Şimdi Ara

iOS 14 duyuruldu! İşte iOS 14 ile gelen tüm yenilikler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
14.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fanboy olanlar mesajımı es geçsin. Android kullanıyorum şu yeniliklere baktığımda oha süper özellik dediğim tek madde yok çünkü yıllardir zaten androidde vardı bunlar. Millet neyine çıldırdı bu kadar merak ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 22 Haziran 2020; 23:48:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC U Ultra kullanıyorum Android 7 ile çıktı ve Android 8 aldı o kadar. iPhone 6S Plus veya 7 Plus olsaydı şu anda keşke.

  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    Ameriga bizi gısgandığu için Cia ortaklı plan bunlar. Elmanın en iyi amazyada zaten. Bunların elması çeviri yapsa ne olcak. Sen git bi amazyaya ama oraya da fbi gelmiş diyollardo en son. Süper güç olmak çok zor herkeZ bizlen uğraşıyo yiyenim.ezkiden elma için guuruğa girerdik. Şimdi 10bine alıhoz. Eskiden olsa 10 milyona bile alamazdın. Wcler falan 1 milyondu siz hatırlamazsınız yiyenim.sokakfa aldımıza zıçardık, neler çektik neler. türke çeviriye gerek yok gonuşuyoz işde gahvede. Elmanızı gimseye ısırtman böyük oyuna dur deyin
    Selam ve dua ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 23 Haziran 2020; 0:12:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanlığa gerek yok ilk akıllı telefonum olan galaxy s2de vardı neredeyse tüm yeni gelen özellikler. hala telefon kapatırken pin istemeyi yapmamışlar. eski cihazlara da gelmesi en önemli durum. stabil sürüm çıkar çıkmaz 7'ye kurarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

    Hocam sayar mısın bana 2 seneden fazla majör güncelleme alan cihazları biz de bilelim? Hâlâ Google kim ki demişsiniz. Kardeşim siz iyi misiniz? Dağıtımcı Google. Politikaları kim belirleyecekiniz Pentagon mu? 


    Kendim S9 kullanıyorum. Sanki android tarafında devrimsel yenilik geliyor? Benim cihazımın donanımı neye yetmiyor da Android 11 alamıyorum?


    Kimsenin de ben güncellemeyi oo harika yapmış şu bu dediğini düşünmüyorum. Asıl olay hala güncel kalabilmek. Verdiğin paranın son kuruşuna kadar destek alabilmek. Siz bunu anlamazsınız ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple için köklü bir değişiklik olmuş,güzel gözüküyor,yıllar sonra ilk defa betayı indiresim geldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple için köklü bir değişiklik fakat androidlerde yıllardır defult olan özellikler. Bu durum aslında android ekosisteminin ne kadar ileride olduğunu gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidde senelerdir olan şeyler gelmiş. Burdakiler de diyor 6s bile guncelleme aliyor. Arkadaş 6s le bir cikan telefonda su yukaridakilerin hepsi vardi. Adamlar 5 senedir kullaniyor. 5 sene gecikmeli guncelleme alip, mutlu oluyorsunuz.

    Pes

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    S takısı içeren tüm İPhone’lar güçlüdür hocam. 5S’de mesela çok uzun süre güncelleme aldı yaklaşık 7 büyük sürüm aldı ve hala da güvenlik güncelleştirmesi alıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu konum açıp kapatmayı yakın bir yerlere koymuşlardır umarım eziyet resmen her seferinde aç kapa yapmak

  • ios dosya sistemini hala göstermiyor mu? istediğimiz dosyayı telefona atabiliyor muyuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel duruyor gelsede kullansak

  • Split screen multitasking gelsin demistim daha once ve yorum tutmustu, resim icinde resim olarak tam olmasa da benzerini getirmisler nihayet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    https://www.rprna.com/updates/oxygens/oneplus-oxygenos-11-device-list-android-11/ oneplus 6 android 8 ile çıkan bir telefon
    Android 11 Beta OTAs and downloads are available for Pixel 4, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 2, and Pixel 2 XL.
    https://developer.android.com/preview/get
    Pixel 2 de androidi 8 ile çıktı Android 11 alacak

    Samsung Android değil Samsung s20 satabilmek için s9a güncelleme vermiyor olay o bir ara nasıl apple yeni cihazlari satmak için eskilerini yavaşlatıyor du buda, aynı mantık bunların hepsi şirket ve amaçları kar etmek

    Neyse 5 yıl önceki özellikle güncel kalmaya devam edin nasıl güncel kalmaksa bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben güncellemeye güncelleme demem fiyat güncellemesi değilse.

  • 11 proyu satip 6s e gerimi donsem 

  • LacWer L kullanıcısına yanıt
    Oneplus 5t android 10 güncellemesini 2 aydır almış durumda diye biliyorum? 🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşu boşuna eski modeller güncelleme alıyor falan filan diye kasılıyoruz. Tamam bende 6s var, halen canavar gibi ama ios14’e güncellemem. Artık teknolojide yeni bir etken daha var. Cihaz yavaşlatma. Adamlar sonsuza kadar kullanmamızı istemiyor cihazları. Tasarımda kullanım eğrisini alışılmışın dışında programlıyorlar ki erken zamanda işe yaramaz olsun. İos 6 ile 4s kullanıyordum, mükemmeldi. Geçici olarak teli verdiğim arkadaş ekran kilit şifresini unutunca mecbur Pc’ye bağlayıp ios 9’a güncelleyerek sıfırlamak zorunda kaldım. 4s’e app yüklesem ne olur. Tek istediğim yedek telefon olarak kullanmak ama rehberi açmasını beklerken bile çıldırıyorum. Versiyon geri dönüş yok, eskiden olduğu gibi uygun eski sürüm app yüklemek yok, pcdeki itunes’e app yedeklemek yok. Her şeyi kaldırdılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android kullanıyorum apple şirketinin kuruluş hikayesini kurucusunun hayatını okudum steve varken tamam inovasyon vardı ama steve gittikten sonra kullanıcılarını kuru ekmeğe muhtaç ettiler bakıyorum androidde olan şeyleri biz de getirdik diyor ısırılmış elmayı görmeden duramayanlar da artık biz de widget kullanabilecez hem de elmalı diye seviniyor. Bana ne benim elimdeki cihaz güncelleme almıyosa almasın ben kullandığım özelliğe bakarım ha ios 11 olmuş ha ios 99 olmuş içindeki özellikler az ve mantıklı güncellemeler gelen bir sistemde varsa. 2 güncellemede gelen özellikleri 10 güncellemeye bölüyor bunu da eski telefonlara da veriyor gibi gösteriyor fanlar da damla damla gelen özelliklerle damağını ıslatıyor ama gel gelelim güncellemenin geldiği eski modeller şarjı öğlene bitirir uygulama açana kadar çay demletir. Ha android mükemmel mi değil ama yani insanı bu kadar sıkıştıran iostan iyidir günümüzde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.