Şimdi Ara

İnternet hız sorunu ! (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler herkese öncelikle. 1 mb ttnet sınırsız internet kullanıyoruz. Modemimiz RT-206.
    Evde üç arkadaşız. 2 kişi laptop wlan ile bağlanıyor. Bir arkadaşımız kablo ile bağlanıyor. Kablo ile bağlanan arkadaş nete girdiği an biz laptop kullanıcıların neti çöküyor adeta indirmelerimiz 150-160 kb/sn den 10-20 kb/sn lere düşüyor. bunu ayarlamamızın bi yöntemi var mı ? Modem benim laptopumda kurulu. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.



  • laptobun sizin pc de kurulu olmasının bir önemi yok modem arayüzü Qos(trafik sınırlandırma) destekliyorsa her pc mac adresine farklı bağlantı hızlarını paylaştıraarak düzenli bir şekilde bağlantı sağlayabilirsiniz ama bu desteği veren modem sayısı çok az.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtue34

    laptobun sizin pc de kurulu olmasının bir önemi yok modem arayüzü Qos(trafik sınırlandırma) destekliyorsa her pc mac adresine farklı bağlantı hızlarını paylaştıraarak düzenli bir şekilde bağlantı sağlayabilirsiniz ama bu desteği veren modem sayısı çok az.


    modem arayüzünde öle bi sekme var ama modemimin bu özelliğinin olup olmadığnı ve nasıl yapılacağı hakkında hiçbir fikrim yok :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.