Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.817
Cevap
30
Favori
124.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haunted Mines haritası için taktikler tam olarak nedir? İstediğim kadar iyi oynayayım, farklı karakterler, farklı roller olsun win rate %10 civarında. Ben bu haritada neredeyse hiç maç kazanamıyorum. Hani %30-40 civarında olsa takım kötü denk geliyor diyeceğim ama problemi kendimde aramaya başladım. Aslında genelde sup oynadığım için takımdan çok bağımsız da hareket etmiyorum anlamadım ben bu durumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    Taktik maktik yok bam bam bam.
  • Yeni hero'nun adı Genji miydi?

    Dün bahsettiğim hero buydu doğru anladıysam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 10 Nisan 2017; 17:10:17 >
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    hocam genelde mine birlikte inin eğer orada başarısız olursanız camp almaya çalışın campler daha etkili oluyor bence bu haritada.
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    mine açılmadan önce campleri temizleyin sonra inin 45 50 falan alın minden dışarı çıkın minionları 2 koldan ittirin fortlar yıkılırsa diğer takımdan önce level farkı ve harita üstülüğü sağlayabilirsiniz mine inmeden bile oyunu kazanabilirsiniz campleri mineden önce temizlemeye dikkat edin hızlı şekilde karşı taraf mine indiği zaman sıkıntı yaşayacaktır fight onlar alsa bile en azından ilk başlarda kule duvarlarını ve kuleleri yıkmış olursunuz diyebileceğim tek şey var camp camp ve camp hafife alan çok oyuncu var ama sırf camplerle oyun bitirebilirsiniz karşı tarafın odağını focusunu kendi üzerinize çekerseniz sadece 1-2 fight girerek arkadan ilerleyen camplerle oyun bitirebilirsiniz
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    evet bu heronun olacağı dedikodusu var bakalım ne olacak
  • HotS 2.0 - 26 Nisan'da EU'da çıkacak arkadaşlar
    (amerikada 25 nisan)
  • beta videolarını izledim oyun için yararlı yada önemli bir şey yok ingilizcesi düzgün olan birisi varsa reddit berbat ranked sistemiyle ilgili bir konu açsında destek verelim değişmesi gerek bu ranked sisteminin yada matchmaking sisteminin düzene girmesi gerek biri konu açsın destekleyelim unranked modunda bile troll daha az rankeda bir giriyorsun sinir hastası oluyorsun
  • Şimdi bu yeni gelecek sisteme göre levelimi,hero levellerimi ve kaç kutu alacağımı nereden hesaplayabilirim ? Ona göre hesabı iyicene kasayımda faydasını görelim
  • _Sparda_ kullanıcısına yanıt
    Hocam overwatch'da da aynı sistemi kullanıyorlar, oyun bilerek sizi eşit güçlerde kapıştırmıyor. Biraz win alırsınız sonra illaki lose alırsınız, oyun kendisi hesaplıyor zaten sizin nasıl oynadığınızı ona göre sizi maça atıyor. Eğer 5'inizi birden ciddi oynamayan adamları atarsa kaybediyorsunuz, fark ettiyseniz siz kaybederken karşı takım hep takım halindedir ya da mükkemmele yakın oynuyordur.
    Zaten yüksek seviyedeki adamların tek farkı, ciddi bir şekilde oynuyorlar. Alt seviyede ciddiyet yok. Adam bir yandan facebookta bile takılıyor olabilir yani o derece.

    Tırmanmaya yaklaşırsanız da ıkına sıkına oynamanız gerek, eğer başarabilirseniz o mmr seviyesine kilitler sizi. Anlattıklarım baştan yine bu sefer bu mmr aralığında geçerli olmaya başlar. Win lose devam eder. Böyle yapmasaydı zaten kimse oynamazdı, herkes bir anda diamond/master olur kapatırdı oyunu. Hedeflediği şey birazda sizi kanser ederek oyuna çekmek zaten.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    söylediklerini okuyunca evet takımda denge unsuru olmuyor karşı takım daha iyi geliyor falan bunlar eğer dedikleriniz doğruysa sistem yine saçma hocam neden derseniz smurf hesapla sanşa yada bir şekilde dia çıkan adamlar var ve bu adamlar noobta olabiliyor normal playerde olabiliyor ve birde 10 maç atıp rankı neyse dia plat gold adam önceki sezon dia 10 maç atıyor 5-6 maçı alıyor ve aynı dia rankını çıkartıyor tekrar bir daha rankeda girmiyor buda bana göre haksızlık neden dersen ben durmadan cebelleşicem adam hep aynı yerde kalıcak sayıcak 10 15 maçtan fazla atmıyorlar ödülleri almak için sonra sezon bitmesini yeni sezonu bekliyorlar bana göre sezon bu sistem tam bir saçmalık bir moba oyunu bu ve sezonların uzun olması 0 dan yada en kötü silver 3-4 den başlaması lazım sonra rank düzgün düzenli bir sistemle düzgün takımlar çıkarması lazım ben hearthstone oynamıyorum ki hep sanşıma iyi takım gelsin diye uğraşamam rank kasamıyorum aynı yerde sayıyorum duruyorum bu değildir bence rank sistemi dotadada bu yok öbür mobalardada bu tam bir eziyet dediğiniz gibi ama emeği olmayan birisi yada noobların yüksek ranklarda olması adaletli değil başkalarının ranklarınıda mahvediyorlar 0 dan kasarsanız nooblar hep o cehennem ranklarında takılı kalıcak ve buna göre en doğru çözüm birde şuda var adam diyor ki ben nasıl olsa platım trollük yapıyor sallamasyon oyun tarzı yada pick yaparken afk oyunda ilk 5 dk yok bu adam amann öbür sezonda platım nasıl olsa diyenler aşırı fazla zaten bu bana göre aşırı gerzekçe bir sistem bu rank sistemi değildir hele hele mobadan böyle rank sistemi olmazzz hiç bir mobada buna benzer saçma sistem görmedim hepsini neredeyse oynadım dota lol hon dota 2 strife bir çoğunu böyle bişey yok noob hep alttadır yukarı çıkamaz yada zor çıkar ama emeğini veren oyuncu bir şekilde yukarı çıkar sezon başında takımlar iyice dengelendiği için rankınıda kasabilir sonra nooblar teker teker dökülür




  • _Sparda_ kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz doğru, hell mmr'a düştüğünüz zaman çıkmanız imkansız bir hal alıyor sebebi yukarıda söylediklerim zaten aşağı yukarı aynı şeylere değinmişiz de ben tam açıklayamadım.

    Olay şurada da patlak veriyor mesela, siz ve ben çok oynuyoruz diyelim 2500-3000 maç atmışlığımız var diyelim. Üstelik bunların büyük bölümünü de ranked oynadığımızı farz ettiğimizde o aralıktaki neredeyse bütün oyuncularla oynamış oluyoruz. Haliyle iyi oynayan adamla da kötü oynayan adamla da oynamış oluyoruz. Ama dediğiniz gibi arada bir maç oynayan adam (belki de iyi oynayan adamlara denk gelerek biraz da şans ile ) yukarıya tırmanması çok daha olası. Çünkü o bizim gibi o aralıktaki bütün adamlarla atmıyor maç, biz noob'uyla da atmışız troll'üyle de atmışız belki arasında iyi oynayan da vardır ama zor. Bu kadar çok oynayınca yerinde sayıyor yani sistem.

    Şimdi ben 3000 maç attım, yeni bir hesap açtığım zaman inanın free herolarla bile QM seviyem diamond. Denedim bizzat. Ama 3000 maç atmış hesabıma girdiğimde öyle adamlar geliyor ki tırmanmak imkansız abi, emek falan hikaye. Sen yanına böyle adamları atarsan nasıl tırmanacaksın. Hatayı baştan yapmışız bu hesapta. Oyunu öğrenmek amaçlı başka bir hesap açıp, sonra devam etmek gerekiyormuş. Standart moba deyip oyuna dalmayla olmuyor işte, her oyunun kendi tarzı var. Önce öğrenip bir hesapta sonra adam akıllı kassaydık mmr yerlerde gezmezdi, en azından ciddi adamlarla oynardık diye düşünüyorum.

    Zaten skin,gold derdine düştüğümüzde mmr yine yerlere inmeye başlıyor. Bence bilerek yapılmış bir şey bu, blizzard işini her zaman bilir. Oyunu oynatmak amaçlı yaptığı bariz belli, parayla skin almıyorsan da hell mmr'a gömülmek zorundasın. Oyunu öğrendiğin zaman ise yeni hesap açıp, ranked için heroları satın aldığımızda çok daha iyi mmr ile başlıyoruz ranked'a. Neden mi;
    Smurf hesap açtık diyelim önce adam akıllı QM atıyoruz iyi bir konuma geliyoruz. Öyle 100 maç falan değil ama yüksek bir QM mmr'ından bahsediyorum. Gayet ranked gibi oynayan ciddi elemanlar var, qm mmr'ı yüksek tutup bir deneyin ve görün, neyse yine ranked girmek için 14 hero lazım ve para için de oynayamadığımız herolar ile oynamak zorunda kalıyoruz. O kadar ciddi adamların içinde oynayamazsan lose biter, qm mmr düşüşe geçer ve ranked'a gireceğim diye mmr yine düşmüş oluyor. İlk ranked maçlarımızı QM'dan baz alarak oluşturuyor çünkü.
    Adam akıllı QM kasıp 14 hero da gerçek parayla satın alırsanız, en iyi oynadığınız heroları, o zaman güzel bir ranked seviyesine geliyorsunuz. Saçma mı ? saçma.








  • Yeni harita açıklandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Genji akar
  • Sakin olup 15k dan değilde 10k dan almam lazım genjiyi ama ne kadar kendimi tutup 10k ya düşmesini beklerim orası muamma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    benim qm diamond zaten betadan beri oynuyorum HL normalde mmr olarak plat ama gold 3 deyim diğer sezon 6-7 maç alırsam büyük ihtimal plat 4 yada 5im ama şu var ama ciddi anlamda bezdirici çok yanı var diğer mobalar gibi zor bir oyun değil zaten çok sade anlaşılır bir oyun ama nooblar hala var anlam veremiyorum birde şunu öğrendim rankedda xp gold fazla geliyor ya adamlar ondan dolayıda giriyormuş rank kasmak için değil level kasmak için hero leveli için ne kadar saçma şimdi 14 hero zaten free rotastonda veriyorlar adam oyuna direk ranked moduna dalıyor rank kasmıyorum artık zevkim kaçıyor rankımı çıkartıp başka insan gibi yeni sezonu bekleyesim geliyor unranked modunda bile daha güzel playerlar var ödülümü sezon sonunda alıp bırakıcam TL kasıcak takım bulamıyorum hep aynı saatlerde düzgün stabil kafa dengi insanlarla ama bulamadım
  • _Sparda_ kullanıcısına yanıt
    hocam dediğinizin olma ihtimali var yani o kafada insanlar var ama tl'de gold ve exp %50 fazla geliyor ama hl'de yalnızca exp fazla geliyor ve bu değer %25. yani bence oyunca çok acayip cins oyuncular olsa da dediğiniz gibi sırf %25 exp için hl girecek kişi sayısı çok azdır diye tahmin ediyorum. tl'de bu kişiler daha fazla olabilir çünkü gold olarak da getirisi var ama tl adı üstünde takımla girildiği için en iyisi kendi tanıdığın kişilerle mümkün oldukça 5 girmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Genji akar

    Oyunda manyak karakter hiç yoktu! iyi oldu. Ruh hastası oradan oraya atlıyor zıplıyor bi şeyler yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Hanamura Haritasini ilk önce pek beğenmedim. fakat beta'da oynanış maçlarını izledim de zevkli geldi.
    aynı OW gibi "payload" yapılması lazım. ancak oradaki "camp"lar çok gereksiz gibi geldi bana.
    hadi turret olan camp iyi de dragon atan camp nedir ya.
    boss'da baya güçlü gibi bi de tam harita ortasında, yanında combatlar çok olur.

    2) Genji güzele benziyor. ancak beta'da gördüğüm kadarıyla damage gücü aşırı fazla değil sanırım.
    uçan kaçan zevkli bi hero. Trait (D) ile duvar üstü felan zıplayabiliyor. isteyen beta maçlardan izleyebilir.

    3) HotS 2.0 için 26 Nisan'a kaldı son 1 hafta :(
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.