Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Pro almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba Huawei Mate 20 Pro almayı planlıyorum shiftdelete.net forumumuzdaki konuları araştırıyorum tekraren sizlerede sormak istedim.
    s2'den beri samsung galaxy serisini kullanıyorum. Sizce S10'u beklemelimiyim yoksa Huawei S10'dan iyi olacağına kanaat getirip Mate 20 Pro mu almalıyım. Yorumlarınız çok önemli.. ​

    Not: Video Stabilize Özelliği çok önemli.



  • video çok öenmliyse s10 u bekle. mate20pro ne kdar fiyattan satışa çıkacağıda önemli absürt bir rakam belirlerse almak mantıksızlık olur. ayrıca yeşil ekran sorunu için ne gibi tedbirler alçaklar okdar para verip birer bir değişim yapılmazsa uzak durmak lazım. bende fiyatı ve yeşil ekran sorununa ne gibi tedbir alcaklar ona göre karar vereceğim. diğer bütün özellikleri çok iyi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmusty355 -- 7 Kasım 2018; 10:15:26 >
  • Tam olarak araştırma yapmamışsın dostum. Önce bi buradaki mate 20 pro konusuna bak istersen. Ekranla ilgili büyük bir problem var. 2 çeşit tedarikçi var ekranda. Panel LG den alınmışsa sıkıntı büyük.. O yüzden beklemeni tavsiye ederim yada test yazılımı ile panelin Boe olduğunu doğrulayarak almanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kheldar kullanıcısına yanıt
    Aslında araştırmaları iyice yaptım Note 9 almayı planlıyordum mate 20 pro yerine sonradan s10 mu alsam diye düşünür oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.