Şimdi Ara

HUKUK FAKÜLTESİ HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER (Sadece gerçekçi yanıtlar) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
28
Favori
29.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 10 yıllık avukatım, ailemde hukuk okumayan yok gibi mesleğin geldiği durumu öngörseydim kesinlikle hukuk okumazdım, size tavsiyem başka bölümü tercih edin, hukuk fakültesi mezunu olunca büyük çoğunluğunuz asgari ücret alacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat varken okulu bırakın. Kafanızı duvarlara vurucaksınız. Buna harcıyacağınız zamana emeğe yazık. Size toplum sadece başarılı mersedese binen kıyak avukatları hakimleri göstericekler. sizinde ağzınzdan salya su akıcak.


    Yapmayın etmeyin. Gidin dışarıda çok diil 3 tane rastgele avukatın bürsouna adamlara sorun bu meslek girmeye okumaya değer mi diye. Ondan sonra zaten soluğu baba evinde alırsınz.

  • Okumayın yapmayın diyorsunuzda bu millet ne yapsın onu da söyleyin o zaman. Her şeyin sıkıntılı olduğunu herkes biliyor zaten önemli olan çözüm üretmek. Yoksa yazdıklarınızın kahvede boş boş konuşan dayıların söyledikleri gibi, bir ehemmiyeti yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

    Beni milletvekili hükümet adamı falan mı sandınız. Ben nie çözüm makamı oluyorum. Bana ne gitsin simit satsın kalabalık yerde. İnek beslesin.


    Ben 43 yaşındayım bu söledinize hiç bir zaman çözüm görmed,m bulamadım. Burası kaos burası ortadoğu. Tek bir çözüm var yurtdışına kaçmak gerisi teferruattır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 14 Nisan 2024; 14:22:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.