Şimdi Ara

Ibanez GRG250 dx

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Şu kadar param var hangi gitardan almalıyım vs.. şeyler söylemiycem. Arkadaşlar ben elektrogitar konusunda baya bir araştırma yaptım, ibanezin bu grg250 dx modeline kilitlendim nerdeyse, youtube vs üstünden bu gitarın ev performanslarını izledim.
    Ben heavy/thrash metal tarzı çalıyorum, fakat yeri gelirse slash'in birkaç solosu gibi ses çıkarabilirse gitar çok iyi olur ama şart değil.
    Ritim gitarlarına baktım, solo gitarlarına baktım; asıl istediğim yeri geldiğinde ritim, yeri geldiğinde solo çalabilmek.

    Benim iki sorum var;
    -Bu gitar sizce isteklerimi karşılarmı?
    -Nasıl bir amfi almalıyım, ben marshall düşünüyorum 19watt, hem distortion hem de yankı tarzı bir efekt var adını tam bilmiyorum onların hastasıyım.



  • Kesin bir bütçe versen ona göre birşeyler yazardım. Ancak grg250dx in grg270b'den bir farkı yok. köprüler aynı, manyetikler aynı, yapılan ağaçlar aynı. 250dx 100 küsür lira pahalı üstüne. Eğer illa bunu alacam diyorsan grg270'i al derim. Artan 100 lira ilede amfiyi daha iyi birşeyler alırsın.

    Ayrıca amfi olarakda Randall'lara bak. Ayıracağın paraya göre ucuzdan pahalıya Randall RX25RM, Randall V2XNM Combo Amp, Randall RX35DM öneririm. Özellikle rx35 çok güzel bir amfidir. Tavsiye ederim kesinlikle.
  • Teşekkürler, bugün biraz istediğim modeli araştırdım, gerek ses gerek duruşundan dolayı bu gitarı almakta kesin kararlıyım :)
    Fakat amfi konusu hala muamma, söylediğin amfileri araştırdım, iyi bir fiyata güzel amfiler gibi duruyorlar.
    Eğer bunlar benim çalıcağım tarzda, ki avatarından gördüğüm kadarıyla metallica çalıyorsun :), mesela slash'in sololarındaki gibi bir ses elde edebilirmi? ve thrash metal ritmi tutucak kadar ağır olabilirmi?
  • Randall'lar sert karakterlidir. Yani Thrash/heavy'e gidebilecek amfidir. Slash gibi ton alman için pedal alman gerekecek yalnız. Zaten amfiyi eli yüzü düzgün bişe alırsan ileride ekleyeceğin pedallarla iyi bir iş cıkarırsın.
  • Tamam çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.