Şimdi Ara

HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
47.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheFormul

    Onların olduğunu biliyorum da mecbur derken mecburiyet değil tercih demek daha doğru olur aslında. Parmak izi okuyucu varken 3D yüz tanıma yokluğunu kaç tane P30 kullanıcısı çekti ki acaba? Ki 2D yüz tanıma da gayet güzel çalışıyorken.

    Kısacası yapılmasa yapılmazdı. Huawei için de iPhone için de geçerli. Elbet 1 2 seri sonra bırakacaklar bu işi. Hadi iPhone Face ID ile meşhur falan da Huawei cillop gibi P30 yapmışken çentiğe dönüş kötü karar olmuş..

    Benim daha da merak ettiğim en büyük üç marka neden bu kızak, pop-up işlerine uzak? Şu ana kadar o tarz sistemle yapılıp da sahibine milyon dolar zarar ettirtmiş bir telefon var mı? Cesaret edemiyorlar ama sebebi belli değil.

    Alıntıları Göster
    Ekrandan parmak izi sensörlerinin hala gelişmesi lazım, hem hız hemde kararlılık anlamında. Ekran biraz kirlenince veya cam koruma takınca okuma hızı çok düşüyor. 2d yüz tanıma da aynı şekilde eksik gündüz tamam güzel ama düşük ışıkta veya direk güneş altında sorun yaşayabiliyor. En hızlı ve güvenlisi bu şekilde. Ayrıca ön kamera ile portre modunda da yine 3d sensör işe yarıyor. Bu modelde yine Huawei farklı biri ekrana bakınca bildirimleri gizleme ve el ile uzaktan ekran yönetimi de eklemiş. Ayrıca 3d nesne taraması da yapılabiliyor vs vs Tabiki küçük çektikler veya tam ekranlar daha hoş gözüküyor ama altında gerekli faydaları sağlayacak sensörler olduktan sonra çok problem değil bence. Göz zaten ne kullanırsa ona alışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pro olanın bi numarası yok yandan ekranlar sanal volume tuşu falan saçmalık. mate 30 güzel ama alınabilir.

  • Parayı asmışlar havaya ağır çekim diyorlar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın 21 günlük bedelli askere gidiyorum inşAllah döndüğümde güzel haberler çıkmış olur telefonla ilgili
  • güzel iyi telefon ama fiyatı ne olcak google olmadığı için uygun fiyattan verirlerse türkiyede satılma ihtimali var.
  • Çöp, canlı çöp. Google olmadan android kullanmak anlamsız, zira Google tamamıyla Android'i esir almış durumda. Çayna'lı uuvey'in kıvranarak ölümünü izlemek için çok çok uzun yıllara ihtiyaç yok eğer Trump denen tip bu kör inadindan dönmezse... Ultra yavaş video kaydı gerçekten etkileyici, ama dediğim gibi. Koca bir çöp dağının içindeki inci tanesi kadar boş ve anlamsız. Kullandığı üst teknoloji fiyatını hakettirir olabilir. Geleceği karanlık olduktan sonra yalandan öteye geçemez.

    Bu iş, Apple ve Samsung'un ekmeğine yağ sürer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında Çin ile ABD arasında ticari konular için toplantım ne olacaktı net bilmiyorum şimdi yanlış olmasın belki o ara Huawei içinde Bi adım atarlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mseyitsahin

    Kasım ayında Çin ile ABD arasında ticari konular için toplantım ne olacaktı net bilmiyorum şimdi yanlış olmasın belki o ara Huawei içinde Bi adım atarlar
    Trump vazgeçmez, geçse bile bu VW'ye kestiği cezaya rahmet okutacak kadar anormal bir meblağ karşılığında olur. Bugüne kadar yaptığı icraardan bunu anlıyorum. Huawei'ye isnat edilen suçlar hiç hafife alınır cinsten değil. Bu saatten sonra çayna'lı markanın dikişlerinin patladığını ve kolay kolay yama tutmayacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mseyitsahin kullanıcısına yanıt
    sehir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan İstanbula 😂 Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mseyitsahin kullanıcısına yanıt
    iyi teskereler :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozhanbayram

    Fanboy güzel yakıştırma. Ama ben Ios ve Androide yazılım geliştiren biri olarak konuşmuştum. Bu Google olmaması algısı yanlış anlaşılıyor. Google İn telefonu çalıştıran bir uygulaması yok. Google olmadan telefon olur. Google ürünleri ticaridir. Ben YouTube kullandırmam derse 900 milyon kullanıcı kaybeder hiç işine gelecek birşey değil ki bu 900 milyon kullanıcı başka bir video servisini kullanırsa YouTube un çok hoşuna gitmez. Chrome Google a ait değildir. Chromium açık kaynak bir browser. Google Chrome Yandex ise başka bir isimle aynı browser kullanmaktadır. Bunu Huawei yada siz bile geliştirip kullanabilirsiniz. Gmail yerine posta servisleri var istediğinizi kullanabilirsiniz. Yani kısacası arkadaşım doğruyu söylemek FanBoyluk değildir. Ios un karşısında Android olması çok güzel bir rekabettir 3. Bir firma ve işletim sistemi daha güzel olur hatta symbian yeniden hortlasa sevinirim. Birde bilmeniz gereken birşey daha var. WhatsApp Facebook ve diğerleri kalıpta bu platformda çalışmam deme şansları yok. Yani rakiplerinin ekmeğine bal süremezler. Huawei işletim sistemi çıkardığında ilk anlaşmaları bu firmalar yapacak. Viber gibi bir rakip var ve dünyada sadece WhatsApp kullanılmıyor hatta eski kominist Avrupa ülkeleri WhatsApp ı bilmiyorlar. O yüzden Google ı çokta şey etmeyin. Kalın sağlıcakla.
    Merhaba tekrar,

    Konu ikili tartışmaya dönmesin tekrar belirteyim, ben de cihazı çok beğendim (her ne kadar antutu testlerinde bir önceki nesline göre daha düşük puan alsada).

    Bu dediğiniz rekabeti microsoft firması bile yapamamışken (winphone ve wince) huawei tıpkı whatsapp kullanmayan gmail kullanmayan çin aplikasyonları gibi sadece çinde yaygın bir cihaz olarak kalır ve dünya markası olmaktan çıkar.

    Bir yazılım geliştiricisi olmanız güzel, kullandığınız tarayıcının "Chromium" değil Google Chrome olduğunu hatırlatırım. Chromium bahsettiğiniz gibi açık kaynaklı olarak servis edildi ancak hiçbir windows kullanıcısında ben chromium görmedim. Doğrudan "Google Chrome" eklentileri, marketi giydirilmiş google markasına ait tarayıcıyı yüklüyorlar. Eminim %99 sizde de google chrome yüklüdür yapmayın şimdi :)

    Kaygınızı anlıyorum google servis sorunları APK ile çözülebilir. Hatta ilk mesajımda da söyledim. Takla attırarak her türlü google servislerini kurabilirsiniz ancak, bu iş verimli çalışmayacaktır. Google servisin birçok avantajlarından yararlanamayacaksınız (cihazımı bul vs). APK'nın patlama ihtimali yeni güncellemelere ayak uyduramama ihtimali de bir hayli var. Anlatmak istediğim bu kadar para verip (aşağı yukarı 10bin TL) gerçekten bunlarla uğraşmak istemek niye? Eğer sorun fotoğraf kalitesiyse (ki huwaeinin video çekme performansı, ekranda piksel başına yoğunluğu diğer markalardan düşük) gidip bir SLR profesyonel makine alırım ve yanına da S10+ alırım diyorum. Mantıksız mı ?

    Başka bir arkadaş bu ürün android demiş, evet android olduğunu biliyorum sağ olun. Ama kendisinin bilmediği bir şey var, instagram dan tutunda linkedine kadar bir çok yazılım firması playstore'da indirmeleri takip edip cihazlara göre fixler atmaktadırlar. Örneğin (popüler olduğu için söylüyorum) instagramda bir bug oluştu, instagram yazılım ekibi google developer console üzerinde hangi cihazlarda bug çıktı, işlemci tüketimi arttı, bellek hatası verdi vs vs bir çok analizi yapıyorlar. Şimdi senin telefonun android mate 30 pro olsa dahi, google developer console üzerinde bug fix yayınlayacakları şüpheli hatta google servis listesinde kayıtlı olmadığı için bugfix yapacakları da şüpheli. Bakın yayınlamazlar demiyorum ama muhtemelen öteleyeceklerdir.

    Kim ne derse desin, telefonu alırken hangi amaca hitap ettiğini iyice düşünüp karar vermenizi isterim. Mesela bu telefonu alanlar hangi amaç için alacak çok merak ediyorum ben ?

    Marka fanlığı güzel bir şey değil, huawei mate 30 pro tabiri caiz ise sakat doğdu benim gözümde. Kişisel görüşümdür.

    Ayrıca bugün farkettim banggood'a mate 30 pro gelmiş arkadaşlar:https://www.banggood.com/HUAWEI-Mate-30-Pro-6_53-inch-40MP-Quad-Rear-Camera-8GB-256GB-NFC-4500mAh-Wireless-Charge-Kirin-990-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1567503.html?utmid=10288&ID=512288&cur_warehouse=CN


    Boş geyik yapmaktansa alın ürünü (yurtdışında yaşayanlar için diyorum). Artık gerçek kullanıcı yorumlarını merak ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 22 Eylül 2019; 21:32:33 >




  • yahu videolar var adamlar çatır çatır kurmuş Google uygulamalarını hala google yok çöp diyorlar. Asıl sorun fiyatlandırmada bence 1099 euro ve 1199 euro çok yüksek rakamlar. Herkes Huawei'den böyle bir ortamda rekabetçi fiyat beklerken Note 10+'dan bile daha pahalı geldi. Öyle sanıyorum ki şu an en pahalı android telefon oldu.

    Açıp almanyada amazondan baktım P30 Pro 256gb 800 euro'ya satılıyor. Yani Mate30Pro için 300 euro fazla vermeniz lazım. 5G'li olsun derseniz 400 euro fazla vermeniz lazım. peki bu kadar fiyat farkına değer mi?

    Samsung tarafına bakarsak S10+ 512GB modeli amazonda şu an 900 euro. Note 10+'a bakarsak 256gb modeli 1049 euro. Note kalemden dolayı biraz daha özel bir cihaz müşteri kitleside ayrı. Açıkcası ben Mate30Pro'nun 1000 euronun altında bir fiyatla gelmesini bekliyordum. Bu fiyatlarla ve abd yaptırımlarıyla çok bir satış yapabileceklerini sanmıyorum.




  • Mate30 pro 11 pro Max note10+ kamera karşılaştırması


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mseyitsahin kullanıcısına yanıt
    Çokmuş hocam ya. O zamana kadar Mate 40'lar 50'ler çıkar.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Umarım 2 güne falan düşer ben askerdeyken bedelli süresi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mseyitsahin

    Umarım 2 güne falan düşer ben askerdeyken bedelli süresi
    Hayırlı teskereler.
  • Benim anlamadığım şu , suan Huawei appgallery de whatsapp , Instagram,facebook, ve dolayli yoldan YouTube kurma uygulamaları var, bu haklar alınmış ve appgallery e konmuş, bunlar appgallery den kalkacak mı ki ,mate 30 pro da da kuramayasaniz ? Sadece gmail,google harita ve diger google servisleri yok , play oyunla4, müzik vs . Yani google appgallery için verilmiş olan hakkı geri mi alacak . Ciddi anlamda merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.