Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.223
Cevap
27
Favori
86.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Guardiola'yı da Klopp'u da seviyorum,futbolun sevilmesini de arttırdılar. İyi insanlar,iletişimleri iyi. Guardiola'yı compact oyuna kendini çok verdiği için,sahadaki oyuna kendini daha çok verdiği için daha çok seviyorum. M.City oyuncuları arasında yapmacık olmayan sevgi saygı ortamını da çok seviyorum ama şu kulübün (M.City) sahipleri yüzünden Liverpool şampiyon olsun istiyordum. Liverpool taraftarını da sevmemin etkisi var tabi. Ha,bana göre şampiyonluğu hak eden M.City ve Arsenal öncelikle. Bu Man.City 1-2 transfer daha yapar 2 sene daha şampiyonluğu alır. Guardiola, detaylara kadar çok önemsiyor mentalist oyunu ve kondisyon odaklı oyunu.. Son 10 dakikada skor 4-1 iken bile halâ daha iyi oynamayı önemseyen,basit hatalara anında tepki gösterip ama hemen futbolcusuna sarılıp konuşan tarzını seviyorum. Klopp`da da bu özellik var ama Klopp`un maç sırasındaki hırsı ve tepkileri oyunu geliştirme olarak değil de skor odaklı gibi.
    Liverpool olsun şampiyon Klopp`un son yılında dedik ama şampiyonluğun kaçtığı kesin diyebiliriz. En hak eden 2 takım arasında geçer yarış, M.City 3-4 puan farkla şampiyon olur gibi kalan maçlardan yaptığım analize göre.
    İngiltere ile stres atıyoruz ama kendi ligimizin futbol seviyesi içimde hep bir yara.
    +34 age emekli futbolcularla ve antrenman sevmeyen taktik disiplin sevmeyen yıldızı sönmüş pahalı yabancı futbolcularla taraftarın gazını alarak futbol kalitemiz ve sportif başarı ne kadar gelişebilir ki. İngiltere ve Fransa`nın çöplerini alıp Avrupa Kupalarında final bekliyoruz.
    Bilinçli taraftar oranı ve bu bilinç doğrultusunda yönetimlere taraftar baskısı olmadıkça bu işleyiş böyle devam edecektir. Yine de ümidimizi kesmiyoruz,kıyıda köşede,forumda ve sosyal medyada görüşlerimizi yazıyoruz belki etkisi olur umuduyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Nisan 2024; 9:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nasıl başardınız lan bunu??? İngiltere Premier League Takip Konusu 

  • Oliver Glasner… Baba kafaya koydu Palace’ı top 6 takımı yapacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.