Şimdi Ara

İnternetin sürekli kesilmesi problemi - maxspot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İşim gereği bir otelde konaklıyorum. Otelin wifi ne bağlanmak istediğimizde önce maxspot adında bir kayıt olma sitesine yönlendiriyor. ORada ilk önce kayıt olup bkullanıcı adı ve şifremi belirledim. Daha sonra internet çalışmaya başladı. Telefonumdan da aynı şekilde girebiliyorum. Ancak sorun şu ki, bigisayarımda 10 dk da bir bu internet bağlantısı kopuyor ve tekrar giriş yapıp tekrar internete giriyorum. Telefonda ise bir sıkıntı yok. İnternet sorunsuz çalışıyor. Bu durumda bilgisayarımdaki problem nedir ?
    Kendi evimde internete bağlandığımda bilgisayarımda bir problem yok.



  • Kullanıcı girişi yaptıktan sonra, kullanıcı bilgilerinin olduğu sabit bir sayfa mı geliyor, yoksa son giriş yaptığınız web sitesine mi yönlendiriyor? Eğer sabit bir sayfa geliyorsa, muhtemelen o sayfada arka planda 10 dakikada bir sayfa yenilenerek kullanıcı aktif mi diye kontrol ediliyor olabilir. Eğer giriş yaptıktan sonra sayfayı kapatıyorsanız, sayfa yenilenemediği için zaman aşımına uğrayarak sistemdeki oturumunuzu kapatıyor olabilir.

    Eğer sabit bir sayfa yoksa ve son giriş yaptığınız intenet sitesine ya da herhangi bir web sitesine yönlendiriyorsa, sistemleri bir şekilde sizin hizmeti kullanmadığınızı düşünüp, belirledikleri 10 dakikalık zaman aşımı süresinden sonra otomatik olarak oturumu kapatıyordur.

    Bilgisayarınızdan bir sonraki denemenizde, giriş yaptığınız yerle ilgili ekran görüntüleri de alırsanız daha detaylı inceleyebiliriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.