Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.136
Cevap
189
Favori
436.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

    Pro m2 ve matepad 11 2023 var. İkisinde iyi ama tabi m2 çok güçlü ve kalem daha hassas ve yazılım olarak fark var.Ekran ses kalitesi tarayıcı deneyimi yakın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erakan kullanıcısına yanıt

    GMS şart koşmuyorsa çalışır play store linki at bakalım

  • Merhaba arkadaşlar huawei matepad 11.5 kullanıyorum assistant today a widget ekleyemiyorum sadece haberler ekleniyor anca servis araçlarına giderek ekleniyor. buraya direkt widget ekleme nasıl yapılır bilen var mı?

    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • Doğum günü hediyesi olarak üniversite öğrencisi oğluma tablet araştırıyorum. Forumda hızlıca gezindim, kullananlar genellikle memnun sanırım. Amazon fiyatı da uygun görünüyor. Kısaca görüşünüz nedir ? X lira daha koy şu modeli al gibi bir öneriniz var mı ? Teşekkürler.



    Ek : Bir de ilanda kalemden söz edilmemiş, kalemi ayrıca mı alacağız ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihx -- 15 Mart 2024; 11:39:6 >




  • Arkadaşlar merhaba, yeni Huawei matepad 11 5" aldım, fakat çocuk için navio diye bir okul ödev uygulaması var indiriyorum gbox üzerinden açılır gibi olup siyah ekrana çekiyor. Kullanan oldu mu acaba bu uygulamayı veya çözümü ne olabilir.

  • Arkadaşlar selam, Matepad 11 kullanıyorum. Geçen yıl temmuzda aldım. Şarjını fulluyorum, tablet kapalıyken wifi baglantisi da kapalı ama kapağı açtığımda 1 günde yüzde 5/10 arası şarjı gitmiş oluyor. Akıllı şarj kapasitesi açık. Akıllı şarj kapasitesi açık olduğu için tam dolmuyor mu? Açıklamasında öyle anladım. Gbox da kurulu. Beklemedeyken bu kadar şarj gidiyor mu sizin de? Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihx S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ben de sağa sola taşımak için bu tarz bir tablet arayışındaydım. Baya araştırdım, bu özellik ve fiyat aralığında Huawei dışında alınabilecek cihazlar Samsung s9 fe , iiPad 9. Nesil ve Honor’un ilgili bir modeliydi.

    Huawei android cephesindeki tabletler içinde diğer yazdıklarıma göre donanım olarak daha iyi, google playla ilgili sıkıntılar olsa da ben genelde ofis işlemleri için kullanacağımdan diğerlerini eledim. iPad 9. Nesilden ise eski tasarım olması dolayısıyla vazgeçtim. Normalde tüm cihazlarım Apple fakat sırf Apple diye 2024 yılında ekran/kasa oranı -bence- berbat görünen bir tableti almak istemedim. Ayrıca Apple aldığımda klavye için ek 6000 tl civarı bir masraf çıkacaktı ki sınırlı işlerde kullanacağım bir cihaz için bu meblağı vermeye hiç gerek yok. Samsung ve Apple’ın kalem hassasiyetinin daha iyi olduğu söyleniyor fakat ben kalemden çok klavyeyı kullanacağım, dolayısıyla bu özellik benim için çok önemli değil.

    Sonuç olarak ben de bu ürünü aldım. Sanırım Android cephesinde bütçeyi 3000 kadar arttırabilirseniz Xiaomi Pad 6 birçok açıdan daha iyi bir cihaz. Bu cihaza yükseltip yükseltmeme durumu tamamen oğlunuzun oyun oynama gibi ek ihtiyaçlarına bağlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 15 Mart 2024; 12:15:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Salihx S kullanıcısına yanıt
    Kalem setten çıkarılmış galiba hocam, ben s9 fe öneririm kullanımı olarak çok rahat eder kalemi de var. Ücret farkı fazla değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matepad 11 2023 modelinin kalemi için yedek uç nereden bulabilirim? Bilgisi olan var mı acaba

  • Salihx S kullanıcısına yanıt

    AMP11800 koduyla 9700 TL, kalemi de 1000 TL'ye ekleyebiliyorsunuz


  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam,


    Matepad air modelini beğendim, Huawei sitesinden o modeli satın aldım.

  • Arkadaşlar bugün Amazon'dan aldığım Matepad 11 geldi. Bir günlük kurcalama sonucunda cihazı oldukça beğendim. Office uygulamaları zaten direkt indi, bir problem yaşamadım. Drive ve diğer Google uygulamaları için de Gbox kullandım, problem çıkmadı. Tablet; pdf okuma, arada film izleme, wordden ufak tefek bir şeyler yazma konusunda işimi görüyor; zaten bu klavyeyle uzun bir metin yazmak çok da mümkün değil. Normalde pek oyun oynamam fakat deneme amaçlı Asphalt, Devil May Cry gibi 1-2 oyun indirdim, onlar da gayet güzel çalıştı.

    Beni en çok sinir eden nokta bu klavyenin otomatik tahminleri oldu. Ayarlardan her şeyi kapamama rağmen worddeki otomatik tahminleri bir türlü kapatamadım, bunun bir yolu yok mudur?

    Normalde kalem almayacaktım ama tablet hoşuma gidince almaya karar verdim. Huawei’nin sitesinde iki adet kalem var, biri normal biri üçüncü nesil. Hangisini önerirsiniz? Arada çok fark yok ama 3. Nesil almaya değer mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 16 Mart 2024; 2:24:42 >




  • nocara N kullanıcısına yanıt
    M pencil 2. ve 3. nesil arasında büyük bir fark olduğunu sanmıyorum. En azından Matepad 11 için. Yeni Pro modellerinde belki ama bu cihazda ikisinde de benzer deneyim yaşarsınız. Ayrıca 2. nesil diğer alışveriş sitelerinde çok daha uyguna geliyor. Biraz önce Hepsiburada'da 1350 TL'ye gördüm, bir araştırın.

    Otomatik tahminleri kapatmak için Gboard kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ludwig13 L kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Link atabilir misiniz ? Ben dediğiniz fiyata bulamadım. Bu pencillerin hepsi kablo ve ayrı bir aparat ile şarj oluyor sanırım. Tablet kılıfının üstünde kalem koymak için bir yer var ama kablosuz şarj destekliyor mu acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nocara N kullanıcısına yanıt
    Link:https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-serisi-kalem--beyaz-p-HBCV00005WIQBS?magaza=nitech+bili%c5%9fim&url_src=and-product-detail
    Forumda bu satıcıdan alan epey kişi olmuştu. Bir ara stok tükenmişti ama aynı fiyattan gelmiş yine.
    Sadece 1. nesil M pencil ayrı aparat ile şarj oluyor, Matepad 11.5'de kullanılan. Sizin cihazınız 2. ve 3. nesil kalemlerle uyumlu ve bunlar tablet üzerine mıknatısla yapışıp kablosuz olarak şarj oluyor. Link'deki ürün de böyle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ludwig13 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aldım bir tane. Seti tamamlamış olduk 😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nocara N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matepad 11 2023 kullanıyorum. Klavyeyi tabletten ayırınca otomatik olarak ekran klavyesine geçmiyor. Bluetooth ayarlarından manuel olarak eşlemeyi kaldırmak gerekiyor. Bu sorunu çözebilen oldu mu?

  • nocara N kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki linkteki videoyu inceleyebilirsin



    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)HardReset.Infoyoutube
    Learn more info about HUAWEI MatePad Pro: https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-matepad-pro/ Would you like to let your HUAWEI MatePad Pro help you with typing? In this video we would like to show you how easily you can find proper autocorrection section, how to turn it on and how to customize! Let’s follow all shown steps and easily enter SwiftKey autocorrection. How to activate autocorrection in HUAWEI MatePad Pro? How to use autocorrection in HUAWEI MatePad Pro? How to turn on autocorrect in HUAWEI MatePad Pro? How to turn autocorrect off in HUAWEI MatePad Pro? How to switch from autocorrection to normal keyboard in HUAWEI MatePad Pro? Follow us on Instagram ► https://www.instagram.com/hardreset.info Like us on Facebook ► https://www.facebook.com/hardresetinfo/ Tweet us on Twitter ► https://twitter.com/HardResetI
    https://www.youtube.com/watch?si=ds1AzqPeOidFiSa5&v=inr_-TPrvrc&feature=youtu.be
  • HarmonyOs 4 veya 5 güncellemeleri Matepad 11 ve 11.5 modellerine ne zaman sunulacak. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.