Şimdi Ara

Honda Türkiye'den 'stokçuluk' iddialarına yanıt (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
20.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne olacak tı ki? Depremde kira zammı, pandemide ilk zamanlar 3 maske 20TL vs , doğal olarak firmalarda böyle.

  • Keşke bi dava açsanız da "bağlantısı yapılmış ve ayrılmış" araç ne demek, bir araç hangi koşullarda "bağlantısı yapılmış ve ayrılmış" olabiliyor öğrensek. Her başvuran bu şekilde işlem yapabiliyor mu acaba? Zira Honda websitesinde veya bayilerin sitelerinde böyle bir standart prosedür olduğuna dair bir ibare veya genel bir tanım yok. Sektörde de böyle bir tanım duymadım. Acaba "bağlantısı yapılmış ve ayrılmış" ne demek? Neden biraysel araç sahipleri de bundan yararlanamıyor? Açıklama durumdan daha vahim olmuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatto -- 21 Eylül 2021; 13:48:06 >
  • Ne güzel firmaymış filosuna Civic falan alıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nadasa bıraktım filan yazsalar daha inandırıcı olurmuş.

  • Satış sözleşmesi mi var ne var? Proforma fatura mı var? Satış nasıl yapılmış. Yoksa yalandan bu arabalar falanca filoya satıldı diyeceksiniz sonra almadı dersiniz mi dediniz?

  • halkla resmen da**şşak geçiyorlar  

  • Filolar kiralama amacli satisini aldi diyelim 1 liradan. Suan kullanmiyorlar gozukuyor. Filo araclarin satisina karar verirse 1.5 liradan peki ? Simdi bu alip satmak olmuyor mu hic surulmemis arabalari ? Hic kullanilmamis arac sonucta. Millete stok yok denilirken mi satisi ne zaman yapildi ?

    Filo calistirmadigi aractan suan zarara girmiyor mu ? Sonucta kiralanip surulsun diye almiyorlar mi ?

    Ben bu işten bisey anlamadim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay japonyada yaşansaydı ki yaşanma ihtimali yok genede yaşansaydı honda sorumluları harakiri yapardı. Bizim ülkede yapıldığı için yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir de hukuk yolunu açacaklarmış adamlar haklı hukukta zenginin yanında bence madalya takılmalı bu adamları yılın firması seçilmeli.

    Son Sözüm

    NE MUTLU JAPONUM DİYENE TEKBİR ALLAHU EKBER

  • devlet devletliği göstermiş olsa ver bunlara 50 milyon ceza bak bir daha cesaret edebiliyorlarmı.

    bu zamana kadar kitledikleri aksesuar paralarının da bilirkişi ile tespit ettir değerini düş hesaptan ver vatandaşa parasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın kardeşim siz de.. Bu kadar talep olursa fiyatlar yükselir tabiiki.. Talebi durdurursanız bakın nasıl düşüyor fiyatlar..

  • Almayın millet almayın hepsi yalancı üç kağıtçı ne bide doğruyumu söyliycekti evet stok yaptık diye.😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verdikleri cevaptan ne olduğu çok net anlaşılıyor. Herşey ortada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • needacar kullanıcısına yanıt

    Bence birileri aninda teftise gitmistir. Haksiz para kazaniyonuz bizim cebimize giren yok. Biz tas mi yiyelim? Hani bizim payimiz? Demistir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stokculuk işleri falan iyi güzel ama satacağı zaman da fiyatı artacak malın. Ne kadar bekletecekler? Dolar uçsa o arabalar dolar bazında daha da ucuza gitmiş olacak, bu nasıl iş yavrum, koskoca firmaları liseli galericiler mi yönetiyor?


    her türlü enflasyon zaten %20, şimdi 100e satacağına 1 yıl sonra 120ye satsa kar etmiş sayılmıyor ki. Devletin vergi koymasını bekliyorlar muhtemelen, sıfır diye satıyor ama eski vergiden yararlanıyor.


    Araba pazarını borsaya çevirmişler, nasıl bir ülke bu mübarek, almayın la gidin 2.el tofaş falan alın.

  • Firma yöneticilerinin umrumda değilsiniz.
    Yine unutacağınız , tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok meselesi.
    Burası orta doğu hiçbir şey düzelmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya artik şu tr ayağına bi çeki duzen vermeli. İyice zıvanadan cikti işler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet her zaman olduğu gibi üreticiden yana hareket edecektir. önümüzdeki günlerde honda tr'ye büyük ceza diye bir haber görebilme ihtimalimiz %0. şuan zaten kılıfını hazırlıyorlardır. en güzel şekilde uydururlar.


    tr server'ı yine şaşırtmadı.

  • Cevap vermemişlerki resmen çemkirmişler..

  • Neyi tartışıyoruz? Adamın malı ister satar, ister stokçuluk yapar. Serbest piyasa ekonomisi değil mi bu? Burada suçlanacak biri varsa ekonominin canına okuyup karaborsacılığı teşvik eden ülke yöneticileridir. Kendi yedikleri haltlardan sorumluluk almamak için suçu stokçuya atıyorlar. Soğan fiyatları yükseldi diye soğan deposuna baskın yapan mantık bu.


    İki gün sonra faiz indirimi gelince döviz fırlayacak, krediler ucuzlayacak. Adam malını yüksek fiyattan daha kolay satacak. Neden şimdi satsın? Sizin olsa bu galeriler siz satar mısınız? Satmazsınız. İki gün sonra döviz %10 artacak bunu bile bile gidip arabanızı bugün ucuzdan satar mısınız? Hepiniz ikinci el arabanızı satmak için bir iki hafta sonra fiyatın yükselmesini beklersiniz. Evinizi faiz indirimi gelmeden satar mısınız? Satmazsınız. O zaman sizde stokçusunuz, sizde karaborsacısınız. Galericiden, Hondadan bir farkınız yok. Ama onlar yapınca suç oluyor, siz yapınca değil. Getirsin Honda zararına satsın arabaları size yaranmak için.





  • Açıklamayı okuyunca çok pişman oldum hemen honda bayisine gidip 245 bin fatura kestirip 50 bin elden verip hem kendimi hem devleti yoldurup civic alacağım.

    Yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Bir de fotoğrafı çekeni tehdit ediyorlar. Ya insanda biraz utanma arlanma olur.

    Serbest piyasada devletin fiyat denetlemesini saçma buluyorum. Asıl denetlenmesi gereken alt vergi diliminden fatura kesip elden para alan bayiler ki neredeyse hepsi bunu yapıyor. Hem satana hem alana kes cezayı bitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.