Şimdi Ara

''INCA ASTRO 10.1' RK3066 IPS TABLET'' İncelemesi (20.04.2013 Konu Güncellendi) Root Yöntemi eklendi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
9
Favori
106.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam valla aylardır cihaza elimi sürmedim . Kırılmışdı öylece kaldı .Yaptırmadımda . Başka bir cihaz kullanıyorum şimdi. Servis nasıl yardımcı olmaz anlayamadım ?

    @bcansu
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    Servis cihazı bize gonder diyor.Cıhazın ekranında hasar var. dokunmatık ıyı.Degısım ıcın 105 tl istıyorlar,ekonomık olmadıgını dusundugum ıcın gondermek ıstemıyorum.Servıs orjınal fw ve kurulumu hakkında bılgı vermek ıstemıyor.
  • Hocam nedir tabletteki son durum ...
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    Forumlarda arastırma yapıyorum.Henuz bir sey bulamadım.Cıhaz oylece beklıyor.
  • Tabletim İNCA ASTRO 10.1 tabletten memnunmuyum bilmiyorum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar cihazı hiç zorlamadım. Genelde karşılaştığım sorunlar ; sık sık donma (cihazı tamamen kapatmadan donma devam etti), ender de olsa dokunmatiğin kendi kendine tuşlaması (uyku moduna geçip tekrar açınca düzelen tipte), ender de olsa pdf okurken kendi kendine büyüme-küçülme sağa veya sola kayma şeklinde oldu. Son olarak internette sayfa sonlandırma esnasında dondu. Tekrar açtığımda İNCA yazısında takılı kaldı. Sanırım ANDROİD çöktü. Resetleyebilmek için hertürlü kombinasyonu denedim ancak nafile. Önerisi olan veya bilenlerin paylaşımlarını rica ediyorum. Kolay gelsin
  • Tablet yine bitik durumda sinirimden haftalardır kutusunu açmadım... Kendi kendine dokunmatiği çalışıyor kamerası yeşil ekran oldu artı ekran renkleri karman çorman... servisi zaten ilgilenmiyor hepsi burada ya şikayette bulundum bu tableti geri vereceğim yoksa bu iş tüketici haklarına kadar gidecek
  • daha önce inca enjoy aldım bir defa dondu servise gönderdim düzeltildi başka sorun yaşamadım şimdi kendime Inca Respect 32GB 10.1" IPS Tablet almayı düşünüyorum ama buradaki sorunları okuduktan sonra çekimser kaldım acaba astro serisi mi bu kadar sorunlu yoksa hepsimi böyle
  • ben bu ürünü 11 nisanda almıştım.4 defa servise git gel olayından sonra sıfır ürün ile değişiminden sonra 15 mayısta asıl kullanmaya başladım.o zamandan beri hiç bir sorunla karşılaşmadım.tek eksiği modemden uzaklaşıp oda değiştirince araya duvar girince wireless çalışmıyor.yalnız bu süreçte orjinal sarj cihazı bozuldu yan sanayi aldım.oda bir haftadır bozuk.şimdi yeni bir sarz mı alsam yoksa tableti aldığım dönemde düşündüğüm netbook mu alsam diyorum.sonuçta windows ve android kullanım alanları gerçekten farklı.mesela youtube dan şarkı dinlerken nette gezinemezsin tablette.torrent kullanan biriyim.tablette torrent kullanırsam başka hiçbir işlem yapılamaz.aşırı derecede tableti kasıyor.bu tableti 2. el olarak nereler alır acaba.yada 20 tl ye yan sanayi bir sarz cihazı alacam kullanmaya devam.asıl sorun genelde kullandığım uygulamanın tableti dik biçimde kullanmak zorunda kalmam.sarzı azken mecburen sarzda kullanırken sarz yeri üstte kalınca girişin ucu yamuluyor ve zamanla temassızlık yapıyor ve bükülerek kırılıyor.orjinal sarzda yan snayi sarzda aynı sorun yuzden bozuldu.

    herkese iyi yıllar diliyorum.




  • Benim Tabletimde Isınma Olmasına Rağmen Ben Bir Sıkıntı Duymuyorum.
    Fakat Benimde Wifi Sorunum Var.
    Bide Rom Bulunabilir mi?
    Rom Çok Lazım Ya 4.1.1 Olmuyor Bir şey İndirilmiyor Doğru Düzgün!
    Mesela Legend Online Classic,Asphalt 8 Airborne
  • INCA ASTRO 10.1 rom yokmu veya başka cihaz dan uygun rom bulamazmıyım çöktü
  • Cihaz ve marka çok kötü arkadaşlar uzak durun. Firma tablet getirtmeyi bırakmış ama pasifik bilgisayar arkasında durmuyor markasının.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Tablete hard reset attım ancak hafıza 2 ye bşlündü. işletim sitemi 0,98 gb görünüyor. nand flash 13GB.

    İşletim sistemi az olduğu için tablet çok kasmaya başladı. 2 progrm yükleyincede hadıza doluyor.
    Bu hafızayı tekara sasıl birleştireceğz.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.