Şimdi Ara

Holy palalar yardım edebilirmisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni yeni raid lere girmeye başladım paladinle şansıma çok hızlı giyinmeye başladım ancak 2.1 patch geldikten sonra %60 a düştü illumination ve paladinler çok tartışmalı bir duruma döndü. heal up yapıp mp5 kasmanın en doğru olduğunu söyleyenler bir tarafta. crit ölmedi vatan bölünmedi diyenler bir yanda. bide benim gibi düşünenler dengeli yarım crit yarım mp5 dizmek heal up bazlı item giymek var. Yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.



  • Bence hiçbişeye kasmayın, paladinler için hazırlanmış +heal veren nerdeyse tüm plate itemler gayet güzel bi denge ile dizayn edilmiş. Son nerften sonra pala için crit,mp5,+heal üçlüsünün öncelik sırası bence eşitlendi.

    Mümkün olduğunca max mananızı yerlerde sürünür hale getirmeden hepsini dengeli olarak veren itemlere yönelmek en iyisi. Zaten bakıyorumda genelde pala itemleride bu ayarda. Bazı özel itemleri saymassak (ki bence onlara pek bulaşmamak lazım) herşeyi tadında bırakıp yavaş yavaş hepsini geliştirmek en temizi gibi.

    Tabi Nihilum'un main heaları Awake gibi nerdeyse tamamen +heala yüklenip birazda mp5 desteği ile criti tamemen itemlerden normal şekilde gelenlerede bırakabilirsiniz. Çok sağlam heallar daha çok mana pot harcarsınız ama zaten bi healer olarak mana pota acıyacak halinizde yoktur bence.




  • illumination nerfi etkiledi ama yikamadi. Hepsinden orta karar gidersen daha iyi olur. Bi de manayi yuksek tutmaya calis. Ayrica crit mana regen icin olmasada light atamadigin bir raid varsa ( tek pala olunca warlara kings atioruz mecburen ) crit isini kolaylastiracaktir. Cunku light olmadan giden heal baya dusuk geliyor :/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MasterHapLo

    illumination nerfi etkiledi ama yikamadi. Hepsinden orta karar gidersen daha iyi olur. Bi de manayi yuksek tutmaya calis. Ayrica crit mana regen icin olmasada light atamadigin bir raid varsa ( tek pala olunca warlara kings atioruz mecburen ) crit isini kolaylastiracaktir. Cunku light olmadan giden heal baya dusuk geliyor :/

    Niye tek paladin olunca king atıyorsun ne alakası var ? Ben warrior'lara tek paladin olduğum zaman bol mage, lock ve roglara salva drulara bok shamana wisdom yada bok atıyorum hani her zaman bok imba değildir bence dengeli kullanmak lazım buflarımızı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Absürd

    bok shamana wisdom yada bok atıyorum hani her zaman bok imba değildir.

  • Bizim kurduğumuz bir Guildde sırf bu yüzden kavga çıkmıştı sen kimsinde bana bok atarsın diyerekten. Bizde ismini Guild içinde değiştirmiştik. BK diyorduk.
  • Abi niye çarpıtıyorsunuz bilmiyorum ama çok acayip BoK atarım yani üstüme yoktur :D
  • BoK un açılımı ne tam
  • Blessing Of Kings.
  • Birşey sorcam ayrı bir konu açmayıyım dedim.Bu holy paladinler pvpde 1. mi çıkıyor genellikle çoğu kişi öyle söylüyor neden ? açııklaya bilirmisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drow.Ranger -- 7 Haziran 2007; 13:55:14 >
  • pvp de retri palalar birinci cıkar.holy palalar pve icindir
  • Yoo ne alakası varki Ben Repantenceyim ve nedense kendi lvl'larım arasında hep birinci olarak çıkyorum yani iş Holy'e falan bakmıyor. Ne kadar çok adam Öldürürsen o kadar Karlı çıkıyorsun bu işten.
  • Yoo ne alakası varki Ben Repantenceyim ve nedense kendi lvl'larım arasında hep birinci olarak çıkyorum yani iş Holy'e falan bakmıyor. Ne kadar çok adam Öldürürsen o kadar Karlı çıkıyorsun bu işten.
  • Devilbozzo sen baya bir biçiyon o zaman
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

    Yoo ne alakası varki Ben Repantenceyim ve nedense kendi lvl'larım arasında hep birinci olarak çıkyorum yani iş Holy'e falan bakmıyor. Ne kadar çok adam Öldürürsen o kadar Karlı çıkıyorsun bu işten.



    kendisini öven insanlar bana çok ezik geliyo ya asarım keserim biçerim 1. çıkarım dağları ben yarattım falan ne gerek var. bi soru sordum kırk yılın başı. adam nerde yazı yazsa kendini met ediyo. baydım artık yazılarını görmekten sen retri palasın benim sorum holylere gerçi sen imbasın onuda bilirsin kusura bakma MASTER YODA .

    Hatta özellikle sen zıplama diye başlığı holy palalar diye açmıştım

    nese ilk 1-2 posttaki arkadaşlar açıklamış soruma cevap vermiş teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 7 Haziran 2007; 15:49:19 >




  • holy paladinler diğer heal claslar kadar fazla heal atamaz.O yüzden biraz bonus healing i arttırmak bana mantıklı geliyo. bu demek değildirki diğerlerine önem verme!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 7 Haziran 2007; 17:31:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.