Şimdi Ara

Htc vive sipariş verenler ve bekyelenler kulübü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
7.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kutu açılış videosu şu an hazır sadece montaj işlemi yapılacak.Detaylı inceleme videosu ile yayınlamayı düşündüğümden bekletiyorum.Youtube ta şu an kanal açıldı fakat daha videolar yüklenecek.
    1.bölüm vr nedir detaylı anlatım ve söyleşi
    2.bölüm kutu açılımı
    3.bölüm detaylı vive tanıtımı.
    4.Beğenilen vr oyunlarının tek tek oynanış videosu ile devam edilecek.
    Sizlerinde eklemek istediği bir şey olursa yazın onuda çekelim.Bu arada haftasonları vive ile twitch yayınıda yapılacak.
    Profesyonel bir kanal hazırladığımızdan aceleye getirmek istemiyoruz.Videolar yüklendiğinde kanal ismini açıklıycam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 22 Mayıs 2016; 16:09:23 >
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    eee?
  • https://amerikapostam.com/ Şöyle bir site var bakılabilir
  • mrtcnsrn M kullanıcısına yanıt
    Benimle aynı anda sipariş veren bir arkadaş bu yolu tercih etmişti fakat ürün harici aracı şirketlerin fiyatlarının fazla yüksek olması sebebi ile vazgeçti.İyi takip etmek lazım ürün yola çıktımı geri dönüşü yok adamlar ne kadar ücret istese vermek durumunda kalınıyor.
  • eeee derken :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 22 Mayıs 2016; 23:05:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fierro35

    Benimle aynı anda sipariş veren bir arkadaş bu yolu tercih etmişti fakat ürün harici aracı şirketlerin fiyatlarının fazla yüksek olması sebebi ile vazgeçti.İyi takip etmek lazım ürün yola çıktımı geri dönüşü yok adamlar ne kadar ücret istese vermek durumunda kalınıyor.

    fazla para aldıklarını bilmiyordum sağolun bilgi için
  • mrtcnsrn M kullanıcısına yanıt
    Kesin fazla para alırlar demiyorum ama ürün onların eline ulaştıktan sonra tamamiyle onların insafına kalınıyor.Ne deseler vermek durumunda kalınıyor cihazın elinize gelmesi için.Bunun yerine bir tanıdığın adresi verilirse o size kargolar sizde 20 gün sonra 431 tl vergisini ödeyip temin edebilirsiniz
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Mesajları.Devamını görme mişim. Video laeınızın linklerinide eklermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Videolar henüz eklenmedi.Tek tek değil bir anda 7 veya 8 video ekliyiycez.
    İnceleme ve oyun videolarını hem youtube hemde kendi sitemizde yayınlıycağımızdan profesyonel olarak hazırlıyoruz haliyle bu da biraz vakit alıyor önümüzdeki haftasonuna bitirip yükleriz diye tahmin ediyorum bir aksilik çıkmaz ise.Burdan youtube kanalımızın linkini paylaşıcam şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler.
  • dank Lehrer
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bende almayı düşünüyorum detaylı inceleme videonuzu merakla bekliyoruz merak ettiğim konu çözünürlük olarak tatmin edici olup olmadığı telefona takılan modellerinde pikselleri görebiliyorduk htc vive bunlara göre ne kadar iyi 1080p monitöre kıyasla görüntü kalitesini kıyaslarsanız ne söylersiniz ..?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semihks kullanıcısına yanıt
    Videolarımızda bu konuya özellikle değindim.Şimdilik şunu söyliyebilirim.Pikseller arasındaki siyah boşluklar halen görülebiliyor ama dk2 ye kıyasla oldukça silik.Yani ararsanız görürsünüz :) .Buna rağmen oyuna bir kere dalınca o siyah noktaları farketmemeye başlıyorsunuz.Her göz için 2k görüntü olmadıkça onlar görünmeye devam edicek tabi bendeki 980ti nin gücü fullhd ye anca yeterken 2k için gerekli pc grafik gücüne şimdilik ulaşmak hayal malesef.
    Bu arada videolar hazır fakat montaj işi biraz uzadı.Bu hafta her halukarda bitirip 8 adet video ile yayın hayatımıza başlıycaz İnşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 30 Mayıs 2016; 12:26:16 >
  • Sonunda böyle bir konu açılmış oldu. Ben de HTC Türkiye'ye onlarca mail attım ama hala HTC Vive hakkında bilgi sahibi değillermiş! Artık beklemekten sıkıldım. Sanırım bu alet son çeyrekte ülkemize gelecek gibi.
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin en yakın zamanda 1080 almanız lazım. Yada 1080ti çıktığında alırsanız bu sorunu çözersiniz.
  • Msi ın 1080 ini beklemedeyim çıkar çıkmaz alıcam bu işin tek çözümü şimmdilik 1080 başka çare yok malesef.
  • sinemhkn S kullanıcısına yanıt
    Htc Türkiye ile bu konu hakkında o kadar görüştüm ki en sonunda beni yetkili birisi arıyıp distrübitör lerin hiç birinden daha talep gelmediğini fiyatı ve istediği sistem ihtiyacı bakımından açıkçası biraz çekindiklerini ifade etti.
  • Az önce butget cunts isimli oyunu deneyim ettim şu ana kadar vive ile oynadığım en keyifli oyun.Video çekim listeme kafadan giriş yaptı ama kamera karşısında baya maymuna döndürüyor adamı yat kalk sürün :)
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Evet nedenini tam olarak anlayamazsamda malesef VR ekran kartını çok fazla zorluyor 980 ti gibi bir kart 1080p ekranlarda grafiklerle dalga geçerken iş VR olunca yetemiyor :) Nvidia bunun farkına vardı ve bu konuyu çözmek için Gameworks'u kurdu Pascalın bahsedilen 2 kat fazla performansı Vr için geçerli HTC vive almayı düşünen kişi minimum gtx 1080 sahibi olması gerekecek Vr teknolojisinin gelişmesindeki en büyük engeli ekran kartlarının gücünün yetersizliği şimdilik vr emekleme aşamasında :)
    Her göz için 2k görüntü toplamda 4k ve 90hz stabilitesini sağamak için şahsi fikrim gtx 1080 ti bile yetemiyecektir ama önümüzdeki günlerde bunu gerçekleştirecekler....
  • semihks kullanıcısına yanıt
    Bunu şu an gerçekleştirseler dahi örnek olarak 2 adet 1080 sli ile o güç şu an alınır fakat pc maliyet fiyatından ötürü sadece çok zengin insanların deniyebileceği bir teknoloji olur ki buda tüm vr gözlükleri için sınırlı satış demek olur.Bu bağlamda her göz için 2k vr gözlüklerinin en az 2 veya 3 sene sonra çıkacağı kanısındayım.İhtiyaç olan grafik gücü uygun maliyetlere inmeden böyle bir atılım vr gözlük üreticilerini ciddi zarara sokar.
    Size şöyle bir örnek vereyim project cars açıkken ekran kartı vram kulllanımı 980ti de 6gb olmasına rağmen 6132 mb görünüyordu.Anlıcağınız ekran kartının ram ini ağzına kadar dolduruyor bu güç ihtiyacı :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.