Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
26
Favori
94.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neco1959

    Aracın kalitesine ve konforuna diyecek olumsuz bir sözüm yok. Donamım olarak piyasada 150 bin TL ve üzeri satılan araçlardan geri kalan bir eksiği yok gibi. Ancak ilgili aracı satın almadan önce mutlaka bir test sürüşü yapın derim. (Özellikle de rampaların bulunduğu yolları isteyin.) Aracını sakin süren bir sürücüyseniz zaten bir sorun yaşamazsınız. Performansa fazla önem vermeyen, ancak konfora odaklı olan sürücüler için ideal bir araç. Aslında tam bir aile arabası diyebilirim.

    1 haftalık gözlemim aynen dediğiniz doğru... örneğin bugun hava soğuk...actım koltuk ısıtıcıyı keyfime bakıyorum şu an..arabam 300 km oldu istanbul içi hiz ortalamam trafik sebebi ile zaten 40-50 kmyi geçmiyor yani performansa ihtiyacım yok...Hondanin 6 yıl garantisini unutmayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2004 civic otomatik aracım 110 beygir ve 152 tork değerine sahip. Hrv bundan daha yavaş değildir sanırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle Honda HRV aracımı teslim aldım. Aracı Ankara dan teslim aldım Bursa ya kadar 450 km ve 5.4 ortalamayla geldim. Sürüşü keyifli ama ara ara hızlanmalarda tepkiyi geç verdi. Ama kullanımı ve özellikleri güzel daha ilk günden ısındım araca.

    Ancak aldığım bayide aracı bana tanıtırken eksik tanıttılar. Bazı özelliklerden haberleri yok gibiydi ve üstün körü geçiştirdiler beni. Bu aracı kullanan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Özellikleri kitapçıktan buldum ancak nasıl kullanılacağı orada yazmıyor.
    1- Çarpışma Uyarı Sistemi
    2- Trafik İşareti Tanıma Sistemi
    3- Akıllı Hız Limitleyici
    4- Park kolaylığı sağlayan yan ayna otomatik eğilme özelliği
    5- Aktif Uzun Far Kontrol Sistemi

    bu konularda bir açıklama yapmadılar. Üstüne üstlük ilk defa duyuyorlarmış gibi bu özellikler CRV de var bu araçta yok dediler.

    Bu özellikler hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.




  • Aracınız hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz..

    Bayiden bayiye çok degisiyor demek bana istanbul ayışığında yarım saat herseyi anlatip tum otomatik ayarlari yaptılar.

    Kapıdaki ayna ayarlama özelliği tuşunu sağ aynada bırakınca geri geri gidince araç aynayı otomatik ayarlıyor..

    Farları siz hiç ellemeyin zaten otomatik kendisi ayarlıyor..ön taraftan bir araca fazla yaklaşinca arac sesli uyarıyor fren yapmazsanız kendisi fren yapıyor..ben sadece yağmurda otomatik silecek çalışma ayarını çözemedim henüz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun öncelikle, bildiklerimi sizinle paylaşayım,
    2- trafik işaretleri tanıma sistemi, bilgi ekranının üstünde yer alıyor, yolda ilerlerken, yol kenarında bulunan trafik işaretlerini sensör sayesinde algılar ekrana yansıtır, sizin ona göre önceden tedbir almanızı sağlar, örnegin hız limiti 50 ise ekranda 50 yazar, sollama yasagı varsa iki araç yan yana birinin üstü cizili işaretleri gibi işaretleri size anımsatır.
    3- Akıllı hız limiti ise, siz hız limitini kaça yarladıysanız, trafik işaret sisteminde algıladıgı hızı otomatik algılar ve süratinizi hız sınırına düşürürür, yani levhada hız sınırı 50 ise süratinizi otomatikmen 50 ye düşürür siz gaza bassanızda o süratin üstüne çıkmaz
    4- sürücü tarafında bulunan aynaları ayarlama düğmelerini sağ ayna konumunda getirir geri vitesine takınca sağ ayna aşagı doğru eğilir siz aracın sağ yanını ve yeri görerek ona göre manevra yapmanıza yardımcı olur, geri vitesten çıktıgında ayna normal konumuna gelir,




  • Silecekler yağmurda otomatik nasıl ayarlanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buha0816 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı başıma. Gidişi nasıl hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidisini merak edenler ekonomik ve sehirici kullanım icin normal D ve eco modu, atak ve sehirdisi kullanım icin S modu var..yani araba isterseniz gayette iyi gidiyor merak etmeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler mesajlarınız için. Özelliklerin ne olduğunu biliyorum zaten bu güvenlik özellikleri için bu aracı almaya karar verdim yoksa daha ucuza Civic alacaktım.
    Bugün bazı denemelerle birkaçını çözdüm gibi yardımlarınız için teşekkürler.

    Bana da yarım saatten fazla arabada şu var bu var diye anlattılar ama bu özellikleri sorunca cevap veremediler ilginç artık deneye deneye bulacağız ya da 1000 km bakımıa gittiğimde Bursa İnallar dan destek alırım artık :)
  • sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Silecek konumunu farlarda olduğu gibi AUTo konumuna getirmeniz yeterli. Daha sonra da hızı için üzerindeki ayarlardan ayar yaparsınız.
  • 2018 model araçlar ne zaman satışa çıkar ve hrv için fiyat tahmini olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim ocak fiyatı 126.800 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Makyaj olacak deniyordu haberlerde. Görecez bakalım nasıl olacak. Yakıt ve konfor öncelikli benim için. 8 litre ortalama ile şehir içi kullanımı olursa yeter benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmer6767 -- 27 Aralık 2017; 19:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En erken 2018'in 2.yarısından önce makyajlı modelin çıkacağını sanmıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farmer6767

    2018 model araçlar ne zaman satışa çıkar ve hrv için fiyat tahmini olan var mı?

    Şayet Turbo motor ile çıkarsa fiyatı 135.000 ile 140.000 arası olabilir.
  • neco1959 N kullanıcısına yanıt
    135 140 olursa vitara 1.4 s yönünde olur tercihim. Her ne kadar malzeme kalitesi daha kötü olsada 4x4 ve turbo motor var onda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmer6767 -- 28 Aralık 2017; 12:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthal arabalardan 2018 modeller henüz Türkiye'ye gelmeden 2017 modellere zam geldi.2017 model Hrv 1.5 executive Ocak 2018 yeni fiyatı 127.500 tl. (Aralık fiyatı 123.800)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılinda Türkiye satılan Hrv sayısı 968 ( aralık ayında 114)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondanın servis ve satış ağı geniş olmasına rağmen Hrv yi her bayide bulamıyorsunuz. Küçük şehirlerde işler daha da zor. İstediğiniz rengi bulmak da imkansız gibi. Yeni alan kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum halen vitara ile arasında gidip geliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farmer6767

    Hondanın servis ve satış ağı geniş olmasına rağmen Hrv yi her bayide bulamıyorsunuz. Küçük şehirlerde işler daha da zor. İstediğiniz rengi bulmak da imkansız gibi. Yeni alan kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum halen vitara ile arasında gidip geliyorum.

    Honda HR-V'nin Türkiye'de yıllık satış rakamı ortalama 1000 araç tır. Arz edilen araç sayısı az olması nedeniyle, ilgili araçlar gelir gelmez tükenmektedir. Bende şahsen İzmir'de ikamet etmekte olmama rağmen, Aracımı Muğla/Bodrum'dan almak zorunda kalmıştım. Araçta kaliteye önem veren birisi iseniz, bu aracı alın derim. Ancak yine de bir test sürüşü tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.