Şimdi Ara

i7-7700K YÜKSEK SICAKLIK SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için çok yardımcı oldunuz bana
    Sadece pll oc voltajını 1150’ye çekmek bile 10 derece fark ettirdi. Şuan stabil çalışıyor. Ancak yarın dediğiniz gibi tüm voltaj ayarlarını deneyerek stabil hala getirmeye çalışacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle haklısınız voltajı biraz da düşürüp sıcaklıkları biraz daha düşürmek istiyorum. Hava soğutucu kullandığım için tam yükte çalıştırıyorum bu da beni biraz rahatsız ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu uzaktan takip ediyordum. Aynı başlığı açmıştım zamanında ama tatmin edici cevao gelmemişti. Bende de ani sıcaklık sıçraması oluyordu çözümü şimdilik turbo boost u devre dışı bırakarak bulmuştum. Şimdi turboyu aöıp bu konuda denilenleri yaptım ve oldukça işe yaradı. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    Konuyu uzaktan takip ediyordum. Aynı başlığı açmıştım zamanında ama tatmin edici cevao gelmemişti. Bende de ani sıcaklık sıçraması oluyordu çözümü şimdilik turbo boost u devre dışı bırakarak bulmuştum. Şimdi turboyu aöıp bu konuda denilenleri yaptım ve oldukça işe yaradı. Teşekkürler.

    Kesinlikle! Bu işlemciye sahip olan herkesin sıcaklık derdini bitirecek bir çözüm sunuldu. Yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum.
  • Anakart marka modeliniz ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    kardeşim eyvallah 👏🏼 sıcaklık direk 20 derece fark etti battlefield 1 de verdiğin ayarlar ile. gerçekten çok teşekkür ederim. sadece iki sorum var
    1- tek korkum ilerde başımıza bi iş açarmı bu ayar ondan çekindim biraz? yani tehlikesi varmı voltaj düşürmenin-1150 ye çektim bende.
    2- turbo boost u da düşür daha iyi olur demişsin ya, nasıl düşüreceğimi anlamadım. onun ayarı hangisi oluyor bide o konuda yardımcı olursan çok memnun olurum 🙏🏼

    sistem:
    gigabyte aorus z270x gaming 8 anakart
    i7-7700k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2RuLe_07 -- 25 Aralık 2022; 20:14:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2RuLe_07 2 kullanıcısına yanıt

    Sistem stabil bir şekilde çalışıyorsa hiç bir sorun olmaz. Önce pll voltajını ve cpu çekirdek voltajını sistem stabil oluncaya dek deneyin, diğer ayarları değiştirmeyin. Sıcaklıklar ideal seviyede kalıyorsa boşuna hız düşürmenize gerek kalmaz. 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.