Şimdi Ara

''INCA ASTRO 10.1' RK3066 IPS TABLET'' İncelemesi (20.04.2013 Konu Güncellendi) Root Yöntemi eklendi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
9
Favori
106.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstat servisde olan şey evde nasıl olmaz .. ? Nasıl olurda her iki cihazda da aynı sorunu yaşadınız . ? İlginç ne diyim
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    Yok serviste direk kutusunda sıfır cihaz verdiler. Yani hali ile deneme şansı olmadı. Dedim onlara aynı sorun olmasın, yok güncel bu alet vs. vs. olmaz dediler lakin oldu.
    Ama bu sefer daha beter bir sorun var. HİÇ ŞARJ OLMUYOR iyi mi. :) Eskiden enazından 15-20 saatte olsa şarj oluyordu.
    Şimdi ise hiç şarj tutmuyor.
  • Hocam keşke açıp deneseydiniz.. Yazık ya .. Servisle ilgili olumlu msjını okuyunca baya hoşuma gitmişdi ama .. Yok abi bu cihazdan onlarda bıkmıştır emin ol .
  • boş vakti olup INCA ASTRO sahibi olan arkadaşlardan ricam Facebookta Legend Online adlı bir oyun var orjinal sitesihttp://lotr.oasgames.com/legend_online/?sp_promote=oashome burdan kayıt olup tablette oyunu çalıştırabilir misiniz? kasıp kasmayacağını öğrenmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: detays
    Ama iki kere ilginç bir sorunla karşılaştım. Zira nasıl desem hani bilgisayarda 3-4 sekme açarızda altta tab tuşu ile hızlı hızlı geçeriz, ha onun gibi garip sorunlar vuku buldu. Gerçi düzeldi sonra ama devam ederse ararım teknik servisi. Açıkçası pek ciddi bir şey olduğunu düşünmüyoum. Yazılım güncellemesi ile alakalı diye düşünmekteyim.

    Aynı sorunu bende fark etmiştim ancak neden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. Şu zamana kadar tespit ettiğim MicroSd kart kaynaklı olabileceği yönünde. Eğer ayarlardan kartı gücenli çıkart işlemi yapmadan kart yerinden çıkartılırsa bu tip bir problem yapabiliyor. MicroSd kart tabletin dışına yarım/bir milimetre taşıyor. Bir ihtimal kullanırken kartın olduğu yerden elle tutulursa kart yerinden oynayıp böyle bir problem yapıyor olabilir. Hemen yan taraftan açma kapama tuşuna bir kere basıp kapatıp tekrar açınca o problem gideriliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: draxis1

    boş vakti olup INCA ASTRO sahibi olan arkadaşlardan ricam Facebookta Legend Online adlı bir oyun var orjinal sitesihttp://lotr.oasgames.com/legend_online/?sp_promote=oashome burdan kayıt olup tablette oyunu çalıştırabilir misiniz? kasıp kasmayacağını öğrenmek istiyorum.

    yardımcı olucak yok mu? cihaz siparişi vericem fakat oyun kasarsa kıymeti kalmayacak.
  • draxis1 D kullanıcısına yanıt
    Valla benim tablette şarj sorunu var. Gerçi bugün gittim teknik servise adaptör ile alakalı!! dedileri. :) İlginçtir orada başka adaptör ile şarja koydu ve şarj etti. :S
    Yeni bir adaptör verdi. Umarım şarj eder. Zira işten yeni geldim koydum şarja. Şarj etmezse bildiğin dellenirim herhalde. :D Umarım sorunsuz devam eder bu sefer.

    ++

    Tablet şarj olursa ben denerim. :)
  • tabletim 4. sefer teknik servis yolculuğundan döndü.ama kendisi geri gelemedi daha doğrusu.sıfır ürün ile değişim oldu.iade talebim vardı ama şimdilik bunada şükür desek mi acaba.goldun kadköydeki teknik servisteki arakadaşa yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.detays arkadaşın dediği gibi şarj sorunu bu seride kanıtlanmış bir hatadır.değişim oldu ama ne olacağı belli değil.neyse 1-2 gün kullanımdan sonra bilgileri aktarırım sizlere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: detays

    Valla benim tablette şarj sorunu var. Gerçi bugün gittim teknik servise adaptör ile alakalı!! dedileri. :) İlginçtir orada başka adaptör ile şarja koydu ve şarj etti. :S
    Yeni bir adaptör verdi. Umarım şarj eder. Zira işten yeni geldim koydum şarja. Şarj etmezse bildiğin dellenirim herhalde. :D Umarım sorunsuz devam eder bu sefer.

    ++

    Tablet şarj olursa ben denerim. :)

    valla kardeş çok iyi olur. Sipariş vericem ama oyun kasarsa bi işe yaramaz sadece bu oyunu tablette oynamak için alıcam.
  • draxis1 oyunu denedim senin için. Açıkçası tabletde ki standart tarayıcı ile açtım ve pek kasma göremedim. Oynadıkça belki kasar web browser üstüde olduğu için ama biraz ilerledim, savaş mı ne onlara girdim(oyunu hiç oynamadığım için bilemeyecem) kasma olmadı.

    ++

    Bu arada aleti götürdüm 2.kez. Yukarıda yazmıştım. Neyse oradaki şarj aleti ile şarj etti başka şarj aleti verdi o da etti. Bakalım 2.ci şarjda neler olacak.
    Ama şöyle sinir edici bir sorun var.
    Daha önceki sürümde veya tablette böyle bir sorun yoktu. Yukarda dediğim gibi bir süre sonra mesela dizi izlerken pause oluyor, ses kapanıyor vs. menüye giriyor kendi kendine. Dedim programdan mı acaba ama normalde tabletde işletim sisteminde işlem yaparkende aynısı oluyor.
    Mesela durup dururken google play'i açıyor, kapıyor sonra klavye açılıyor vs.
    Sorun acaba donanımsal yani ekrandan mı yoksa yazılımsal mı anlamadım gitti. Sinir edici bir sorun zira.
    Yarın teknik servisi arayacam ama böyle bir şey görmedik, duymadık demezlerse iyidir.!! :)
    Böylesi bir sorun yaşayan var mı başka. ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detays -- 4 Temmuz 2013; 17:17:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: detays

    draxis1 oyunu denedim senin için. Açıkçası tabletde ki standart tarayıcı ile açtım ve pek kasma göremedim. Oynadıkça belki kasar web browser üstüde olduğu için ama biraz ilerledim, savaş mı ne onlara girdim(oyunu hiç oynamadığım için bilemeyecem) kasma olmadı.


    sağolasın valla çok makbule geçtin.
  • draxis1 D kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsetmiştim aynı problem bende de var. Windowsta Alt+Tab ile pencere geçişi yapar gibi geçişler oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cro@oan

    quote:

    Orijinalden alıntı: victories

    Normalde çoğu tablette /system dizini rw modda olur zaten, bu sayede oneclickroot kolayca rootlayabilir tableti, bizimkilerde /system dizini readonly modda mount edilmiş,

    Kabaca bu adb ye windowstaki cmd nin tablete bağlanan versiyonu diyebiliriz, yani grafiksel arayüz yerine linux komutlarını çalıştırabileceğimiz komut arayüzü

    İşlemleri yaparken tabletin pc ye kablo ile bağlı kalması yeterli, tablet üzerinde herhangi bir işlem yapmayacaksınız.

    İnşallah sorunsuz rootlama işlemi yapabilirsiniz, ben olayı çözmek için 2 gece mi harcadım :)

    Yinede takıldığınız yer olursa bir script ile işlemleri otomatikleştirmeye çalışırım.




    http://c1303.hizliresim.com/17/c/kybcj.jpg

    Hocam son durum bu şekilde ..

    "Java SE 6 Update 43" kurulu ...

    sdk tools ...c de android klasoru açdım ve onun içinde ... ( SDK MANAGER I açdıgımda şu an için yükleme yapıyor onu bekliyorum )


    cmd ekranında cd c:/android yazınca kabul ediyor fakat sonrası olmuyor ...Yani cd c:/android/platform-tools olmuyor ..


    Şimdi sdk tools da platform tools klasoru var ona giriyorum fakat oradan açmam gereken bir yer mi var ?

    Yüklediğim resim sanırım biraz bilgi vermiltir durum hakkında bundan sonraki adımlarda da yardımcı olursan sevinirim ..

    Alıntıları Göster
    bu tableti aldığıma bin pişmanın...3 defa şarj dan dolayı servise gönderdim.sorun yıne aynı yıne aynı.denemediğim priz kalmadı malesef olumsuz.verdiğim 550 tl ye yazık oldu.tablet cok guzel ama bu şarj olmama meselesi aşırı can sıkıcı.çözum bulamadım.3.seferde adaptör değiştirilmiş...ilk gun şarj etti.korkarak gittiğim prize taktım yine aynı sahneyi yaşamamak için sabah uyanınca ilk işim şarja bakmak oldu.%14 te taktığım şarj %18 olmuş.saat 22 den sabah 8 e kadar.ben artık teknık servise göndermekten kargo parası vermekten usandım.ne yapmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit 1980 -- 5 Temmuz 2013; 20:22:07 >




  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    servisi arıyorum sadece gönder diyorlar..yarın 4.ve son kez göndereceğim.kargo parası vere vere yeni tablet parası oluyor.
    bende tüm odada toprak prizleri denedim malesef olumsuz.bu makinaların serisinde bir sorun var.son 1 hafta önce servisten geldi sadece adaptörü değiştirmişler.oda kar etmedi sorun adaptörde değil..evdekı prizlerde değil sorun makınanın voltaj almasında.adamlar sorunun kaynağına inmek istemiyor.
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    İNCA nın merkezinin web adresi iletişim bilgisini bulamadım nette.ne yapsam pasifik çıkıyor.biz pasifik okyanusunu geçemedik.Çine ulaşmak lazım.
  • alpeki99 kullanıcısına yanıt
    Peki düzeldi mi sonra ya da ne yaptınız bu sorunla alakalı.
    Ve sanırsam yeni sürümde oldu diye tahmin ediyorum.

    Açıkçası bazen acayip can sıkıyor bu hata. Ama dediğiniz gibi USB veya micro kart ile alakalı değil.
    Zira onları söküpde denedim aynısı oluyor yine.
  • Bakıp araştırmak gerek sanırım Hocam ..Bu durum artık serviside aşdı .Ürün markanın hayal kırıklığı sayılır artık .Araba olsa toplatırlar yenisini verirler yada ücretsiz onarım yaparlar ..

    Ama tablet olunca en fazla Inca bir özür yazsı yayınlar oda belki .. Ben bişi yapacaklarını sanmıyorum . Yinede dediğim gibi araştırıp direk ınca ya mail atmak gerekiyor sanırım ..
  • ben bugun son kez 4. kargoya verişim oluyor.adamlara uzunca bır not yazdım birde buradakı yorumları özetledim.bakalım bu sefer ne yapacaklar.
  • carsamba gunu elime gecen sifir urun ile degistirdigim tabletimde su ana kadar sorun yasamadim.sarj sorunu yok su anda.sarja takiyorum 10 dakika icinde yuzdezi artiyor.eskisinde aksam yuzde 1 iken sarja birakiyordum sabah 10 gibi baktigimda yuzde 1 olarak goruyordum.yeni urunde birsey dikkatimi cekti sarz aletinin kablosu ekisine gore biraz daha uzun.sorun sarz cihazindamiydi tabletin kendisindemi bilmiyorum fakat su an hicbir sorun yok.yinede fazla kurcalamak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün yazılanları bıkmadan okudum herkes yaşadıklarımı anlatmış :) gelelim benim kısa hikayeme...
    yaklaşık 1 ay önce (bir hatadır oldu) hb dan Inca Astro 32GB 10.1" IPS Beyaz Tablet aldım ki almaz olaydım...
    tablet geldi bende bir heves bir heyecan açtım hemen plan çok diziler birikti v.s. %3 şarj var uyarı verdi şarja takın diye seni mi kırıcam dedim taktım ama nafile şarj almadı :/ hb gönder dedi gönderdim pasifik bilgisiyar a batarya ve adaptör değiştik dediler gönderdiler sanki ben 2. el ürün almışım gibi... neyse dedik aldık tableti ele yine şarj &3 de yine taktık şarja bu sefer şarj aldı ohh dedim ama 24 saat geçti %5 oldu şaka gibi :( yine gönderdim dün itibariyle bakalım şimdi ne yumurtlayacaklar ... tabletin kutusunun içine yanlız çok hoş bir mektup yazıp koydum :D bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.