bilmiyorum hocam ama skill açıklamaları karmaşık değil pek fazla yani sözlükten kelimelere falan bakarak çözülebilir. eğer yine de anlayamam derseniz deneme modu var istediğiniz heroyu o modda rahatça deneyebiliyorsunuz.
  • Cevap icin saol oyunu indirdim skiller , talentler cok karmasık degilmis az cok anlasılıyor anlamadıgım yerde kelimenin anlamına bakıyorum ama oyun biraz karısık gibi daha once moba olarak lol oynadım ama cocuk doldu oyun ondan bıraktım



    Bir kac oyun ile ilgili video izlersem oyunu anlarım gibi duruyor



    Oyunda sole bir hata alıyorum oyun bitiyor mvp yi gosterırken yanda exit cıkıyor tıklayınca oyundan komple atıyor sonra bize hatayı bildir diye bisey cıkıyor bunun cozumu hakkında bir bilgin varsa anlatabilirmisin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BabaOynuyor B kullanıcısına yanıt
    böyle bir sorunla karşılaşmadım hocam. normalde exit deyince hero seçme ekranına falan dönmesi lazım. siz oyuna girmeden önce play yaptığınız battlenet ekranında yukarıda ayar simgesi var oradan repair yaparsanız hatalı dosyayı düzeltir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.