Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
37
Favori
57.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    FE’de A serisinde kullanılan ekran olduğu içindir. Kalitesiz ekran kullanmışlar. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • Evet maalesef s20FE'de kalitesizlik mevcut. O da artık Samsung'un bize kazığı 😁
  • Ne ise ne gördümse onu yazacağim.. Galiba bu yazacağim yorum En genel En kullanıcı yorumu gibi yorum olabilir, sebebini şöyle açıklayacağim..


    Honor 70'i 2-3 ay önce şirket telefonu olarak aldık, ben şahsen üstün körü deneyimledim, öyle çok detaylıca kullanmadım Ancak şirkette masa masa dolaşıp sürekli aktif şekilde kullanımda telefon.. Bu yazacağim yorumda sadece benim değil, şirkette "Telefonu kullanan 5 farklı kişinin" deneyimini yazacağim...


    İlk olarak Ses kalitesi; bir kere bu telefonun en kötü en eksi tarafı MONO hoparlör olması, arkadaş senin tırnağın etmeyecek 5 para etmez telefonlar bile iyi kötü Stereo geliyor.. Çin pazarında ekstra hoparlör parça fiyatı 0.45 cent'e tekamül ediyor. ?? Hepimiz biliyoruz ki o ekstra 0.30-45-50 centlik harcamayı 5-10 Dolar olarak yansıtıyor markalar ürettikleri telefona, yani maliyetide yok Stereo olmasının. Stereo özelliği Pro versiyonlarında var, TR'e Pro versiyonlarıda gelmediği için bulmakta imkansız..


    Ekran; bencede idare eder seviyede ne çok çok süper, ne de IPS denen çağ dışı saçma sapan panel kadar kötü değil.. Bence fiyatının ederini veren bir ekranı var telefonun.. Kullanıcısının pek şikayet edeceğini sanmam.. Yinede ekran konusunda en net fikir mağazada deneyimlemektir derim... Ekran farklı bir konu gerçekten, kime göre yeterli kime göre yetersiz tartışması uzar gider.. Bence idare eder seviyede.


    Tasarım; Bence uzun uzun söylenecek pek bir şey yok, Premium bir tasarımı var telefonun, elde tutuş hissiyatı çok iyi.. Şahsen benim için pek sıkıntı olmasa da çok fazla parmak izi kalıyor telefonda..


    Yazılım arayüz; Şu ana kadar dediğim gibi ofiste sürekli onun bunun elinde, daha dondu takıldı kapandı çatladı patladı diyen hiç olmadı.. Bu da demektir ki Honor Yazılım konusunda başarılı.. Akşama kadar telefon sürekli aktif şekilde görüşme halinde, boş anlarda illa ki birilerinin elinde, bazen iş çıkışı birilerinin elinde ya dizisini izliyor ya müzik dinliyor, bu kadar ortalık malı olmasına rağmen telefon işini yapabiliyor.. Geçenlerde bilenler bilir, telefonun cihaz özellikleri kısmında telefonun kaç saat çalıştığını gösterir telefon hakkında kısmında, 8 gün hiç kapanmadan hep aktif şekilde cihaz çalışmış, ondan öncede yine böyle süreler olmuştur diye düşünüyorum..


    Vee EN EN EN KRAL özelliği.. Aktif yoğun kullanılan bir ortamda can alır can verir o müthiş özellik.. HIZLI ŞARJ.. 66 watt şarj ile şirkette sürekli bu telefonun şarjı neden bitmiyor diye goygoy yapılıyormuş ilk zamanlar.. Sonra farketmişler birileri aman arama gelir derdiyle 5 dk, 10 dk, 15-20 dk sürelerle sürekli şarj edince şarj hep %60'larda bazen hep %100'de... Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)  Ofiste biri eşine bu telefondan hediye etmiş mesela, kullana kullana sevmiş telefonu..


    Bence şuan piyasanın Poco X4GT ile beraber en F/P telefonlarından biridir Honor 70.. Şubat sonu mart başı gibi 2023 model telefonlar TR'e gelmeye başlayacak, ilerleyen dönemlerde stoklar iyice azaldıkça ya bulunması ya da fiyatı almak isteyeni zorlayacak o çok belli. Honor 80 ve 80 Pro gelebilir deniyor illa Honor almak istiyorum diyen varsa bir araştırsın..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Ocak 2023; 17:22:27 >




  • Valla hocam ben S20 FE'yi 2-2,5 ay kullandım hala elimde satacağım. Cihaz amiral gemisi özellikleri var evet ama kullanırken keyif alamadım bir türlü cihazdan. Şimdi ikisini de karşılaştırıyorum da Honor 70 ekran ve akıcılık konusunda gerçekten keyifli bir cihaz.


    OIS yok ama EIS konusunda gördüğüm en başarılı cihazlardan biri, gerçekten video çekerken sarsıntıyı ciddi manada önlüyor. Uzun kullanım sonrası tekrar deneyimlerimi paylaşırım tabiki.


    Stereo hoparlör olsa iyi olurmuş. Mono hoparlörlerde yine çok berbat diyemem tatmin edici bir ses kalitesi var.


    OIS + Stereo hoparlör + SD8xx işlemci ile fiyatı neredeyse 2 ye katlardı bu seferde f/p cihazı olmaktan çıkardı.

    İşlemci konusunda gayet yeterli takılmayan, donmayan, uygulama açılışları hızlı bir işlemci. Burada tabiki yazılımın stabilliği de etken.


    Pili bitecek mi derdi yok :) Hafta sonu tam tamına 2 gün gitti pili, AOD ve dinamik 120Hz aktif olduğu halde. Cihaz günlük yoğun kullanımda 24 saat beklemede 8+ saat ekranı rahat veriyor tabiki kullanım şekline de bağlı.24 saatlik kullanımda sürekli navigasyon açık veya işlemciyi yoran işlemler ile 6 saate de düşebilir, sürekli video vs. 9 saate de çıkabilir.


    IMX800 sensörü çok başarılı, gayet güzel resimler çekiliyor ama tam IMX800 beklenen performansı veremiyormuş gibi hissettim yanılıyorda olabilirim, GCam port bulup onunla da karşılaştırmak lazım ama bu cihazın kamerası kötü diyen çıkmaz, Dxomark puanıda iyi :)


    Yazılım konusunda bir bug farkettim, Macrodroid uygulamasını (otomasyon) kullanıyorum, gerekli erişilebilirlik özelliklerine izin verdim ama mesela PrivateSpace alanına geçip (2.alan) tekrar geri döndüğümde izinleri kaldırıyor tekrar izin vermem gerekiyor. Bu bug uygulama ile ilgilide olabilir telefonun yazılımı ile ilgili de olabilir. Onun dışında sorun çıkarmıyor. Çözmeye çalışıyorum.


    Samsung arayüz özellikleri ve kişiselleştirme konusunda Android platformunda One UI ile en başarılı arayüze sahip ama neyse ki Android, IOS gibi kısıtlayıcı olmadığı için 3.parti sağlam yazılımlar ile kişiselleştirilebiliyor :)





  • Bu ekran konusuna ben de katılıyorum. Honor 70'in ekranı bence s20FE'den daha iyi.
  • Ben de eşime bu telefonu aldım bir ay önce falan... Bluetooth kulaklık hediyesi ile birlikte verdiler, emerald green rengi ile tasarımı harika bir telefon olmuş. Diğer markaları da kullandık fakat Huawei'in bizim için en iyi telefon olduğunu düşünürken google desteği gidince hayal kırıklığı olmuştu. Eşimim telefonu eskiyince kara kara düşünmeye başlamıştım. Samsung'un batarya performansı ve arayüzünü sevmiyoruz. Neyse ki Honor tam zamanında yetişti.

    Özelliklerini ve kıyaslamalarını yukarıda arkadaşlar detaylıca açıklamışlar. Ek olarak kişiye göre değişen bir konu ama Samsung'un ara yüzünden çok daha verimli ve görsel olarak şık buluyorum.

    Batarya performansı zaten efsane. Eşim çok teknolojik ürünlere düşkün biri değil ama telefonu övüp duruyor :-)

    Umarım yeni modelleri ile güzel bir rekabet ortamı sunar.

    Kısaca google destekli Huawei gibi birşey olmuş cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 30 Ocak 2023; 18:53:13 >




  • Galaxy M52 kullanıyorum bu telefon ile aynı işlemci var. İşlemci kesinlikle çok yeterli bir işlemci saat gibi çalışıyor. Bu telefon tasarımı çok ilgimi çekti. Kağıt üstünde kamera dışımda özellikleri neredeyse aynı benim m52 ile ama tasarımı beni çekiyor üzerine para verip geçilir mi düşünüyorum
  • LacWer L kullanıcısına yanıt

    Bence geçilir hocam, S20 FE'den geçtim :) Vatan'da biraz inceleyip öyle karar verin derim.

  • zor duruyorum gidip almamak için...

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Bende öyleydim valla sonunda dayanamadım :)
  • Suan hepsiburadada Honor 70 11999₺ fiyat şuanki piyasaya göre harika
  • Kullanan arkadaşlar benim cihazda ilginç bir sıkıntı var çözemedim. Cihaz sessize alınca telefon aramalarında titremiyor ama onun dışındaki bildirimlerde whatsapp aramalarında titriyor. Bakmadığım ayar denemediğim bir şey kalmadı durum düzelmiyor. Çağrılarda titreşim çalışmıyor. Bir fikri çözümü olan var mı?

  • kntrli kullanıcısına yanıt

    sessizdeyken titret seçeneği olabilir o kapalıdır muhtemelen

  • kntrli kullanıcısına yanıt
    Bendeki ayarlar böyleyken titriyor. Bir kontrol edin isterseniz.

    Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

    Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 2 Şubat 2023; 0:41:52 >




  • Telefonun artılarını zaten biliyoruz ben de kullandıkça deneyimlediğim eksikleri yazmak istiyorum,

    Telefonda ileri tarihli bir alarm kurma imkanı yok, İşim gereği ihtiyaç duyuyorum. Sadece sonraki 7 gün için alarm kurulabiliyor. Bu eksiklik yazılım güncellemesi ile halledilebilir neden konulmamış anlamadım.

    Onun dışında çoklu video çeken oldu mu? Videoyu çekiyor çekmesine ama oluşan videoda takılmalar gözlemledim. Video yeteri kadar akıcı değil. Saniyede bir fps si yavaşlayan bir video çıkıyor ortaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreCan101 -- 2 Şubat 2023; 21:20:24 >
  • Günceleme geldimi hiç?
    Telefonun en büyük eksiği güncelleme olabilir mi
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam biraz ağır bu konuda. Bu ay Android 13 ve MagicOS 7.0 gelmesi planlanıyor.
  • evet ne durumda telefonlar

  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    15 gün oldu ben memnunum, hele ki şarjı efsane :)
  • Kaça aldınız hocam

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.