Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
52
Favori
256.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasası plastik değil alüminyum ve taş gibi bir chaz. Boyuna göre oldukça ağır. Cihazı kablosuz bağlantı ile kullanıyorum ve Digiturkplay takılmasız çalışıyor. Kendi internet tarayıcısı yok veya Çince olduğu için ben bulamadım. Umarım bir an önce tamamen İngilizce yazılım çıkar da, bu Çin'e özgü yazılımlardan, televizyonlardan kurtuluruz. Firefox yükledim ama şu an için performansında tutarsızlık var ve çok kasıyor. Q5 II'de daha iyi çalışıyordu. Bugün başka tarayıcıları ve torrent yazılımlarını deneyeceğim. Bu haliyle cep telefonları ile kıyaslanamaz, bunun için yazılımın oturmasını bekleyeceğiz.

    Cihazın bir sıkıntısı da sanal klavyenin zırt pırt ortaya çıkması. Logitech fiziksel klavye kullandığımı belirtmeme rağmen sürekli sanal klavyeyi açıyor. External Keyboard Helper Pro yazılımını satın almıştım, bir de onunla deneyeceğim.
  • Cep telefonun da Dolphin Tarayıcı yı kullanıyorum hocam onu da deneyebilirsiniz daha kullanışlıdır tahminimce.

    Türkiye'de satışı ile hala bir gelişme yok.

    Burada satışa sunulan ürünler ingilizce yazılımla gelirler heralde.
    @Sancak Bilgisayar'dan bu konuda bilgi alan oldu mu acaba? Bir ara ürünü inceletiyoruz denmişti, ama sonra ses çıkma dı.
  • Himedia Q10 fiyat ucmus arkadaslar..284dolar olmus..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olur ya ? İki gün önce 109 $'dı.
  • Seko hocam bu işte bi gariplik vardi demistim...Dun gece 109$ gecerliydi almaya niyetlendim.Sonra 1/2 gun daha beklemeye karar verdim...suan cok pahali alamiyorum[:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala 119.9 gorunuyor..

    http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q5-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-video-8gb-emmc-android-4-4.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk sayfaya resim ve video ekledim.

    Cihaza Boat Browser kurdum. Q5 II'ye göre sayfaları daha hızlı yüklüyor ve ağırlaşma olmuyor. Bu açıdan çok memnun kaldım. Yazılım güncellemesi geldikçe daha da iyi olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerli34

    quote:

    Orijinalden alıntı: guvven

    Bende hala 119.9 gorunuyor..

    http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q5-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-video-8gb-emmc-android-4-4.html



    bu cihaz fiyatı yükselen
    http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q10-quad-core-hard-disk-android-tv-box-2gb-8gb-emmc-android-4-4-usb-3-0.html

    Güzel cihaz ama seko92 arkadaşımızda ki cihazdan bu denli fiyat farkına değecek ciddi bir artısı yok gibi sanki o kadar fark vermeye değmez gibi




  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    telif haklarından dolayı videoya engelleme gelmiş. bilginiz olsun. :(
  • Videoyu kaldırdım. Belki daha sonra başka bir video eklerim.
  • seko xbmc de yukleyebilir misiniz nasil performansı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pch a110da 100bin kadar olan şarkı arşivim himedia q10-ii de n7player uygulaması ile taratınca (başka tarama yapan uygulama yok, bulamadım) 25bin küsur tane buluyor, neden olabilir.
  • guvven kullanıcısına yanıt
    Akşama denerim.
  • XBMC'nin 13.2 sürümünü kurdum. Tüm ayarlar falan çalışıyor hatta görüntü çıkışı 1920x1080 seçili durumda (değiştirilemiyor) ama gel gelelim hiçbir videoyu oynatmıyor. Oynatmaya kalkınca çöküyor. Çalışması gayet ekıcı, film afişlerini de taratıyor ama orası da biraz karışık. Sanki benim gösterdiğim klasörün dışındakileri de taradı. Sonuç olarak kullanılacak durumda değil. Kodi ismini alan 14.0 alpha sürümünü de kurdum, o ise hiç açılmadı. Himedia oturup uğraşmadıkça XBMC'den bir şey olmaz.

    Atorrent programını da denedim, çalışıyor ama nedense indirme bir türlü başlamadı. Zaten internette gezerken de bazı sayfalar yanıt vermedi. Galiba bugün bağlantıda bir sorun var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    XBMC'nin 13.2 sürümünü kurdum. Tüm ayarlar falan çalışıyor hatta görüntü çıkışı 1920x1080 seçili durumda (değiştirilemiyor) ama gel gelelim hiçbir videoyu oynatmıyor. Oynatmaya kalkınca çöküyor. Çalışması gayet ekıcı, film afişlerini de taratıyor ama orası da biraz karışık. Sanki benim gösterdiğim klasörün dışındakileri de taradı. Sonuç olarak kullanılacak durumda değil. Kodi ismini alan 14.0 alpha sürümünü de kurdum, o ise hiç açılmadı. Himedia oturup uğraşmadıkça XBMC'den bir şey olmaz.

    Atorrent programını da denedim, çalışıyor ama nedense indirme bir türlü başlamadı. Zaten internette gezerken de bazı sayfalar yanıt vermedi. Galiba bugün bağlantıda bir sorun var.

    Tesekkurler bekleyecegiz bir sure o zaman

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam adamlar için ar-ge falan çokta önemli değil heralde . Yeni işlemci çıktı yeni ürün, yeni bir android sürüm çıktı yeni bir ürün, falan filan adamlar iki ayda bir ürün çıkarıyorlar mantıkları da şu : ürünü çıkaralım sorunlarını sattıktan sonra çözeriz belki. Be adam satana kadar açıp incele dene,sorunları çöz, ufak tefek sıkıntılar olur anlarım ama eski ürünler de ki sorunların da devam ettiğini söylüyorsunuz ya neyse.
    Hele bir ürün Türkiye'ye gelsin de bakalım ne olacak.
    Son olarak @seko92 hocam siz beklediğinizi bulabildiniz mi? Şu an ki hali ile bu ürüne 250-300tl(tahmini bir fiyat yazdım bilmiyorum tabi ki de) verilirmi , yada alternatifi ne olur medya oynatıcı olarak.
  • Valla ben Himedia'nın cihazı toparlayacağını bildiğimden hiçbirini sorun etmiyorum. Cihaz şu anda Q5 II ayarında değil ama kesinlikle düzelecektir. Bunun dışında kafama takılacak tek cihaz Popcornhour'un çıkardığı veya çıkaracağı Android cihazı olur. Benim önceliğim film izlemek, bu işi de Himedia'dan daha iyi yapan yok.

    Bu arada bu mesajları falan hep cihazdan atıyorum iki gündür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    Valla ben Himedia'nın cihazı toparlayacağını bildiğimden hiçbirini sorun etmiyorum. Cihaz şu anda Q5 II ayarında değil ama kesinlikle düzelecektir. Bunun dışında kafama takılacak tek cihaz Popcornhour'un çıkardığı veya çıkaracağı Android cihazı olur. Benim önceliğim film izlemek, bu işi de Himedia'dan daha iyi yapan yok.

    Bu arada bu mesajları falan hep cihazdan atıyorum iki gündür.

    popcornhour a-400 nasıl ? iso desteği var yazıyor..
    http://www.popcornhour.com.ph/pages/products.php




  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    pch android işine girerse on numara cihaz yapar keşke girse
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.