Şimdi Ara

Honda City Türkiye fiyatı açıklandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
35.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    bakış açın çok sığ. ham bir şekilde konuya yaklaşmışsın. mesele araba alıp almamak değil. esas mesele her geçen gün zayıflayan alım gücümüz. araba fiyatlarında hemen her gün artış olduğu için tepki daha çok bu noktadan oluyor. verilen tepkilerin arkaplanında artan pahalılık var. konuya buradan yaklaşmayı dene.

  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    10 yıldır 1.4 jazz, CVT kullanmasam inanacağım yazdıklarınıza.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el piyasasına göre daha ucuz

  • Citroen c elysee'e benzettim

  • Eskiden d segmenti hayal idi. Artik b segmenti bile hayal oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Egea otomatik gelmedikçe büyük şehirlerde böyle araçlara müşteri kaybeder.


    Otomatik gelince silinir bunlar piyasadan. Bildiğin gelişmekte olan pazar arabası olmuş yeni City. Eskisinde yine bir duruş, şekil, özenilmişlik vardı.

  • Çekirdek aile için açık ara en iyi 0 km araç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sunruflu diye heyecanlanmıştım tr versiyonu fotolarda ki gibi çıkmadı :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    İyi ki alım gücümüz yok. Bir üst haberlerde doğanın ve iklim değişikliği haberine tek mesaj atan benim. Burada ise 50 kişiye yakını benim niye arabam yok araba almak bizim de hakkımız, herkesin bir arabası olması gerek diye neredeyse sokağa çıkacak ayaklanma yapacak. Evet 80 milyonun arabası olmalı, dünyada herkesin arabası olmalı araba olmazsa olmaz, her yer otoyol ve park ve garaj olmalı. Mutluluk ve refah bu, hayata niye geldik biz, araba ağbi. Araba için geldik.

    doğanıza da ikliminize de... Evet mutluluk ve refah budur, bunu git gelişmiş ülkelerdeki insanlara söyle. Türkiye gibi 5 kişiye bir araba düşen ülkede yanlış tepki veriyorsun.

  • Sinan Koç POV videosunda denk geldim. Biraz izledim, adam şu konuda haklı. Ön ve arka tekerlekler tamponlara çok uzak. Haliyle komik bir görüntüsü oluyor. Davlumbaz da pek olmadığı için çıplak iki teker görünüyor yandan bakınca, hoş değil. 185/55/16 da taban olarak oldukça yetersiz olduğunu belli ediyor. İlla B Sedan japon isteyen olursa Mitsubishi Attrage daha mantıklı bir tercih olur. En azından C Sedanlardan çok daha uygun fiyatlı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen seneye göre nasıl bu kadar artar enflasyon bile bu kadar değil, araba mı stokluyorlar acaba 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemturk

    1.4 motor D sınıfı passat kaza boya tramer 0 dusuk km 2017 modeller koltuk ısıtma dahil cogu donanım standart (ilanlar sadece 42 k kılometre falan)


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-sifir-ayarinda-passat-842805747/detay


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2018-cikisli-hatasiz-boyasiz-tramersiz-opsiyonlu-922096437/detay



    edit:honda bayi fiyatı 220 .000 tl demıs ama hondayı bılenler bilir ; arac bayılerde yok ,, olursa da ekstra donanımlı var diyip seramik boyama metalik renk motor kaput koruma ses yalıtımı cart curt paketsiz satmıyolar onlarıda ekstra 40.000 tl ye verdikleri soylenıyor guncel otv indirimi forumlarında hatta hondaya sorusturma bıle baslatıldı haberı vardı donanımhaberde



    Alıntıları Göster

    ikinci ilan tehlikeli. hem plakayı kapatmış hem de gaziantep şehitkamil. uzak durmak için geçerli olan iki şey...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF

    doğanıza da ikliminize de... Evet mutluluk ve refah budur, bunu git gelişmiş ülkelerdeki insanlara söyle. Türkiye gibi 5 kişiye bir araba düşen ülkede yanlış tepki veriyorsun.



    Alıntıları Göster

    5 Kişiye bir araba düşüyormuş da bu da yetmiyormuş. Neymiş gelişmiş ülkelerdekiler araba alıyor ben niye alamıyormuşum. Bu tipleri bir de iklim değişikliği bölümünde ağlarken görürüz. Timsahlar da ağlıyor evet. Al arabanı villanı bir de bin dönümlük arazi içinde futbol çevir senin beni anlaman söz konusu bile olamaz.





  • maietnigri M kullanıcısına yanıt

    Hiç de sığ değil, araba almaya gösterilen duyarlılığı iklim değişikliğine gelince göstermiyorsunuz. Alım gücü başka bir şey, buna ben de sevinmiyorum ekonomi berbat ve göçmen politikası ile bu bambaşka yere savruluyor ama burada herkes arabası olmaz ise ölürmüş gibi ağlıyor. Herkesin araba almasının zaten yaşanacak bir çevreyi katletmekten başka işe yaramayacağını söylememe kimse şaşırmasın. Sonra aynı kişiler kuzey ormanları hava alanı yapılıyor doğa moğa diye vikvik ediyor. Hem her şeyi isteyip isteyip hem de mahvettiğiniz doğa için ağlamayın.

  • 35 senelik bir öğretmen emekli ikramiyesiyle şu tenekeyi bile alamıyor çok güzel

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zamanında tipine aşık olup peugeot 307 aldık arabanın arıza vermeyen parçası kalmadı (motor fanından sinyal koluna kadar). Beğendik sağlamdır dedik opel astra aldık araç benzinden çok yağ yaktı. En sonunda arkadaşlar halime acıyıp birinci nesil city aldırdılar bana aracı gördüğümde elektrik alamadım ama bi çay içelim dedik. 3 yıldan fazladır beraberiz bir kere bile arıza yaşamadım. Vakti gelince sanayide ustama gidiyorum bakımını yapıp veriyor. Bir dahaki bakıma kadar kaputunu bile açmıyorum. Ekonomik durumları gözden geçirip yeni modelini almayı planlıyorum. Ben artık araçta işlevsellik dışında bir şeye bakmıyorum dostlar. Şu devirde sizi sanayiye en az götüren araba en iyi arabadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya veya amerikada kimse bu saçma sapan arabaya 229.000$ vermez mesela.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.