Şimdi Ara

İnsanlık Olarak Bitmişiz!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
15.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köpeğe suni teneffüs nasıl yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erka1907

    İnsana çarpılıp devam ediliyor, siz köpek diyorsunuz?
    insan da bir hayvan türüdür. zekalarının gelişmesi onları daha üstün yapmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    insan da bir hayvan türüdür. zekalarının gelişmesi onları daha üstün yapmaz.

    Alıntıları Göster
    sizin gibi düşünmüyorum, tartışmaya da girmeyeceğim.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Kaldı ki hayvanlar dünyaya zarar vermez aksine ekosistem için gereklidir. Dünyaya, doğaya bu denli dengesini bozacak kadar zararlı tek canlı türü insandır. Hayvanlar yaşam süresi boyunca yapması gereken görevi yaparlar. İyi huylu hayvan kötü huylu hayvan diye bir şey yoktur. Bu farklılık insanda vardır. İyisi de vardır kötüsü de zararı dokunmayan da ve daha nice çeşitlilik ama haberdar olmadan bile zarar vereni çoktur.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Asıl durmazsa, arayıp haber vermezse başına bela alacağını bilmiyor kimse. Tanık, şahit olarak dinlenmek yerine ihmali davranışla adam öldürmekten yargılanınca ben ne taptım derler... en basitinden tck98 yardım ve bildirim yükümlülüğünün yerine getirilmemesinden ceza alır tespit edilebilenler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 28 Haziran 2019; 10:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi insanlar cogaldikca . Umut olacaktir. Ayrica belediyeyede tebrikler gelmesi mudahale etmesi bravo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir veteriner hekim olarak soruyorum, duyar kasmayın veya kimse mecbur diyen arkadaşlar, sizin yaşamaya hakkı var da bu canlıların yaşamaya hakkı yok mu? Dümdüz yolunda giderken hayatını karartıyorsun bir canlının suçlusu sensin ve düzeltmek için adım bile atmiyorsun. Bu nasıl bir vicdan ? Daha masum kediye, köpeğe bile saygı duyamıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlığın bittiğini bu olayla anlamanız geçte olsa iyi olmuş. Bırak kardeşim bir sokak hayvanına yapılan duyarsızlığı, orada sen yatıyor olsanda en az 15 araba es geçerdi seni. Burası Türkiye...
  • Bir kere bizim evin önünde de köpeğe çarpmışlardı.Saat gece 12.Aramadığım yer kalmadı kimse gelip almıyor.Sosyal medyadan birilerine ulaştım.Sağolsun bir kaç hayvansever gecenin 3 ünde gelip aldılar köpeği.Ertesi gün öldüğünü öğrenmiştim.Köpeğe gündüz çarpmışlar bu arada.Ben gördüğümde 10 saattir felan öyle yatıyormuş.Be namussuzlar biriniz çıkıp da götürseydi hayvanı belki yaşayacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam94 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey hocam.
    Varsa da yok, madde varsa bile yaptırımı yok uygulayanı yok. Ben hiç duymadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şeyler de oluyor zaman zaman, bugün arabayla E5 Maltepe civarlarında yol akarken sol şerit aniden durdu, kaza oldu kesin dedim, önümde bir kamyonet onun önündeki arabadan orta yaşlı bir amca fırladı aha dedim kavga çıkıyor, adamın elinde bir ufak pet şişe su, yere doğru bir baktım adam elini uzattı kocaman bir martıyı alıverdi hayvan artık ne olduysa ölü gibi, vay dedim görmez olaydım falan, içim ezilirken dayı sen suyu bir boşalttı martıya, laaaps diye açıldı mı kanatlar, bi silkindi vurdu kanadı uzadı kuş... arabayı bıraktım koştum dayıya, ver dedim o mübarek elini öpem ağamsın, paşamsın... yolu açık olsun dayının
  • Açık konuşayım yolda yaralı veya ölü farketmez görürsem asla ama asla ne acile ne polise ne başka bir yere bırak almayı haber bile vermem.

    Başına gelecekleri tahmin bile edemezsin. En iyi ihtimalle En az bir hafta karakolda yatarsın. İşinden gücünden olursun. Maddi manevi yıpranırsın üstüne kalma riski bile var. Burası Türkiye. O yüzden hiçbir şey görmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke her açıdan bitmiş durumda. İmkanım olsa 1 gun durmam yurt dışına taşınırdım ama yok işte kımse oturma ıznı vermıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

    Köpeğe suni teneffüs nasıl yapılıyor?
    Hocam valla ağzının yanlarını kapttım hava kaçmasın diye elimden gelen anca bu kadardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam madde de var(gayet anlaşılır açıp bakabilirsiniz) uygulaması da var. Duymamanız normal özellikle trafik kazası için istisnai bir durumdur. Yardım ve bildirim yükümlülüğü özgü suç değil, herkes bu yükümlülük altında. Bir kazayı ilk gören durmayıp 1 dk sonra 2. gören durup bildiriyorsa suç oluşmuyor bu yüzden de yaygın olarak trafik kazası gibi durumlarda bu suçtan yargılama görmüyoruz. Ama gece vakti bir dağ yolu olsun. Kazayı görün ve bildirmeyin. Kazazede zamanında müdahale edilemediği için; atıyorum kan kaybından öldüğü otopsi raporu ile kesinleşsin. Tüm bunların üzerine görüp durmadığına ilişkin de kamera kaydı olsun (hem de dağ yolunda) işte burada uygulamayı görürsünüz... Daha da abartayım görüp durmayan kişi doktor olsun. Ölenin de doktorun olay yerinde yapabileceği bir müdahale ile kurtulabileceği raporlarla dosyaya girsin. Alın size garantörsel ihmali davranışla adam öldürme... Yok öyle bir şey denilebilecek bir şey yok bence madde açık her şey delil ve ispat meselesi. Ama böyle bir durumda en azından 112'yi aramak kanunun zorlaması olmaktan önce ahlaki-vicdani bir yükümlülük bence. Haklısınız o yüzden.




  • hiç okumadan yazıyorum ( sadece başlığı okudum ) %90 bu olay istanbulda geçiyordur.
  • Hiç okumadan yazıyorum ( sadece başlığı okudum ) %90 istanbul geçmiştir bu olay.
  • Köpeğe suni teneffüs mü yaptınız ?
    Kuduz falan bulaşmasın ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu sahibi haklı ama insanlara yapılan onca şeyden sonra bu kanıya varmayıp hayvanların başına gelince bu kanıya varanlara sinir olan bir tek ben miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.