Şimdi Ara

İlk Köpeğim Sizce Hangi Cins Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ilk kopegime sahip olmak istiyorum ,apartmanda yasıyoruz ve geniş bir ev ,tek odayı tamamen köpege ayirabilirim,evde yasayabilecek,fazla hareketli olmayan ,ilerde evde yalnız kalabilecek bir kopek beslemek istiyorum disari cikartma ve zaman ayirma da sıkıntı yasamam sizce hangi cinse yönelmeliyim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orta Boy Köpek İstiyorsanız Rottweiler Tabi İlgi Göstermek Şartıyla Küçük Boy İstiyorsanız Chow Chow . Chow Chow Cinsi Köpekler Çok Tüy Dökerler onun İçin Rottweiler Derim Ben .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azzlack

    Orta Boy Köpek İstiyorsanız Rottweiler Tabi İlgi Göstermek Şartıyla Küçük Boy İstiyorsanız Chow Chow . Chow Chow Cinsi Köpekler Çok Tüy Dökerler onun İçin Rottweiler Derim Ben .


    Rotweiller evde yasayabilir mi bilemiyorum gelisimi icin zararli olur mu acaba ? chow chowa gelirsek bende çok isterim ancak petshoptan hayvan alacagima evsiz kalmak uzere olan sahiplendirilmek istenen bir hayvani tercih etmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle gelişi güzel dememenizi öneririm Rottweiler'ı...

    Her yerde yaşayabilir ama iyi bir antrenman yaptırmalısınız. Arkadaşlığınızı ve aile ortamını ona yaşatmalı ve en önemlisi ev ortamı dediğiniz için küçükken alıp çocuklar ile haşır neşir olmasını sağlamalısınız. Aksi taktirde arızaya bağlayıp ıssırma gibi dürtüleri büyüdükten sonra ortaya çıkabiliyor. Kısacası iyi sosyalleşmeli ve günlük olarak antrenmanlarını iyi yaptırmalısınız.
  • IJessicaAlbaI I kullanıcısına yanıt
    golden al bence tüyleri uzadığında köpek fırçası alıp hergün tararsan tüylerde sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.