Şimdi Ara

İnternetim normalde 100 MB yeni PC 10MB alıyor. (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MODEMDEN ÇIKAN KABLOYLA PC YE GİREN KABLOLARIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİM SONRA TEKRARDAN YÖNLERİ TERS ÇEVİRİP BAĞLADIM VE SORUN ÇÖZÜLDÜ. Hem sinirli hem huzurluyum :D


    Merhabalar sorunum şu internetim normalde 100 MB . Daha dün yeni bir bilgisayar aldım masaüstü sistem, bu PC'de 10 MB'in üzerine çıkamıyorum LAN kablosunu çıkarıp eski PC ye taktığımda hiç bir problem yok veya mobil cihazlarım üzerinden yaptığım testlerde de hiç problem yok. Ayarlar üzerinden bağlı olduğum internete tıkladığımda görselde ki ekrana ulaştım, burada gördüğünüz üzere Bağlantı hızı 10/10 yazıyor bu diğer bilgisayarımda 1000/1000 sorunun burada olduğunu düşünüyorum ancak bir çözüme ulaştıramadım. İnternette konuyla ilgili gördüğüm bir kaç şeyi denedim onları da yazayım :


    Denediğim şeyler : Aygıt yöneticisi -> Ağ bağdaştırıcısı sekmesi altında ki gelişmiş ayarlardan diğer bilgisayarımla aynı olacak şekilde kontrol ettim. ( Yeşil internet disabled, power saving mod, ağ sınırlama vs. Hız&İkili ikili görüşme aldım)

    DNS'i otomatikten alıp google DNS'e almayı da denedim.

    Ağ bağdaştırıcılarının güncel olup olmadığını denetledim hepsi güncel. Windows 10 güncel. Anakart bios güncel. ( ASUS B550M-K)

    İnternetim normalde 100 MB yeni PC 10MB alıyor. (ÇÖZÜLDÜ)




    Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkkokceli -- 14 Haziran 2023; 22:28:23 >







  • bende böyle bi sorun yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.