Şimdi Ara

Hyundai Elantra Elantra 1.6 tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, kısıtlı bir bütçem var bir araba almak istiyorum. Otomatik vites olmasını istiyorum, biraz araştırdım. Fiyat olarak uygun gelen bir araç gördüm. Şimdi modeli falan biraz eski biliyorum ama ancak bu kadarını alabilirim. Daha fazlasını veremem..
    Almak istediğim araç aşağıdaki gibi (bu değil bunun gibi aynı)

    http://www.sahibinden.com/bayandanWQQaXQQ5029345WQQpXQQdisplayitem

    Böyle bir aracı tavsiye edermisiniz? Yakıtı vs ne olur ? Birde yakıt yönünden aynı bütçelerde başka otomatik ne alınabilir..? Şimdiden teşekkürler..







  • selam bende ayni aracin 92 modelinden var. Yedek Parca sıkıntısı var, parçaları nispeten pahalı, ayrıca yakıt tüketimi de yüksek, sıralı sistem LPG taktırmak zorunda kaldım. Ve en öenmlisi bu araçlardan ADAM gibi anlayan usta sayısı çok çok az. 92-94 arasındaki elantraların hepsi Mitsubishi destekli (motor, elektronik kontrol ünitesi hatta bu ünite üzerindeki entegreler vs) o yüzden araba rahat konforlu ama arıza yaparsa canın sıkılabilir.
  • Bu yaştaki otomatik vites araçların başına bela açma oranı yüksektir haberin olsun. Araç hakkındaki düşüncelerimin aynısını arkadaş açıklamış. Bu fiyata daha genç ve tutulan araçlar alabilirsin. Mesela;

    http://www.sahibinden.com/sahibinden_otomatik_cok_temiz_hyundaiWQQaXQQ9458964WQQpXQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/1994_323_mazdaWQQaXQQ9617945WQQpXQQdisplayitem




  • Yorumlarınız için teşekkürler, Energetic ilk gösterdiğin Hyundai da hoşuma gitti. Acaba yakıtı nasıldır onun, bilgisi olan var mı? Tüp taktırmak gerekir mi?
  • LPG'ye ihtiyaç duyulabilir. Özellikle ş.içinde kullanacaksanız. Çünkü eski nesil bir otomatik vites var araçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.