Şimdi Ara

HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
6
Favori
47.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    Bende gercekten cok beğendim cihazı , almak gibi bir düşüncem yoktu zaten durumda müsait değil ama konusunu görünce yorum yapmak istedim , 4250 ye Oneplus 7 pro 8/256 aldım inanılmaz memnunum.
  • apple ve samsung dua etsin turamp a sabah akşam.işleri cok kötüydü.telefon güzel olmuş.google yasaklarına karşı fiyatı düşük tutmalıydı.diğer cin modellerinede yasak gelebilir.ticaret savaşlarından dolayı.
  • öyle 2 tıkla 5 dakikada playstore kurulabiliyorsa niye ölü doğsun. Telefonu alınca içinde whatsapp instagram vs yüklü mü geliyor. bir tane fazladan program yükleyeceksiniz.

    Telefonun fiyatı çok yüksek çıktı yalnız 5g ile 1200 euro çok ciddi bir para. Bir de niye satış tarihi vs açıklanmadı anlamadık. Ortada tarih olmayınca insanların aklına şüphe düşer ve kimse ne zaman çıkacağı belli olmayan telefonu beklemek istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Sanırım Huaweide belirsizlik var diye satışa sunulacak tarihi vermedi, belki lisans problemi için görüşmeler halindelerdir hala

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle alacağım, umarım en yakın zamanda satışa çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye'de satışa çıkmayabilirmiş cihaz söylentilerden biri de bu basına hiç bir şey yollamamışlar cihazla ilgili. bu arada konu başlığını mate30 ve mate30 pro diye değiştirseniz daha iyi olur. sadece mate 30pro yazıyor.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Eve geçince düzenlerim şuan telefondan zor oluyor 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi sesli düşünüyorum. Bu cihazı aldım ve bir şekilde takla attırıp google servisleri kurdum. Telefonun garanti durumu ne olacak. Yani RoOt lu yada başka bir şekilde oynanmış cihaza huawei garanti verecek Mi? Birde banka uygulamalarını nereden indirecez. Acaba kaç kişi internetten APK yükleyerek edindiği banka uygulamasına güvenebilecek . Şahsen ben rahat edemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka programlarının coğu resmi app store larında var. Bunlarda sorun olmaz. Google da cok kolay yüklenir bundada sıkıntı yok. insanların bu kadar google bağımlısı olmasınıda anlamış değilim. Asıl sıkıntı bu telefon Türkiyede resmi olarak satılacağını düşünümüyorum. Bu sebeble bir şekilde alınırsa garanti problemleri olacaktır. oneplus pro gibi garantisiz kelle koltuk gezersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ovrclds

    Şimdi sesli düşünüyorum. Bu cihazı aldım ve bir şekilde takla attırıp google servisleri kurdum. Telefonun garanti durumu ne olacak. Yani RoOt lu yada başka bir şekilde oynanmış cihaza huawei garanti verecek Mi? Birde banka uygulamalarını nereden indirecez. Acaba kaç kişi internetten APK yükleyerek edindiği banka uygulamasına güvenebilecek . Şahsen ben rahat edemem.
    Cihaz resmi olarak unlocked bootloader geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Cihaz resmi olarak unlocked bootloader geliyor.

    Alıntıları Göster
    Resmi bir kaynak varmi hocam nereden öğrendiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozhanbayram

    Google play store yerine AppGalleryolacak herşey yine kuracaksınız. Telefonunuzda AppGallery var girin bulamadığınız birşey var mı? Hepsi var.
    Gerçi almamanız çok süper olur fiyatı çok düşük olur ve bizde u cihazı ucuza alırız. Evet evet Google olmayan telefon mu olurmuş. Onda Hiçbir şey çalışmaz ÇÖP bu ne olur almayın.
    Bu lafını unutma FanBoy :) Bu konunun ilerleyen zamanlarında, "arkadaşlar whatsapp kilitlendi güncelleme bekliyorum, huaweiye yakışmadı" gibi laflar sıkça duyacağız sizden. Ayrıca evet Google olmadan telefon olmaz. Şuan yukarıdaki mesajını yazarken bile eminim Google Chrome ile yazıyordun ve konuyu google'da aratıp buldun :)

    Cihazın özelliklerine lafım yok harika cihaz, ancak geliştirici anlamında kimse HarmonyOS için ayrıca versiyon çıkartmak istemeyecektir. Öyle ki sizin bahsettiğiniz whatsapp, facebook,instagram,spotify gibi tüm firmalar ABD menşei. Bu firmalar resmi olarak harmonyOS destekleyemeyecekler eğer ambargo kesinleşirse (kasım ayında belli olacak).

    Dolayısıyla sürekli birilerinin apkyı harmonyOS için atmasını bekleyeceksiniz. APK'lar sağlam geldi diyelim, instagram, whatsapp çözünürlük veya performans açısından mate 30 pro'ya optimizasyon yapmayacaklar. Çünkü öyle bir telefonu tanımayacaklar.

    Ayrıca telefon Türkiye'de satışa sunulursa almanı ve buraya ekran görüntüsü atmanı merakla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 21 Eylül 2019; 9:59:16 >




  • şu Google'ı ve Play Store'u abarta abarta yere göğe sığdıramayanlar bir durup oturup düşünsün biraz.
    neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş?!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: badcrow

    Resmi bir kaynak varmi hocam nereden öğrendiniz

    Alıntıları Göster
    youtube'dan
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Resmi kaynak buldum richard yu amca açıklama yapmış mate 30 serisi bootliader kilidi açık gelecek

    https://9to5google.com/2019/09/20/huawei-mate-30-bootloader/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    Fanboy güzel yakıştırma. Ama ben Ios ve Androide yazılım geliştiren biri olarak konuşmuştum. Bu Google olmaması algısı yanlış anlaşılıyor. Google İn telefonu çalıştıran bir uygulaması yok. Google olmadan telefon olur. Google ürünleri ticaridir. Ben YouTube kullandırmam derse 900 milyon kullanıcı kaybeder hiç işine gelecek birşey değil ki bu 900 milyon kullanıcı başka bir video servisini kullanırsa YouTube un çok hoşuna gitmez. Chrome Google a ait değildir. Chromium açık kaynak bir browser. Google Chrome Yandex ise başka bir isimle aynı browser kullanmaktadır. Bunu Huawei yada siz bile geliştirip kullanabilirsiniz. Gmail yerine posta servisleri var istediğinizi kullanabilirsiniz. Yani kısacası arkadaşım doğruyu söylemek FanBoyluk değildir. Ios un karşısında Android olması çok güzel bir rekabettir 3. Bir firma ve işletim sistemi daha güzel olur hatta symbian yeniden hortlasa sevinirim. Birde bilmeniz gereken birşey daha var. WhatsApp Facebook ve diğerleri kalıpta bu platformda çalışmam deme şansları yok. Yani rakiplerinin ekmeğine bal süremezler. Huawei işletim sistemi çıkardığında ilk anlaşmaları bu firmalar yapacak. Viber gibi bir rakip var ve dünyada sadece WhatsApp kullanılmıyor hatta eski kominist Avrupa ülkeleri WhatsApp ı bilmiyorlar. O yüzden Google ı çokta şey etmeyin. Kalın sağlıcakla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Google olmadan android kilidi olmayan kapıya benzer. Orada bulunur, ama işe yaramaz

    Onun yerine o paraya 10 tane nokia lumia 1020 alınır. O da ayni5 işlevi görür. Kamerası iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Iphone da Google yok. Hakikaten kapıya benziyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    İyi de iphone da android yok

    Dusunsene, iphone kullanıyorsun ama apple servisleri yok

    Zaten Google yeterince yok diye iPhone almıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.