Şimdi Ara

İcra Davası[Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar ben 2011 de biri adsl kullandım, ve beğenmediğim için 24 aylık sözleşmem bitmeden kapattım, 2012 yılına girmeden faturamı kapattım, modemi almaya gelmediler. Her neyse yıl 2016 eylül ayı olmuş ve uçağa binerken bir telefon geldi hakkınızda dava açılmıştır diye o an anlamadım sonradan e-devletten baktım ve vodafone tarafından 2014 yılında icra davası açılmış, biri adsl ile vodafone birleşmiş, 500tl bir borç çıktı fatura 2012 mart ayının faturası denildi. ve bu zamana kadar bana ulaşılmadı fakat 2013 de babamla bir görüşme yaptıklarını iddaa ediyorlar, babam bu konularda hassastır öğrendiği anda tepkisiz kalmazdı. Diyeceğim o ki ne yapmalıyım ödediğime eminim avukat ödediğin makbuzu fakslarsan kapanır dava dedi fakat o zamanki kullandığım numaram bile farklı o numaraya da mesaj gelmişti çok iyi hatırlıyorum kapattıldığına dair.



  • Internet hattini kapattiginda son kullandigon aya ait fatura ve varsa taahut bozmadan cikacak. Diger borclar yansitilir ptt vb sorunla ulasmamis olabilir takip edilmesi gerekirdi. Edevlete yansidiysa avukata dusmis demektir avukatla pazarlik yapip calismiyorum issizim vb ikna etmeye calisip miktari dusurmeye calismak en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icra davasi degil icra takibidir o. Takip 2014 yilinda baslatilmissa borc kesinlesmistir itiraz sureniz gecmis, menfi tespit davasi acmak icinde sureyi kacirmissiniz. Borcu odedigine dair dekont bulmaya calisin yoksa odemek zorunda kalirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    karşı dava açılabilir mi ?
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    sinir oldum, ödediğime eminim avukatla konuşmaya gidicem bakalım
  • 2013de babanla görüşme yaptıklarını iddia etmelerinin hiçbir anlamı yok ki. lise mi orası görüşmeleri babanla yapacaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriboyka

    2013de babanla görüşme yaptıklarını iddia etmelerinin hiçbir anlamı yok ki. lise mi orası görüşmeleri babanla yapacaklar.

    numaramı kapattığım için sanırım diğer numarama ulaşamamışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.