Şimdi Ara

IELTS İçin Kurs Almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    İrlanda/Dublin'de 3 senedir saha mühendisi olarak çalışıyorum. Çalıştığım takımım, müdürlerim, kıdemli mühendislerim ve işçilerim full İrlandalı, ana dili İngilizce olan insanlar. Toplantılarım, mailleşmelerim full İngilizce. Teknik İngilizcem ileri.


    İş teklifi ile İngiltere'ye geçip, part time master yapacağım. İş vizesi için 4.5 IELTS, üniversite başvurusu için 6.5, 7 IELTS skora ihtiyacım var.


    Full time çalıştığım için sadece akşamları ve haftasonları müsait oluyorum. Arkadaşlarım, senin kurs ihtiyacın yok diyor ama ben bu sınav hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Yani sadece, listening, speaking, writing ve reading kısımlarından oluştuğunu biliyorum ama bu kısımların nasıl sorulduğunu ve nasıl olduğunu bilmiyorum. Hangi konular çıkar, hangi kelimeler kullanılır, hangi kaynaklar kullanılır, hangi teknikler ve taktikler kullanılır bilmiyorum. Sınav işi teknik ve taktik işi. Bu yüzden bir eğitmen yönlendirmesi iyi olur diye düşünüyorum.


    Türkiye'den işini iyi yapan 2 firma ile görüşüp, online kurs için fiyat aldım.


    Şöyle bir Youtube videolarına göz attım, 8 - 9 bandındaki speaking ve reading kısımlarını anlayıp, konuşabiliyorum, akıcı bir şekilde. Reading ve writing kısımları için çalışma ve pratik gerekir.


    Sizce kurs alınmalı mı, yoksa kendim evde çalışarak halledebilir miyim?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.