Şimdi Ara

Htc vive sipariş verenler ve bekyelenler kulübü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskişehir' de denemek isteyen arkadaşlar olursa Dora Net' e bekleriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 30 Mayıs 2016; 19:07:19 >
  • Arkadaşlar videoların 6 sı hazır pazar gününe tamamı biticek inşallah.Bazı şeyleri sıfırdan öğrenmem bu işi biraz geciktirdi.Montaj işleri sandığım kadar kolay değilmiş ama çözdüm çok şükür.
    Görüşmek üzere...
  • İLk videolar yüklendi arkadaşlar.Başa atıyorum
  • İzliyorum hocam teşekkürler
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba , sol gözünüzü kapatıp kullanmayı deniyebilirmisiniz? Sol gözüm görmüyor almaya niyetliyim ama tek göz ile olacak işmi onu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun tek göz ile bakmak ekrana bakmak ile aynı etkiyi verir malesef.Yani derinlik ve 3 boyut algısı oluşmaz.
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam , ozaman benim için VR teknolojisi boş , iyi eğlenceler size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. amerikadanalısveris.com aracılığıyla aldım. tavsiye ederim vergi olayını da 100 dolara ayarladılar sağolsunlar. steam id im artagon99 vtc vive sahipleri olarak steam de birbirimizi ekleyelim co-op türü oyunlarda kendi dilimizde anlaşabileceğimiz insanlar olarak bir grup kurabiliriz. listenizde ki htc vive alan isimler steam di mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 13 Haziran 2016; 17:41:00 >
  • arkadaş senin için özel olarak tek gözle kullanmayı denedim. evet bir miktar kayıp oluyor özellikle görüş açısı olarak ama tek gözle kullanılırmı diye sorarsan evet bence kullanılır. herşeye rağmen kendini orada hissetme olayını verecek kadar işe yarıyor. gerçekten tek gözünü kullanan bir arkadaş isen vr olayı senin gibi arkadaşlar içinde var buna emin ol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 13 Haziran 2016; 17:16:52 >
  • semihks kullanıcısına yanıt
    çözünürlük açısından 980 ile gayet tatmin edici deneyimlerim oldu diyebilirim. ama şunu özellikle belirtmek isterim ki asıl olay görüntüde ki netlik. gözlükten gördüğüm görüntüye aynı anda monitörden de bakıyorum aynı görüntü ama alakası her iki deneyimin alakası yok. gözlükten gördüğün görüntüde ki netlik hissyatı inanılmaz. bu çözürnürlükte bile gayet keyifli oyunlar yapılabileceğini düşünüyorum. ama 1080 ve sonrası vr için çözünürlükte patlama etkisi yaratacak diye düşünüyorum. şahsen benim 980 den sonra ben 1080 den sonra ki nesilden bir grafdik kartı almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinemhkn

    Sonunda böyle bir konu açılmış oldu. Ben de HTC Türkiye'ye onlarca mail attım ama hala HTC Vive hakkında bilgi sahibi değillermiş! Artık beklemekten sıkıldım. Sanırım bu alet son çeyrekte ülkemize gelecek gibi.

    eğer almaya niyetliysen bence buraya gelmesini bekleme. amerika üzerinden almaya bak çünkü amerika fiyatı ile yapacağın alışverişin maliyeti buraya gelse euro maliyeti + bizim sakak vergiler toplamından az olur fazla olmaz.
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    haklsın özellikle vr için yapılmayan oyunlar büyük sıkıntı. vorpx programını aldım bir kaç oyun deneyimledim ama yok olmuyor. fallout mesela 2017 de htc vive için gelecekmiş bence asıl o zaman gerçek fallout vr deneyimi yaşayabiliriz. vorpx i aldığıma bin pişman oldum sonradan vr olmuyor :)
  • mrtcnsrn M kullanıcısına yanıt
    benim alışveriş maliyetimi yazayım sen karar ver bencehttp://www.amerikadanalisveris.com/ ile
    Sub-Total: $799.00
    Shipping: $30.00
    Tax: $58.03
    Total: $887.03
    buraya kadar amerikaya varış maliyeti.
    buraya gelirken 100$ vergi (sağolsunlar fiyat ayarlama da yardımcı oluyorlar)
    kargo ücreti 200$
    yani toplam 1187 dolara mal oldu bana
    fierro35 arkadaşın yaptığı gibi dışarıdan yardım edecek bir tanıdık varsa bir mikta tasarruf sağlar ama yoksa da bu maliyetle alabiliyoruz demektir.
    2017 gibi ülkemizde (belki) ülkemizden sipariş yapılması imkanı olursa 1187$ dan fazla maliyeti olur daha azı olmaz bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 13 Haziran 2016; 17:50:03 >
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    Satın alanlar arasına ekledim steam den de ekliyorum.Steam den ekleme fikri 10 numara steam den de ekliyorum sizi
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    Sana benden ucuza gelmiş.Ben ürünü almanya üzerinden sipariş geçtiğimden vergi kargo dahil 960 dolar değil 960 euro ödedim :) .Gümrüktede bi 430 tl lik makas aldılar :) 960 euro + 430 tl bana maliyeti malesef :)
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    gerçekten benden çok fazla ödemişsiniz. o zaman satın alma niyetinde olan arkadaşlara özellikle amerika üzerinden satın almalarını tavsiye edebiliriz. ayrıcahttp://www.amerikadanalisveris.com/ benim şahsi tavsiyemdir. hani reklamda dediği gibi ''hepsi okumuş çocuklar'' hiç bir sıkıntı yaşamadım. hatta daha net ifade etmem gerekirse ben önce amerikadaniste.com ile cihazı aldım. ama baktım buraya geliş maliyetini uçuruyorlar. hemen farklı bir alternatif aradım vehttp://www.amerikadanalisveris.com/ u buldum. amerika içi kargo olarak 30$ maliyeti gözden çıkardım ve cihazı buraya aktartım ve buradan bana gelmesini sağladım. 30$ maliyeti ben önceki mesajımda ki maliyete eklemedim çünkü o ekstrem bir olaydı. o yüzdenhttp://www.amerikadanalisveris.com/ u özellikle tavsiye ederim. reklam gibi oldu ama memnun kalan bir müşteri olarak tavsiyemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 13 Haziran 2016; 18:34:10 >




  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    Niye reklam olsun.Daha uygun fiyata almak varken tabikide tavsiye etmenizde fayda var.Ben almanyadan alırken masraf olarak daha fazla ödiyceğimin farkındaydım.Sonuçta euro kuru üzerinden ödeyince başa gelicek belli.Ben daha önce sizin yaptığınız tarz bir alışveriş yapmadığımdan pek güvenememiştim fakat bir sorun olmadığı aşikar.Tavsiyeniz için teşekkürler.Almayı düşünen arkadaşlara arkadaşın temin etme yolu tavsiye edilir.
    Bu arada artagon99 olarak steam de kullanıcı görünmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 13 Haziran 2016; 22:09:27 >
  • Bu arada ilgilenen olursa burdanda yazayım.Ben vive i hem eğlence hem iş amaçlı aldığımdan.Hazırlık aşamasında gerekli performans ihtiyacından ötürü 980ti satın almıştım.Özelleştirilmiş msi 1080 in piyasaya çıkmasıyla Msi 980ti ve msi 1080 ekran kartları incelememe ve karşılaştırma videosu çektikten sonra yaklaşık 2 veya 3 ay kullanmış olacağım Msi gtx 980ti golden edition ekran kartımı 1070 lerin fiyatından 300 tl daha aşağıya bir fiyata satmayı planlıyorum.İlgilenen arkadaşlar özel den mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 13 Haziran 2016; 22:19:36 >
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam nekadar teşekkür etsem az , çok çok teşekkür ederim benim için deneyip burda yorumladığınız için. Benim için en iyisi herhangi bir etkinlikte gidip denemek olucak bende sanıyorumki sadece açı kaybı olur gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşında dediği gibi makina size gerçek dünyadaymış gibi tepki verir.Sonuç olarak şu an bu dünyayı nasıl görüyorsanız yine aynı durumda görüceksiniz.Bu arada tekrar geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.