Şimdi Ara

İnfinity referance'me nasıl bir takviye yapayım? Tavsiyelerinizi beklerim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ön kapılarda 13cm iNFiNiTY REFERANCE 5010CS COMPONENT HOPARLÖR (75 Watts rms)
    var. Birde Pioneer 2800mp. Şimdi bu kompenantlarda tiz ve orta sesler süper; lakin bas derinliği yok. Arkadaşlar ben şimdi buna amfi mi ekleyeyim. Arka cam önüne hapolör mü koyayım. (Arka sacda iki yuvarlak delik var.) Arka kapılarda birşey yok. Bagaja koca bir kutu koymadan ne yapılabilir? Değerli tavsiyelerinizi dikkate alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historian7 -- 8 Ekim 2008; 17:24:34 >



  • Valla derin kendini hissettiren bir bass istiyorsan subwoofersiz bu sesi elde edemezsin.. Ancak bir anfi alirsan komponetlerinde bass sesleri daha iyi hissedebilirsin.. Arkaya bir takım daha componet koyup yada pandizota bir woofer+1 componet + 75.4 gibi bir anfi..
  • component kullanımında amfi şarttır arkalara da 1 çift aynı mid takımından almanız ahlinde jbl cs60.4 işinizi görür veya biraz daha kaliteye yönelik isterseniz kicker xz 360.4 olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 8 Ekim 2008; 20:33:45 >
  • Teşekkürler... Tavsiyeler dikkate alındı.
  • İnf lerle bas ses alamazsın öncelikle bunu söyleyim aynı komp u bende kullanıyorum...
    Benim sana tavsiyem orta yolu bi 4 kanal amfi alıp 2 kanalı önlere komplara sürüp sesi canlandır bagajda yer kaplasın istemiyosan arka cam önüne bir tane free air tarzı bi bas alıp (pioneer da vardı sanırsam) koyman yada 2 adet 3 yollu oval alıp arka cama koyman sony yada pioneer olabilir ancak o zaman ses alırsın ama ne güzeli nedir dersen al bagaja bi tane jbl gt4 12'' kutulu süper bas alırsın soketli yaptır bagajı kullanıcağın zaman bası sökersin işin bitince tekrar takarsın ben öle yapıyorum sanada tavsiyem bu olur ama yinede seçim senin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tourgod -- 20 Ekim 2008; 16:04:07 >
  • Sağolun arkadaşlar. Sanırım Subwoofer ve amfi alacağım.
  • ben referance 6250 cs yi v350.6 ile besliyrm cok güzel sesi war sub istemyrsan jbl 75.4 amfi al bitane midleri bağla 2 çifte 85 tarzı kolon al oval güzel ses alırsın hemde ilerde sub besleyebilrsin 75.4 le
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.