Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.224
Cevap
27
Favori
86.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Maddison gibi ellerinde tutmaları zor yetenekli isimler mevcut. Bakalım ellerinde tutabilecek mi L.City.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 2 Haziran 2023; 11:3:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Ndidi, vardy gibi isimler uzun süreli sakatlıklar yaşayıp performans olarak düştüler. Satılan isimlerin yerleri dolmadı. Neredeyse tüm transferler fiyasko oldu. Rodgersta bazı oyuncu tercihlerinde inat etti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağlar'ın kulüp tarafından kendisine yapılan kontrat uzatma tekliflerini kabul etmemesi gerekçesiyle son senesinde kasıtlı olarak oynatılmadığı söyleniyor. eğer doğruysa kulüp: "ya benimsin ya da kara toprağın" diktesi yapmaya çalışmış. sanırım: "1 sene oynamamış adamı bedava olarak bile hiçbir iyi kulüp almaz" diye düşündüler.

    küme düşme tehlikesi iyice artınca da mecburen Çağlar'ı oynatmaya başladıkları yazılıyor. eğer doğruysa, çift yönetim fiyaskosu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    çağlar atletico ya giderek en büyük çalımı attı iyi takıma gitti

  • İngiltere Premier League Takip Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kane 20 yıl gol daha atıp ligin en golcü oyuncusu olup tarihe geçmek varken sıradan bir Almanya ligi kazanmak için Bayern'e gitmiş.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Tabii ki Munih 130 milyon avroyu Kaneyle ligi kazanmak icin verdi. Sende haklisin İngiltere Premier League Takip Konusu İngiltere Premier League Takip Konusu İngiltere Premier League Takip Konusu 


    2 seneye kalmaz Tel zaten Kaneden formayi alir, o da ligine dönüp rekorunu kirar.ingilizler disinda kimsenin umrunda olmayan siradan bir ödül neden bu kadar abartiliyor bunu da anlamis degilim. Shearer gibi ingilizler disinda kimsenin takmadigi eski bir topcu rekor sahibi de. İngiltere Premier League Takip Konusu 

  • Ligi özlemişim güzel maç. Chelsea'nin tek planı James'in içeri keseceği ortalar başka bir plan geliştirmemişler gibi sadece sağ taraftan yükleniyorlar. Chelsea bir stoper çıkarıp gallagher'ı ileri falan atarsa anca yaratıcı olur gibi. Nicolas Jackson'da tam fut'da alınacak f/p forveti gibi.

  • Ligte 5-6 hafta geçsin,bir bakayım Liv ve Manu'nun haline ki Chelsea'den bu yıl da bir şey beklemiyorum. Baktım yine 2 takım veya M. City önderliğinde bir lig bizi bekliyor,hiç abonelik felan almam bu sene ligi izlemek için. Kaç senedir gına geldi.
    Özetlerden takip eder,param da cebimde kalır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İngiltere Premier League Takip Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Arsenal için o sene olabilir her ne kadar ilk maç için fazla ümit vermese de bence şanslı pozisyonda hala.Nokta atışı transferler yaptılar, havertz'de kendini bulursa makine gibi bir takım olur.


    City ise geçen seneye göre gerçekten büyük güç kaybetti.İlkay'ı çok arayacaklar ve kovacic kesinlikle o boşluğu doldurmaz üstüne KDB'de yarım sezonu kapattı ve ne kadar sağlıklı dönecek belli değil.Pep her ne kadar Mahrez tipli oyuncuları sevmese de şapkadan tavşan çıkardığı için hiç vazgeçemedi şimdi o'da ayrıldı onun yeri de tamamen dolmayacak düzeyde.Lucas paqueta transferini gerçekleştirirlerse benim nazarımda tekrar favori olurlar ama o transferde zor gözüküyor.


    Chelsea transfer tahtasını kırmaya devam ediyor, liverpool maçında beğenmiş olsam da bu takımın gerçekten rekabetçi olması için 2-3 senesi var.Kadro gerçekten potansiyelli ama bu seviyelerde henüz net olgunlaşmış değiller.


    Liverpool ise tamamen jenerasyon sonu problemi yaşıyor bu sene de cl potasına girecek gibi değiller.İstedikleri transferlerde olmadı.İlk Bellinghamı Real'e kaptırdılar ardından caicedo'yu chelsea'ye.Şimdi ise istediklerini yapacak bir oyuncu profili kalmadı piyasada mecbur saçma bir isime yönelip umut besleyecekler.


    Manchester kağıt üzerinde yıllardan sonra en verimli transfer sezonunu geçirdi bence doğru oyunculara yöneldiler.Potansiyelli bir forvet aldılar, ayağı olan bir kalecileri var, her ne kadar kötü sezon geçirmiş olsa dahi yeteneği tartışılmaz bir mount eklemesi yaptılar.Lakin ilk maçı da izledim yıllardır hastalık gibi yapışmış o pasif oyundan bir türlü sıyrılamıyorlar.Fergi'nin o boğan manusunu görmeyeli 10 sene oldu artık.Maçlar sanki hep aslanın karnında geçiyor, bunu nasıl değiştirecekler hiç bilmiyorum.


    Spurs için fazla konuşmaya pek gerek yok, takımın yarısını kaybetti tek transferle.Yeni bir kane bulana kadar orta sıralarda takılacaklar kadrosunda da potansiyelli bir oyuncu da göremiyorum.


    Newcastle, ise geçen sezon inanılmaz bir hikaye il Cl'ye kaldı ve evet son derece hakkettiler.Bu sene daha sükse transferler beklesem de yine de iyi oyuncuları toparladılar.Şampiyon olmak için hem city hem Arsenal'in kötü olduğu bir dönemi yakalamaları şart yinede.Cl potasında olmalarına kesin gözü ile bakıyorum, pl de izlemesi zevkli takımların başında gelmesini de spor sever olarak sürdürmelerini temenni ediyorum.


    Lig sıra tahminim.


    1.Arsenal

    2.City

    3.Newcastle

    4.Manu

    5.Chelsea/Liverpool

    6.Liverpool/Chelsea





  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Ne para dönüyor be elin liginde!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İngiltere Premier League Takip Konusu
    İngiltere Premier League Takip Konusureddit
    From the PremierLeague community on Reddit: Mike Dean in the telegraph tonight says he couldn’t send Anthony Taylor to VAR because he’s a mate
    https://www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/160bcni/mike_dean_in_the_telegraph_tonight_says_he

    Burası Hakem Tiyatrosu. İsteyen istediği kadar "Kurtarılmış Bölge" ilan etsin, hakemler yanar dönerli ve podyum sevdalısı.


    Hatta daha ötesi de var bence. Leicester'ın şampiyon olduğu sene onlarda oynayan bir oyuncunun hakemle olan diyalogunu itiraf etmesi gibi örnekler de günümüzde hala yaşanıyor.

  • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Premier Lig’de atılan en hızlı goller:

    ⏱️ Andreas Pereira ⚪ - 56s 🆕
    ⏱️ Taiwo Awoniyi 🌳 - 1d 26s 🆕
    ⏱️ Taiwo Awoniyi 🌳 - 2d 23s
    ⏱️ Antoine Semenyo 🍒 - 2d 32s

    Aynı gün, peşpeşe geldi iki golde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezilsiniz, beceriksizsiniz, yetersizsiniz, yanlısınız.

    İngiltere Premier League Takip Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham City dolu dizgin devam ediyor. Chelsea bu sezon da zort.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • city'nin iştahı can sıkmaya başladı, rakiplerinin hepsi de vasıfsız olunca tablonun sonu şimdiden şekilleniyor


    epl'nin bundesliga'dan farkı kalmayacak, peki ligi hangi heyecan için izleyeceğiz

  • Chelsea bu sene düşebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    geçen sene ligin bitmesine 2-3 maç kala Chesela'nin şu rakamları birbirine eşitti:

    1- oynadığı maç sayısı
    2- attığı gol
    3- yediği gol
    4- topladığı puan

    bu sene de 5 maçta 5 gol atıp 5 gol yiyip 5 puan toplamışlar. geçen senenin kopyası. demek ki 38 puan toplayacağı garanti. ligde kalır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Chelsea bu sene düşer dedim ama 6. maçların sonunda şöyle tabloya bakınca bu sene ligte gerçekten berbat çok takım var. 6'da 1 galibiyet alan takımlar sürüyle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.