Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
18
Favori
59.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Ben hikaye odaklı gittim. Yaklaşık 4 saat sürdü.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Baya kısaymış 10 15 saat sürer diye düşündüm
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Hocam eğer yan içeriklerle beraber ilerlerseniz o civarda sürüyor yine. Üstteki arkadaşımızın bazı yerlerde zorlanmış olmasının sebebi de zaten sırf ana hikayeden devam etmiş olması. Yan içeriklerde genelde güzel ve daha güçlü ekipmanlar oluyor çünkü

  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim su an herseyiyle beraber ana oyunu oynuyorum bittiğinde dlcye geçiş yapacağım :)
  • 94 saat sonunda tüm başarımlar ile birlikte oyunu tamamladım. Güzel bir oyundu ama amaları baya bol.Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] Kendi uzmanlık alanı dışında bir oyun yapan firmalardan pek haz etmem ve oyunda pek iyi olmaz zaten. Bu oyunda bir çok oyunun karışımı gibiydi. Witcher, far cry, Ac serisi vesaire. Zaten oyun Witcher hayranlığını gizlememiş ve Geralt'ı seslendiren Doug oyunda yer alıyor. Oyunun iyi ve kötü yanlarından bahsedersek en kötü yanı kesinlikle tırmanma olayı. Açık dünya bir oyun ama oyun kendini uncharted zannederek sadece belirledikleri alanlarda zıplama gerçekleştiriyoruz bu da baya sinir bozucu oluyor. Grafikler şahaneydi bol bol resim aldım, sağlam grafiklerle akıcı bir şekilde bu oyunu oynamak güzel bir deneyimdi. Hikaye klişe olsada fena değildi, hayvanlardan makine yaratma fikri ne kadar yaratıcı tartışılır ama güzel tasarımlar vardı. Tüm makinelerin ismini dahil ezberledim resmen, zaten hepsinin zayıf noktasını çözmek ve ona göre strateji belirlemek gerekiyor. Souls oyuncusu olmanın faydasını bu oyunda gördüm diyebilirim. Fırtınakuşu ve kayakıran en kanser makinelerdi. Fırtınakuşu bir bir lanet.. Açık dünya oyunlarında en sevdiğim şey yan görev ve keşif ağırlıklı oynadığım zaman oyun karakterin güçlenmesine izin vermemesi. İlk bitirdiğimde yan görev ve keşif ağırlıklı gittim ama bir faydasını pek görmedim. Zaten normalde veya zorda bitirirken pekte ihtiyaç olmuyor güçlenmeye. Oyunun en güzel yanı dev makinelerden düşen parçalar, can çekişmeleri vesaire o aksiyon anında yaşananlar oyunun en güzel yanı kesinlikle. Oyundaki en güçlü silah makinelerden düşen parçalar, thunderjaw'ın silahını alıp onla öldürmek oldukça kolay oluyor. Artık bu oyunla birlikte iyi bir avcı olduğumu düşünürsek monter hunter serisini de radarıma aldım. Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] Mart'ta bilgisayara forbidden west geliyorken bu oyunu bitirmem iyi oldu, forbidden west bir çok konuda bunun üstüne koymuş gözüküyor spoiler yememek için fazla kurcalamadım bakalım. Kalkanlı elbiseyi koymuşlar Allah'tan yoksa ultra hard'da oyunun bitmesi imkansız gibi bir şeydi. İnsan düşmanlar bir ok atıyor çeyrek can gidiyor çünkü. Bir de bir kere meele atak yaptıktan sonra korumaya geçtikten sonra hasar yememeleri acayip sinir bozucuydu. Heavy meele atağı oyunun sonlarında öğrenmem kötü oldu insanlara en çok heavy meele atak işe yarıyor çünkü. Özellikle sylens'ın mızrağını aldıktan sonra. Eğer başarım kasacak olan varsa ultra hard bitirmeden all allies joined başarımı yapmaya çalışsın yoksa ultra zorlukta bu başarım baya kan alıyor. Son olarak oyun ne kadar bir çok oyundan toplama bir oyun olsa da büyük firmaların bile yeni bir marka yaratmadıkları ortamda Horizon başarılı bir yapım.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sylens karakterine hayat veren rahmetli Lance Reddick'i görmek güzel bir sürpriz oldu.




  • Merhaba arkadaşlar,


    Oyunu PC çıktığı zaman bitirmiştim. Şimdi devam oyunun gelmesinin şerefine tekrar Türkçe Yama ile oynayayım diyorum. Anonymous dışında önerebileceğiniz bir yama var mı. Maşallah Anonymous'un abonelik ücreti Dolar'dan daha iyi bir yükseliş seviyesinde. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    1 sefer bitirdiysen gerek var mı hocam tekrar zaman ayırmaya  

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Daha iyi bir Bilgisayar ve Türkçe yama ile. Neden olmasın hocam. Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bende play station 4 te bitirmiştim konuyu tam detaylı anlamamıştım tekrar bitirsem mı diye dusunuyorum pc de
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

    Oyunun arka plan hikayesi çok iyiydi. Önemli noktaları tekrar hatırlamak için Türkçe oynayacağım şahsen bir kez de.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Dlcyide oynadıysanız ikinci kez bitirmeye kesinlikle gerek yok
    Ben başarımları tamamlamak için ikinci kez ana oyunu bitirdim dlcyi hiç oynamamıştım onuda aradan çıkardım
    Dlc ana oyundan daha keyifli geldi ama robotlar resmen souls seviyesindeydi
    Başarımlarıda şimdilik 63/79 da bıraktım resmen inme indirdi
    Türkçe yama olayına gelirsek el çevirisi olarak sadece anonymous var ücretsiz olarakta makine çevirisi mevcut
  • Birkaç ay önce Playstore'da 78 lirayken almadım da çok pişman oldum.
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Valla oynayacağım.Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]  NG+ ve Ultra Hard başarımları kalmış tek. Makine çeviriye bulaşmak istemiyorum fakat kurdum bakalım. Lore anlatan metin çevirilerinde sorun var ise silerim direk.


    Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]
  • Ben makine çevirinin Elden Ring yamasını kullanıyorum el çevirisi basbayağı. Artık sonradan üzerinden mi geçiyorlar yoksa başından itibaren elle mi çeviriyorlar orasını bilmiyorum. Bu dediğim grup olan makine çeviri bu arada. Her makine çeviri aynı değil sonuçta.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Düzenlenmiş makine çeviriler kötü olmuyor. İş görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.