Şimdi Ara

İphone 4 almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkaydogan

    Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Galaxy s2 sahibiyim. İpad mini tablet alarak ios dünyasına adım attım ve gerçekten çok memnun kaldım. Haliyle android bana sıkıcı geliyor şuanda ve ipad den sonra bir iphone sahibi de olmak istiyorum. Benim size danışmak istediğim konu şu. S2 çıktığında bir heyecanla 1600 tl kaptırdığım telefondan aldığım dersle telefona çok büyük paralar vermek istemiyorum. Keza şuan satmaya kalksam 500 tl vermiyorlar 2. ele. (Not: alan varsa satayım, gerçi apple topiği altındayız kim alacaksa :D) . İphone 4s ve 5 bana uzak bu yüzden. İphone 4 1000 tl civarına düştü şu sıralar. Fiyat idare eder. 4s yada 5 yerine 4 alsam çok çok mu farklı bir cihaz almış olurum üst modellere göre. Benim istediğim iphone kalitesini yaşamak. Birde ucuz iphone modeli söylentileri var ama o çıkana kadar da beklemek zor geliyor. Ayrıca ios 7 ile birlikte bazı özellikler iphone 4 te yok ve ios7 cihazı kasabilir gibi şeyler okuyorum. Yeni iphone modeli tahmini ekim ayı gibi tanıtılacağı gibi söylentiler de var bu eski modeller üzerinde fiyat indiri mi getirebilir.


    Siz ne düşünüyorsunuz bu anlatıklarımı dikkate alarak. İphone 4 alınır mı yada en erken ne zaman alınır? Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

    Dostum Takasla s3 ümün üstüne 200 tl ekledim ikinci el temiz bir iPhone 4S aldım gayet memnunum demek istediğim iPhone 4 ikinci eller 850 civarı 4s Ler ise 1000-1300 U bulabiliyor 1000 liraya 4s almak daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu temiz ikinci elleri nerden buluyorsunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.