Şimdi Ara

iOS 14 duyuruldu! İşte iOS 14 ile gelen tüm yenilikler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
14.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • açık uygulamaları tek tıkla hepsini kapatma gelseydi eyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

    Fornite ne alaka. Adam gelen güncellemenin birilerinin iddia ettiği gibi cihazı yavaşlatmadığını, aksine yağ gibi aktığını belirtmiş. 2015 model telefon. fortnite en yüksek ayarda tabiki düşük fps verir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda sürekli android ios tartışması dönmüş neredeyse arkadaşlar ios 14 ile olan tecrübeleri, performansı, sorunları, pil sürelerini konuşalım.. Yeri burası değil evet 6s e güncellemeyi veriyor se ye de veriyor ama iphone 4s ios 9.3.6 performansı bir de ios 6.1.3 performansını düşünürsek, yavaşlatma politikaları uygulanıyor daha önce de konuştum batarya konusunda kötüleşme var, yapılan testler bunu ortaya koymuş ha ben şuan 13.5 sürümündeyim ve kalıcam cihaz İphone7
    Widget olayı fena değil güzel olmuş bazı Buglar fixlenir beta 2-3-4 ler ile daha stabil olur ama batarya konusunda iphone 7 ve aşağısı bir şey beklemesin ios 14 speed test yazarsanız son çıkan 13.5.1 ile karşılaştırılıyor 13.5.1 tokatlıyor, her güncellemede böyledir apple artık yavaşlatma politikasını kabul etti ve davayı kaybetti kişisel KENDİ YORUMUM bir süre en azından güncellememeniz yönünde widgetler geldiği için ram kullanımı da artacak ve performans sorunlarına yol açacak.
    Android 2.3 ile gelen özellik bunlar diyor bazıları evet öyle ama ios kullanıyor adam bu gelen özelliği görünce seviniyor yenilik, değişiklik her zaman iyidir o yüzden rica ediyorum konuya uygun tartışalım herkese iyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muxo kullanıcısına yanıt
    Dandroidde yarım yamalak kullanıyordun.

    iPhone’a karşı kurulanbu cümle çok anlamsız. Apple bir özelliği kusursuz hale getirene kadar uğraşıp öyle getiriyor. Dandroid’de widget anlayışı daha büyük logodan ibaretti. Bir kaç widget dışında hiç biri işe yaramıyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    Bazıları o eski telefonların en yeni Android telefonlarından iyi olduğunu kasmadigini falan, söylüyor sanki mi 10 falan kasıyor da bende dedim yeni telefonda karşılaştırma en kolay fps den yapılır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Lol
    Bu neyim kafası o birkaç widget apple size vereceği widget sayısından daha fazla olacak gelince görürsün asıl özellikleri appledan yarım yamalak kullanıyorsun adamlar elmayı bile yarım veriyor zaten

    Nfx var mobil ödeme de kullanmıyorsun sadece Apple pay olursa belki kullanırsın o kadar bu mu tam özellik nfcsi olmasa aynı hesaba gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 24 Haziran 2020; 22:24:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce IPhone 6s'i bu sürüme güncellesem bir problem olur mu?Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61



    Türkiye satışı daha geçen ay başladı ve Distribütör Garantili satılmakta. Apple cihazlar ile aynı ömre sahip. Bu cihazlar 5-6 yıl güncelleme alır.

    Pahalı denecekse 13k veren vardı yahu.
    Sırf Samsung, Huawei gibi firmaların politikası yüzünden Android'i suçlamamalısınız. Samsung her segment cihaz üretiyor. Apple tamamen kar amaçlı. Apple'a o donanımlar 3-4K'ya mal oluyor. (Hatta olmuyor bile) Cihaz 7-8K bir zahmet versin. Stabilite ve iOS olmazsa bu cihazları kim alacak? Adamın kafasında stabilite olmasa direk Samsung alırım 4K der 2-3 yıl sonra 4K'ya bir tane daha alır. Apple'a 8K verse stabilite olmazsa 2-3 yıl sonra çöp olur. Ama 4K ya 2-3 senede bir telefon alsa yeni bir şekilde götürür onu 5-6 sene.

    iOS = Stabilite
    iOS olmaz ise Apple hiç olur.

    1900 liralık A30 cihazında bile 1080P ekran varken Apple'ın üst segment cihazlarının çoğunda 880P (hatta hepsinde) varken bu kadar satiyorsa şaşırmamalısın.

    Şuanda adam çıkmış gruplarda A10 al desen 720P ekran almam diyor. Halbuki Apple olsa iP 11 al desen 880P alır. Çok komik durum cidden.

    Şu fiyat karşılaştırmasından ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum. Amerika, Avrupa ve Asya'nın büyük bölümünde bunlar konuşulmuyor. Bizim gibi geri kalmış 3. Dünya Ülkelerinde konu bu. Adam 800$ yerine 700 verip başka telefon alayım mı diye düşünmüyor.





  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Ekonomik durumda evet Apple normal fiyat, ama sağolsun 1 birim 7 birim olunca evet pahalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dur ya ne yapiyorsun öyle, hepsi birden gelirmi. Adamlar zaten App Library ve Widget özelligini ayni anda sunmus, yüklenme bu kadar fazla. Tüm Appleri kapama özelligi iOS14 ün sonuna dogru gelir, hele bir dinlensinler biraz  

  • Evet dedigin dogru, bircok sey Androidde var. Ama söylede birsey var, iPhone 6S alan kisi 6 yil önce aldiginda bu özelliklerin hicbiri telefonunda yoktu, simdi verdikleri guncellemelerle daha cok yenilik geldi ve artik var. Ama 2 yil önce Android Telefon alan biri aldiginin uzerine pek fazla birsey koyamadi cünkü güncelleme almiyor. Evet binbir ugrasla romla filan Telefonuna yeni yazilim atabilir, ama arkasina yaslanip bunu OTA uzerinden yapamaz, zaten belli bir olgunluga eristikten sonrada bunlarla ugrasmaz. Dahasi iPhone6S ile cikan nami diyar iPhone katillerinin hepsi piyasadan silindi, adlari bile duyulmazken, iPhone6S hala kullanilmakta  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Evet dedigin dogru, bircok sey Androidde var. Ama söylede birsey var, iPhone 6S alan kisi 6 yil önce aldiginda bu özelliklerin hicbiri telefonunda yoktu, simdi verdikleri guncellemelerle daha cok yenilik geldi ve artik var. Ama 2 yil önce Android Telefon alan biri aldiginin uzerine pek fazla birsey koyamadi cünkü güncelleme almiyor. Evet binbir ugrasla romla filan Telefonuna yeni yazilim atabilir, ama arkasina yaslanip bunu OTA uzerinden yapamaz, zaten belli bir olgunluga eristikten sonrada bunlarla ugrasmaz. Dahasi iPhone6S ile cikan nami diyar iPhone katillerinin hepsi piyasadan silindi, adlari bile duyulmazken, iPhone6S hala kullanilmakta  

    Derdim android daha iyi , ios daha kötü meselesi değil ..apple mühendisleri son kullanıcı isteklerini güncel takip etmiyor meselesi . 3-4 senede koyuyorlar eyvallah ama 13 bin TL verip aldığın cihazda basit mp3 meselesini bile iTunes a bağlı yapıyorlar . Başka PC ye bağlandığında zaten uçuyor resimler MP3 ler .. güvenlik vs diyorlar çok mu zor 10gb yer ayırıp disk olarak göstermek bence değil .. Apple önceden iyi idi.. diğerleri Apple i takip ediyordu ama artık Android iyi maalesef Apple takip ediyor gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gunbah kullanıcısına yanıt

    Ilk cümlen ile son cümle celiskili. iTunes müzik programi degildir sadece, ayni zamanda iOS Aygitlarini senkronize eden programdir. Baska PC de eger iOS cihazinizi iTunes ile eslestirmeseniz veya eslesmede su su dosyalari degistirme derseniz hicbirsey silinmiyor. Her degisik PC de iPhoneu baglayip hicbirsey kaybetmeden yedek almaniz mumkundur. Müzik ve dosyalariniz kisiel PC nizdeki iTunes ile esit olmali, senkronize demek bir yerdekiyle digerinde ayni seylerin olmasi demektir. Androidde tüm Android cihazlari senkronize eden tek bir program yok, her üreticinin kendine özgü cözümleri var. Bunun disinda Android Telefonlara herseyi kopyalamak mumkun, cihazin tum dosyalarina erisebiliyorsunuz. iOS cihazlarda ise bu durum farkli,her dosyaya ulsaip kopyalama yapamazsiniz, bu Durum iOS13 ile gelen Dosyalar uygulamasindan biraz degismis olsada yine her dosyayi görüp basitce copy paste yapamazsiniz, bunun dezavantajlari oldugu gibi avantajlarida var, örnegin hersey derli toplu bir yerde oluyor. Appleda bu durum önceden daha kötüydü, yeni yeni bazi acilimlarda bulundu.


    Ben tek bir cihaz kullkanmiyorum, isim geregi degisik isletim sistemleri ve telefonlara sahibim. Firma bana Galaxy S10 verdi, iyi ho stelefon ama iPhoneun verdigi akicilik hicbir Android telefonda yok, uygulamalari olsun, kullanimi verdigi his iPhonelarda bambaska. Bu yüzden firma telefonlari bir hafta kurcalanmadan sonra cekmeceden cikamadilar. Android ve iOS bu sistemler zaten gitgide birbirinin ayni olacaklar.





  • myfranco kullanıcısına yanıt

    Bu ülkede fiyat konuşur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Bu ülkede fiyat konuşur.

    İşte 3. Dünya Ülkesi diyorum ya.

  • myfranco kullanıcısına yanıt

    Avrupa ülkesinde yaşamış olsaydım önceliğim iphone olurdu ama androidin amiral gemisini de alirdim. Her ikisini de kullanirdim. Google kendini surekli gelistiriyor. Iphone özellikleri googledan çaliyor. Android firmalari da tasarimi iphonedan caliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Avrupa ülkesinde yaşamış olsaydım önceliğim iphone olurdu ama androidin amiral gemisini de alirdim. Her ikisini de kullanirdim. Google kendini surekli gelistiriyor. Iphone özellikleri googledan çaliyor. Android firmalari da tasarimi iphonedan caliyor.

    Alınır tabi neden alınmasın. Dua edelim ikisi var. Sadece biri olsaydı, iPhone 7 ayarında bir telefon vardı cebimizde şu anda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

    Ekonomik durumda evet Apple normal fiyat, ama sağolsun 1 birim 7 birim olunca evet pahalı.

    Hepsi için geçerli bunlar. Yapacak bir şey yok. Bütün telefonlar 7 ile çarpılıp, üzerine bir daha 2 ile çarpılıyor vergilerle :)

  • 6s’im ben ve limonatam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.