Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 Türkiye Lansmanı Yapıldı. Video İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çinli teknoloji devi Huawei, bugün İstanbul'da düzenlediği basın lansmanın da yeni Ascend G7 ve Ascend Mate7 akıllı telefonlarını tanıttı. Türkiye'de telekom alanında yaptığı yatırımlar ve işbirlikleriyle önemli projelerde yer alan şirket, akıllı cihaz pazarında da söz sahibi olmak istiyor. Huawei, Türkiye pazarını dünyadaki stratejik ülke pazarları arasında ilk 10'a alarak, Mate 7 ve G7 lansmanıyla bu yöndeki kararlılığını ortaya koydu.

    Huawei Ascend Mate 7, benzer boyutlardaki diğer telefonlardan farklı olarak yüzde 95 oranında metal malzemeden üretildi. 7,9 milim inceliğinde ve 185 gram hafifliğinde olan Huawei Mate7, 2,9 milimlik dar bir çerçeve içinde yer alan 1080x1920 çözünürlüğündeki JDI Nega-NEO teknolojisine sahip Full HD LTPS ekranıyla kullanıcısına göz ziyafeti çekiyor. Telefonda 5 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kamera yer alıyor. Huawei Mate7, LTE Cat6 bağlantı yeteneği sayesinde saniyede 300 megabit veri akışı sağlayabiliyor.
    Huawei Mate7, gücünü dört adet 1.8 Ghz’lik A15 ve dört adet 1.3 Ghz’lik A7 yongadan oluşan akıllı Kirin işlemcisinden alıyor. 8 çekirdekli akıllı işlemci mimarisi sayesinde Huawei Mate7, işlem kapasitesini o an kullanılan uygulama veya fonksiyonun ihtiyacına uygun şekilde düzenleyerek performans ve pil ömrü arasında mükemmel bir denge kuruyor. Yüksek yoğunluklu 4100 miliamper lityum polimer bataryası 2 günden fazla kesintisiz kullanıma olanak sağlıyor. Huawei Mate7 normal, akıllı ve ultra olmak üzere üç farklı güç tasarrufu modunu destekliyor.
    Huawei Mate7, arka yüzünde yer alan parmak izi okuyucusu sayesinde sunduğu yüksek nitelikli kişisel deneyimle benzerlerinden ayrılıyor. Bu algılayıcı, beş farklı parmak izini hafızasında tutabiliyor ve farklı izler için farklı erişim yetkileri atayabiliyor. Parmaklar ıslak olduğunda bile okuma yapabilen algılayıcının depoladığı parmak izleri, şifreli ve güvenli olarak kaydediliyor.





    İşte Ascend Mate 7'nin teknik özellik tablosu;

    Huawei Ascend Mate 7
    Ekran Özellikleri : 6 inç, 1920x1080 piksel çözünürlükte IPS LCD 368 ppi Corning Gorilla Glass 3
    İşlemci : HiSilicon Kirin 925 4 çekirdekli 1.8 GHz Cortex-A15, 4 çekirdekli 1.3 GHz Cortex-A7 Mali T-628
    Ram Kapasitesi : 2 GB Ram
    Kamera : Arkada 13 megapiksel 30 kare/ saniye 1080p video kaydı
    : Önde 5 megapiksel ve 720p video kaydı
    Hafıza : 16 / 32 GB
    Hafıza Kartı : Var 32 GB Kadar Micro SD
    Pil Kapasitesi : 4100 Mah
    Android Sürümü : Android OS, v4.4 (KitKat)
    Boyutlar : 157 mm boy, 81 mm genişlik, 7,9 mm kalınlık
    Ağırlık : 185 gram
    Ekstra Özellikler : Parmak okuma sensörü; geliştirilmiş kamera arayüzü ve Huawei'nin kendine has EMUI 3.0 arayüzü







  • Fiyat ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba videoyu hazırlayan sizsiniz. Birkaç eleştirim olacak kusura bakmayın. Yabancı kaynaklı video incelemelerin üzerine kendi sesini kaydetmişsiniz, bari birebir çeviripte kaydetseydiniz. Video da telefonun öne çıkan özelliklerinden olan parmak izi okuyucusundan hiç bahsedilmemiş ama video da bazı bölümler sırf parmak izi okuyucusunu gösteriyor.

    Merak edenler için bende video inceleme linki koyayım Erdi beyin ve Ender beyin incelemesi bu arada. 2 saat 25 dakikadan sonra inceleme başlıyor. Fiyatı hakkında da konuşuyorlardı bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 23 Kasım 2014; 20:15:20 >




  • Fiyat 1600 olması bekleniyor 32 gb model için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.