Şimdi Ara

Hormon dışındaki ilaçlardan çok zarar görür müyüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esen olsun, testosteron dışındaki diğer ilaçlar bilinçli kullanımda cinsel sağlığı vs etkiler mi? Hormon kadar zarar verirler mi?




  • kendini kandırma bilinçli kullanacakmış ilaçla ne işin var senin doktor reçetesinde mi yazıyor hastalığın mı var ne ilacı vücudumu şişirecen hokus pokus abra kadabra vücur arnord ola yauv yok yaaa yok yaaa

  • Ne diyorsun kanka sen? Beni tanıdığını falan mı sanıyorsun? Üslubuna dikkat et... Sporcunun kullandığı farmakolojikleri sadece sporcunun kendisi ilgilendirir. Sadece düz mantık, hormona göre etkisini soruyorum. Yapma etme diyecekler lütfen yazmasın...

  • Hangi ilaç? İsim ver

  • Steroid dışında herhangi bir şey. GH ya da kas gelişimine olumlu etkisi olan herhangi bir ilaç. Ama yağ yakıcılar vs değil. Çok da hakim değilim bu arada...

  • Burada bu konuda uzman birini bulabileceğini sanmıyorum, yanlış yönlendirilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

    Her ilacın zararı vardır aspirin dahi masum değil.Kullanacağın ilacın yan etkisi şans.


    Steroid kadar etkili olmayan ve zararı olmadığı iddaa edilen sarms'ları araştırabilirsin her türlü spor dalında kullanılıyor futbol, voleybol hatta balerinler dahi kullanıyor.


    Türkiyede ilaçlara ulaşım zor ve sahteleri mevcut, bu işte uzmanlığı olan doktordan yardım almak gerekir.


    Bu bir öneri değildir.

  • Ne kullanacaksın daha onu yazmamışsın ki müneccim mi insanlar nasıl yorum yapsınlar.


    Eczaneden almadığın her şey için kafanda da soru işareti olsun.


    Ülkemizin tek ve nadide gelişmiş sektörü SAHTEKARLIK sektörüdür. Her şeyin sahtesı var ve çatır çatır üretim yapıyorlar.

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Bir şey kullanmayı düşünmüyorum şu an, sadece bilgi almak istedim fakat gelen geçen azıma sı*tı maalesef. Ülkemizin tek nadide gelişmiş sektörü sadece sahtekarlık değil linç sektörü de... Boynunuzun borcuymuş gibi her yere "insanlar müneccin mi?" yazmaktan sıkılmayacaksınız herhalde... Gerçekten sormak için değil de öfkeni kusacak yer arıyormuşsun gibi geldi.


    Testo kullanmadan ve vücudun hormon dengesini altüst etmeden kullanılan başka bir şey yok mu onu merak ettim. Çoğu kür için testo elzem olabilir ama belki daha yavaş ama daha az hasar veren hormon içermeyen ve vücudun hormon dengesini bozmayan başka bir takım şeyler varsa bilmek istiyorum. Örneğin miyostatin baskılayıcı tarzı bir şey hakkında bilgisi olan var mı? İlaçlara hakim olmadığımı da belirttim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbiyeli 3779 -- 15 Ekim 2023; 18:35:10 >
  • Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

    O zaman bunları ilk mesajında belirtirsen ona göre yorum yapar insanlar.


    Var tabiki Peptidler var. Özelilkle  FOLLISTATIN 344 çok popüler oldu bir aralar. Bende kullanmayı düşünmüştüm ama hem çok pahalı (gerçeği) hem de 3 ay gibi bir süre kullanman gerekiyor.


    Performans arttırmak istersen efedrin ve dmaa tavsiye edebilirim bunları birlikte kullandım ve gerçekten farkını hissettiriyor. Ama bunlarında güçlü maddeler olduğunu belirteyim tüm riski sen alıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 15 Ekim 2023; 22:23:21 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, bırakmanın ardından pct ya da başka bir şey gerekir mi?

  • öncelikle büyüme hormonları - peptitler kategorisine giren ilaçları bilinçsiz kullanırsan sonu ölüme kadar gitmesi şaşırtıcı olmaz.

    Ama anabolik - anabolizan steroidler peptitler kadar ölümcül olmasada birçoğunun geri dönülemeyecek yan etkileri var. Özellikle bilinçsiz kullanım sonucu.

    Yani bu soruyu burada soran bir kişinin bu konuda bilgili olmadığını farz ediyorum ve kesinlikle bir hevesle kullanmamanı öneriyorum.


    İlla ben vücut geliştirme dalında profesyonel olacağım dersen kendine bilgili bir antrenör tutacaksın. Sana bu konuda yardımcı olacak, tahlillerini izleyecek ve yorumlayacak buna göre ilaçlarını düzenleyecek zamanı geldiğinde pct ni düzenleyecek. Antrenmanlarını organize edecek. Kısacası ben 3 ay testesteron alayım sonra pct başlayayım yada bir program buldum 60 gün sonra pct giriyor bu programa uyarsam bişey olmaz diye düşünme bile. Bunlar kişiden kişiye değişen şeyler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.