Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.136
Cevap
189
Favori
436.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde geçen sene Mayısta Matepad 11 tabletin yanında hediye verilen CD23 bluetooth mouse var bırak kullanmayı jelatini dahi açılmadı şuan huawei sitesinde 999 tl den satılıyor isteyen varsa 750 den bırakırım zaten kullanmıyordum tabletide satıp Samsung aldım yerine
  • faxcon94 F kullanıcısına yanıt

    Hocam Peki Microg nin, Youtube haricinde bir avantajı varmı? Ben alternatif Youtube istemcisi kullanıyorum mesela. Ama microg ile başka şeyler de yapılabiliyor mu? Google servisleri için mesela?

  • buraoca2 kullanıcısına yanıt

    Google drive, takvim, sheet aktif olarak kullanıyorum. Aslen ben google drive için istemiştim. Sanırım satın alınmış bir uygulama varsa onlarda çalışıyor ama denemedim. Diğer google servislerininde çoğu çalışıyor olması gerek. Google play games ve numaraların senkronizasyonu ise çalışmadığını bildiğim durumlar.

  • Merhabalar, matepad 11 2023 cihazi severek kullaniyoruz ancak sacma sapan bir sorunumuz var. Tablette tarayicidan ya da bein connect gibi uygulamalardan yayin veya dizi izlerken garip sekilde donuyor. Bein connect izlerken sadece yerel kanallarda donuyor. Herhangi bir tarayicidan dizi actigimizda ise ansizin donuyor ve dizi/film izleyemiyoruz. Basina gelen varsa veya cozumunu bilenler aydinlatabilir mi ? Tesekkurler,iyi forumlar.
  • faxcon94 F kullanıcısına yanıt

    Bende drive kullanımı istiyordum hocam, o halde micro g yi bekleyeceğiz mecburen. Umarım güncelleme alır cihaz.

  • BK2000 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 


    Bu sıralar "Huawei matepad 11.5 PaperMatte Edition" sürümünü almaya niyetliyim, e-kitap okuyucularında ki e-mürekkep teknolojiisine en yakın yansımasız, göz yormayan mat ekran olduğu için almak istiyorum. 

    Bende aynen sizin gibi amacım; e-kitap, PDF, Çizgi roman okumak, hatta renkli çizgi roman okumak bende daha ağır basıyor. 


    Satın almadan önce Çizgi roman için araştırdım; 

    Çizgi romanlarda dosya uzantıları ağırlıklı olarak ".cbr" dir. Huawei ye sordum tabletin kendi e-book uygulaması "cbr" formatını destekliyor mu diye;

    İlk önce Huawei İngiltere ye sordum, destekliyor dediler. 

    Sonra emin olmak için Huawei Türkiye ye sordum, "cbr yi desteklemiyor, çizgi roman okumak için cbr yi pdf ye çevirmeniz lazım" dedi. 


    İngiltere de ki huawei destekliyor deyince, Türkiye de ki temsilci İngiltere farkedebilir dedi, konuyu araştırdığını emin olduğunu söyledi. 


    Şaşırdım; 2 farklı cevap.

    Bana çok mantıksız geldi.

    Açıkçası cbr yi pdf e çevirmem işime gelmiyor, çünkü 1 tb lık cbr uzantılı çizgi roman arşivim var, bununla uğraşamam.


    Diyelim ki tabletin varsayılan kendi uygulaması cbr desteklemiyor, bu durumda tabletin kendi e-book uygulamasından vazgeçersem, google marketten bir çizgi roman uygulamasını (cdisplayex, perfect viewer, vb.) apk olarak kursam acaba cbr formatıyla çizgi roman okuyabilir miyim ?


    Acaba forumda ki arkadaşlar matepad tabletlerde çizgi roman okuma tecrübesi yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi, tabletin kendi e-book uygulamasıyla "cbr" uzantılı çizgi romanları okuyabiliyorlar mı, ya da marketten indirilen herhangi bir çizgi roman okuma uygulamasıyla cbr dosya uzantılı çizgi romanları okuma tecrübesi yaşadılar mı, bilgi alabilir miyim ?


    Emin olamadığım için tableti satın almakta tereddüt yaşıyorum, çünkü çizgi roman okumak benim için önemlidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 22 Mayıs 2024; 0:41:45 >




  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Erinmedim sizin için denedim matepad 11 de cbr uzantısı için note ve jnote gözüküyor ikiside açmadı.
    Apk bulması basit ama kimseyi uğraştırmamak için direk kendi mağazasına cdisplayex yazdım lite versiyonunu apkpureye yönlendirerek indirdi.
    Ve .cbr okunabiliyordu dikey modda baya iyi bir deneyim sundu.
    Apk ile reklamsız versiyon bulunabilir.
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

    çizgi romana ilgisi olan az ve cbr uzantılı çizgi romanı matepad ile okuma deneyimi olanlarda internet de paylaşımını bulamadım, bir siz vardınız.


    Uğraşınız ve cevabınız için çok çok teşekkür ederim, beni soru işaretinden kurtardınız.

    Hangi yol olursa olsun önemli olan cbr uzantılı çizgi romanları açabilmesi cihazın, Pappermate olanı alacağım inşallah.


    Böylece cihazın kendi e-book uygulamasının cbr uzantılı çizgi romanları açamadığını, başka uygulamalar kurarak açabildiğini öğrenmiş olduk.



    Bu linkte ki siteden apk ları bulabiliyoruz.

    https://apkpure.com/tr/cdisplayex-comic-reader-lite/com.progdigy.cdisplay.free


    Ben çizgi roman için ComicRack Free apk sını tavsiye ediyorum, google marketten kalkmış ama hala apk sı iş görüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 23 Mayıs 2024; 13:46:12 >




  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürker
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

    epub kitapları okumak için google marketten "moon+ reader" uygulamasını tavsiye ediyorum, ücretsiz versiyonu iş görüyor.

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deniyorum
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

    Ayrıca,

    FbReader

    Cool reader

    Aldiko


    gibi ücretsiz alternatiflerde var.

  • Güvenlik güncellemesi geldi. Matepad 11 2021

    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • Huawei matepad 11.5 kullanıyorum yaklaşık1 ay oldu, hiç bir şikâyetim yo denecek kadar az. Şarj konusu çok iyi uygulamalar akıcı tabi gbox kullanıyorum. Bırazdan uçağa bineceğim youtube film ındırdım. Keşke bir ust aır olanı alsaymısım. Neyse deneyıp gorecegım.

  • mrbcksz kullanıcısına yanıt

    Şunun yerine 3.1 i falan verselermisde micro g çalışsaydi düzgünce.

  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

    Bu modelde sanırım microg işlevsel kurup deneyebilirsiniz.

  • Bir yıldan fazla oldu tableti kullanalı. Eğer video izleyip nette gezinecekseniz her tablet gibi işinizi görür. Uygulama kullanımı çok kötü. Klavye ve mouse çoğu uygulamada işlevsel değil. Kalem klavye mouse varmı var çalışıyor mu evet, o kadar başka bişey beklemeyin. Tabi gerçekleri söyleyince bazıları rahatsız olacaktır, yok şöyle kalite sesi ekranı şöyle felan savunmalar. Burda malını övüp millete aldırma çabasına girenlere kızıyorum. Onlar yüzünden tableti aldım, ne yazıkki. Bir Samsung kesinlikle olamaz, iPad imkansız olamaz. YouTube ve diğer platformlarda ki övücüler olmasa bu tablet hiç satmazdı. Paran çoksa ipadden şaşma, yoksa Samsung tabletler de kesinlikle pişman etmiyor.
  • cedin C kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç tableti övme yada yüceltme yapmayacağım ki zaten siz bence yeterince övmüşsünüz günümüzde insanlar evlendikten bir hafta sonra boşanıyorlar eşlerinden memnun olmadıkları için ama ne hikmetse siz sevmediğiniz tableti bir senedir kullanıyorsunuz
  • PoleStar25 P kullanıcısına yanıt
    Hocam şirketten para mı veriyorlar markayı ürünü savunun diye? Eksiğini dile getirince neden rahatsız oldun? keskin zeka ile yapılmış yorumunuza öncelikle şunu söyleyeyim, tablet sonuçta çalışıyor iyi veya kötü birşekilde kullanılıyor ve o kadar zengin değilim tableti bir süre kullandım beğenmedim o zaman yeni tablet alayım diyemedim, ikinci el piyasası da hurda fiyatına döndüğünden aldık artık kullanacaz mecbur dedim. Bu tableti alan zaten çok para veremediği için alıyor. Hergün de bu forumda yeni güncellemelerle sorunların çözüleceği beklentisi ile sorunların çözülmesini bekledik. Bak aşağıda kalemin basit bir sorunundan bahsediyorlar, tablet çıktığından beri bu sorun bile çözülemedi daha
  • cedin C kullanıcısına yanıt

    Mouse konusu kanayan yara. Orta tuş basma çalışmadığından tabletin işlevselliğini çok kısıyor. Çalışsa anydesk ile pc niyetine kullanacağım. Klavye idare eder benim kullanımıma göre. Uygulama olayı shiziku + aurora store otomatik kurma ve güncelleme ile neredeyse sıfır sıkıntı. Tabi haliyle biraz uğraşmak gerekiyor. Ben tabletin yazılımını c636'ya değiştirip micro g kurdum. Çoğu google uygulaması işlevsel hale geldi. Sanırım yeni model matepadlerde direk microg çalışıyor. Mouse olayı olmasa bence fiyatına göre idare eder hale geldi. Kalemide sadece not tutma uygulamarayla kullanıyorum. Kendi uygulaması iyi gibi ama ben işlevsellik açısından touch notes ile not tutuyorum. Sadece not tutmak için iyi ama çizim için kurtarmaz sanırım.

    Ben cihazı alalı 2 seneyi geçti. O zaman yakın paralara düz ipad veya s7 fe vardı. İkiside bu cihazdan pahalıydı. S7 fe bu cihazdan ram vs. olarak bariz aşağıdaydı, ipad de tasarım ve yeni nesil kalem kullanılamadığı(emin değilim bundan) ve üstüne çok pahalı olduğu için tercih etmek istemedim. Baştan beri micro g ve mouse düzgün çalışsaydı bence parasını fazlasıyla hakederdi.





  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.