Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hiaxisheytane666 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.136
Cevap
189
Favori
436.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrbcksz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ben hiç kafa yormayayım bu işlere ben sadece dizi, film ve kitap okuyorum şu aralar tek canımı sıkan nokta monitöre bağlayınca senkronize çalışmaması kare hızı düşük gibi tablet ekranında sorunsuz ama monitöre iyi rastlamıyor kablomda kaliteli ama yinede sorun var gibi bir yerde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PoleStar25 P kullanıcısına yanıt

    Görüntü aktarma konusunda bilgim yok hocam maalesef

  • Arkadaşlar tabletimi dün bazı ihtiyaçlar nedeniyle sattığım için üzülerek aranızdan ayrılmak durumunda kalıyorum, 2 yıldan fazladır bu başlık altında bilgi alış-verişi yaptığım, bilgisinden faydalandığım herkese sonsuz teşekkür ederim, umarım benim de faydam birilerine dokunmuştur. Ara ara elimden geldiğince yine bakacağım, sağlıcakla kalın. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 7 Mart 2024; 8:2:23 >
  • peocawe kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Çok özel değilse ne kadar fiyattan sattın. Matepad 11 olandı değil mi ?

  • NaberOrtaam kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, evet MatePad 11 2021 model. Aslında nakit olarak satmadım, motosikletimi değişeceğim için ufak bir nakit ihtiyacımdan dolayı nakite çevirecektim, motosikleti takaslayacağım kişi nakite saymak istediği için ona vermiş bulundum.

  • peocawe kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun tekrardan. bende laptop için satsam mı diye düşünüyorum bu sıralar. çok memnunum aslında. bende de aynı model var.  

  • NaberOrtaam kullanıcısına yanıt
    bence her konuda cok kullanisli bir cihaz, cok gerekmedikce satmanizi tavsiye etmem hocam. el altinda böyle bir cihazın bulunmasi buyuk luks.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben notebook yerine kullanıyorum. Oyun içinde konsol kullanıyourm.Donanım gerektiren işler için kullanmıyorum(Bunu belirteyim) .Şuana kadar her işimi çözüyor. Kalem ve klavyesi kullanım konusunda cok rahatlık saglıyor. Yani şuana kadar benım pc deki işlerimin yerini aldı diyebilirim. uzun süredir notebook açmıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream-Fi -- 7 Mart 2024; 12:11:19 >
  • dream-Fi D kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi oyunları ve konsolu kullanıyorsunuz merak ettim ben de deneyebilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbtt4 H kullanıcısına yanıt

    Konsol olarak Playstation 5 , yani az önce açıklamak istediğim , Oyun oynarken konsolum var Playstation 5 işimi görüyor. Geri kalan pc işlerinde ise Tablet işimi görüyor. Rainbow Six Edge oynuyoruz genelde ekip olarak

  • peocawe kullanıcısına yanıt

    Konudaki en aktif üye gidiyor demek :( hayırlı olsun bu arada kazasız belasız binin

  • Arkadaşlar aranızda huawei matepad 11.5 için kalem setini satan varsa bana özelden yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbcksz kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam, en az ben kadar sizler de aktifsiniz. :)

  • i tuşunda sorun olan klavyeyi yenisi ile değiştirdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar HUAWEI MatePad SE almayı düşünüyorum bunda da Harmony OS varmış, bu tablette Scary Teacher 3D gibi android oyunları apk’sını bulsam çalıştırabilir miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar, 2 yıldır kullandığım matepad 11'den Samsung tab s9 plus tablete geçtim. Elimdeki matepad 11 tableti klavyesi, yedek kılıfı, kalemi ile beraber takım halinde 2.el satmayı düşünüyorum. 2 yıldır çok işime yaradı tablet okulda. Bütün dersleri tabletle anlattım bir sürü kağıt ve kitap taşımaktan kurtuldum. Ders işlerken ben de öğrencilerim de daha güzel dersler işledik. Bundan sonra yoluma tab s9 Plus ile devam edeceğim. Bilgilerinden çok sık faydalandığım forumdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

  • Arkadaşlar merhaba, normalde Apple ekosistemindeyim, Mac- iPhone kullanıyorum fakat MacBook'u her defasında okula veya dışarı götüremiyorum. Okulda öğrenciler haytalık yapıyor; kırılma ihtimalinden dolayı masaya bırakmak, taşımak v.s dert oluyor. Bilgisayarı taşımakla uğraşmayayım diye bir tablet almaya karar verdim. Benim için tablette klavye olması şart fakat iPad'ler klavye kombinasyonuyla alındığında gerçekten pahalı. En eski iPad bile klavyeyle alınca 20.000 TL'ye dayanıyor. Sırf Apple sistemindeyim diye eski nesil iPad alıp bu parayı vermek istemiyorum.


    İşin özü, ofis uygulamaları kullanmak (özellikle word-excel), arada film izlemek ve sağa sola rahatça taşımak amacıyla cebi üzmeyen bir alternatif olarak MatePad 11'i tavsiye eder misiniz ? Şu an Amazon'da 9.999 TL'ye satılıyor.

  • nocara N kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, matepad 11 ve honor pad x9 hemde matepad pro var, 3 u de güzel ama matepad 11 in sesi diğer kullandığım tabletlerden daha tok ve güzel.
    Şimdiki aklım olsaydı sıfır matepad 11 2023 yerine 5 6 bine 2021 modelini alırdım.
    Niye derseniz onun klavyesi daha güzel daha estetik ve sd kart girişi + kulaklık çıkışı da mevcut.
    Biraz 2023 de kırpılmış cihaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi eski sürümüne de bir bakayım. Cihaz özellikle word, excel ve pdf okuma vb. işler için beni üzmez değil mi ? Zaten üst düzey bir beklentim yok, rahat taşıyayım ve ofis işleri için sorunsuz kullanabileyim yeterli.

  • nocara N kullanıcısına yanıt
    Aslında cihaz SD865 içeriyor üst seviye bir işlemci ve hala çok güçlü, ekran da 2.7k ses deseniz harman kardon, aslında üst düzey bir tablet deneyimi sunuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.