Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
18
Favori
59.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun gerçekten efsane baş yapıt bir oyun! Sonunda sistemimi ekran kartı hariç biraz geliştirip oyuna daldım normalde ekran kartımı üç ay sonra değiştiriceğim ama bir bakayım değişim varmı diye açtım orta ayalarda! Oyun o kadar şahane ki bırakamadım =) üç ay sonra yüksek ayarlarda tekrar oynarım bu şahane oyunu =)


    Bu arada bir sorum olacak haritada zindan işareti gibi bir yerler var Şeytanın kederi Şeytanın susuzluğu gibi Bunlar bölge ismimi yoksa yapacak bir görev mi var bilgisi olan varmı?

  • yorumum;


    fikir güzel, mekan güzelstreamable
    fikir güzel, mekan güzel
    https://streamable.com/up6nem
  • Oyunu hafta sonu deneme fırsatım oldu çerezlik oyun gibi duruyor baş yapıt diyen yorumlar var şaka yapıyorlar sanırım yada ilk pc ilk oyun falan ondandır.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Daha hikayenin başında kaybetti beni oyun, ilerde bir yere bağlanırmı bilmem ama 3 matriarch var 1 ni sadece iyi polis kötü polis olsun diye kötü yapmışlar gibi geliyor nedeni ise bildiğiniz üzere bu 3 matriarch dağa ve içindeki anaya tapınıyorlar ama ne hikmetse bu 3 numaralı teyze dağın bizzat doğurduğunu düşündükleri kıza düşman neden abi??? tapmıyormuydun sen bu dağa ve anaya??? ondan doğanada tapınman lazım gelmezmi??? dediğim gibi belki ilerde bir yere bağlanır pek sanmıyorum ama oynayıp görücez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 2 Ekim 2023; 11:49:10 >
  • Ben pek beğenmedim, şimdilik ara verip kenarda beklediyorum.

    Lore güzel, hikaye de güzel duruyor ama açık dünya kötü. Hatta Ubisoft oyunlarından bile kötü ve sıkıcı duruyor. Bir yapaylık var.

  • En zorda oyun baya kasıyor insanı yada ben birşeyleri yanlış yapıyorum anlamadım gitti.

  • En zor modda yartatıkların ulaşamadığı yada geridöndüğü sınırlara gidip bir kayanın vs arkasından zayıflatıyordum ağa böyle bir yöntem geliştirdim maalesef =)

  • Selam arkadaşlar. İlk pcye portlandığı zaman " Horizon Zero Dawn™ " ' ı alacaktım ama çok sorun olduğunu duyduğumdan vazgeçmiştim. Şimdi Epic indirimlerinden " Horizon Zero Dawn™ Complete Edition " almayı düşünüyorum. Sorunlar zamanla haloldu mu ? ve bu " Horizon Zero Dawn™ Complete Edition " sürümü oyuna dair şimdiye kadar çıkmış tüm içerikleri ( dlc, kozmetik, v. s. ) kapsıyor mu ? Yani bu paketi alırsam oyunun tüm içeriğini tam olarak alıyor muyum ? Şimdiden teşekkürler. Bu arada eğer düşünen varsa Epic ten bir baksın derim  

  • Black_Lotus kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok uygun, ben aldım başladım.
  • Horizon Zero Dawn'ın ana hikayesini bitirdim. Hikayesini başarılı buldum. Bilim kurgu temalı iyi bir hikaye bulmak zor oluyor. Güzel bir dünyası var. Grafiklerini çok beğendim. Oynanış biraz daha iyi olabilirdi. Aloy çok sevimli bir karakter. Onun dışında kalan karakterleri de başarılı buldum. Witcher 3 ve Rdr 2 kalitesinde yan görevler bulamadım. Assassin's Creed'in yeni oyunlarındaki gibi görevler var. O yüzden birkaç yan görev yaptım. Oyunu genel olarak beğendim. Frozen Wilds DLC'sini de oynayacağım. Türkçe çevirisini yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Hocam hem size hem de genele sorayım. Pc de ilk kez deneyim etmeyi düşünüyorum Mart'ta forbidden west gelmeden. Yan görevleri yapmazsak bir şey kaçırır mıyız? Ps cilerin dediğine göre zero dawn da kalite yokmuş side questlerde. Forbidden west ise çok çok daha iyiymiş. Ana görevi bitirmek yeterli olur mu?
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Ana hikaye ile bağlantılı yan görevleri beğendim. Onları yapmanız iyi olur. Diğerleri ilgimi çekmedi. Ama Ancient Armory görevini yapmanızı öneririm. Güzel bir armor veriyor. Oyunun sonundaki savaşta avantaj sağlıyor.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 👍
  • Frozen Wilds DLC'sini oynadım. Ana hikayedeki bazı boşlukları doldurmuşlar. DLC'nin hikayesi de güzeldi. İsminden de anlaşıldığı üzere soğuk ve karlı bir bölgedeyiz. Yeni düşmanlar bazen zorlayabiliyor. Bence oynanması gereken bir DLC olmuş. İkinci oyun da PC'ye mart ayında çıkış yapacak. Onu da oynamak isterim.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Dlc uzunlugu ne kadar hocam
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.