Şimdi Ara

iPhone 4S hakkında tüm detaylar bu videoda (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
118.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 diye bir şey zaten yoktu. millet düz mantık düşünüyor. nerde görülmüş 4 den hemen sonra 5 in çıkacağı.
    3 - 3g - 3gs . bu iş böyle ilerliyor.
    4 - 4g - 4gs . işte bu kadar

    her zamanki gibi 3g çıktıktan sonra 3ü arka plana iten biz meraklılar tanıtımı yapılan bu aleti ne kadar hayal kırıklığı olarak yorumlasak da türkiye ye geldiğinde almak için uğraşacağız. aşikar.
  • Tüm yorumları okudum herkesin haklı olduğu noktalar var. Ben de kendi düşüncelerimi paylaşmak isterim.

    Samsung kim ne derse desin her zaman apple'ın önünde olacaktır. Apple istediği kadar donanım'a hatırım yapsın samsung yıllar boyu sahip olduğu tecrübe ve argesi ile apple'ı ezip geçecektir. Her zaman en kaliteli donanımları üretenlerin başını çekmiştir samsung.

    Android ile ios karşılaştırılacaksa eğer gözüm kapalı android derim. Donanım olarak geri düşmeye başlayan apple zamanla değer kaybettiğinde developerlar android uygulamalarına daha çok önem verecektir. Her taraftan kısıtlandığınız bir işletim sistemini kullanmak gerçekten can sıkıcı. Hele ki itunes denilen şey rezilliğin daniskası. O olmadan elin kolun bağlı, ben android cihazımı biraz uğraşarak firewall olarak bile kullanabilirim. Linux konsoluna düşüp iptables kuralları bile yazabiliyorum sonuçta.

    Ha bu android özgürlüğü son kullanıcının umrunda mı? Şimdilik değil. Çünkü bu özgürlüğü kullanarak geliştirilebilecek yazılımları henüz görmüş değiller. Apple biraz düşüş yaşadığı an android'in yazılım konusunda ios'u nasıl taklaya getirdiğini tüm insanlık görecektir. Çünkü yapabilecekleriniz donanım'ın maximumları ile sınırlı. Android hop kardeşim sen bunu bunu yapamazsın demiyor. Yapabildiğin kadarını yap diyor, donanım konusunda da zaten sıkıntı yok. Gerek samsung gerek htc şuan netbook'ları sollamış, orta seviye notebooklarla yarışacak cihazlar çıkarıyorlar. Pil teknolojisinde ilerleme yaşandıkça (ki en büyük engel şarj süresidir) çağ atlayan mobil cihazları samsung ve htc gibi kullanıcısını koyun yerine koymayan firmalardan görecez. Apple istediğini yapsın kasasında istediği kadar para olsun samsung gibi donanım üretemeyecek. Para her şey değildir, samsung'un yıllarca ürettiği onlarca farklı cihazdan edindiği milyonlarca deneyimi ve onbinlerce patenti var. Apple'ın sattığı sabun (iphone için böyle diyorum) bu deneyimi silemez kusura bakmayın.


    Apple yeni bir çağ başlattı telefonlarda. Bar tipi telefonları kendisi yarattığı için en başlarda çok ilerdeydi çünkü diğer firmaların bu konuda fikirleri yoktu. Apple uzun yıllar üzerinde çalıştığı bar tipi telefonlarla birden piyasayı alt üst etmişti. Diğer firmalar ise apple'a bir anda apple'ın gerisinde kalmışlardı.

    Herkes sandı ki diğer firmaların bu geri kalışı apple'ın gücüdür. Hayır apple'ın erken davranması sonucunda çok başarılı bir çıkış yaptı. Şimdi diğer firmalar apple'a yetişti hatta onu geçtiler. Şuan apple samsung gibi bir firmanın yıllarca gerisinde çünkü apple donanım üretmiyor. Samsung ise donanım üretiyor ve bu alanda çok köklü bir geçmişi ve tecrübeleri var, yatırımları var.

    Apple donanım üretebilecek güce gelmesi için yıllar ve para gerekecek. Para kazanması için yeni cihazlar satmalı fakat istediği kadar satamayacak çünkü hem android'in gerçek kabiliyetleri ve yenilikleri hem de diğer firmaların ezici donanım üstünlüğü apple'ın önünü kapatacak. Apple samsung'un konumuna yetişmeye çalışırken bugünün nokiası olacak ve biz 15 yıl sonra apple ne cihazdı ama ortalığı kavurmuştu diyecez.




  • başta samsung fanboyları olmak üzere fanboylar konuyu basmıs apple ile ilgili ne kadar olumlu yorum varsa basmış eksiyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 5 Ekim 2011; 13:02:12 >
  • hani yeni iphone tranformans olacaktı...
    şimdi bu telefonun en büyük özelliği konuşulabiyor olmasımı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    quote:

    Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

    Arkadaş sizin işiniz gücünüz yok mu bütün gün apple samsung diye koşturuyonuz ordan oraya ?

    Asosyaller gelir genelde bütün gece adamlar uyumamış apple'a giydirmişler zaten bu kadar olurdu anca ego tatmini :)

    Asosyal olmak kötü birşey gerçekten umarım en kısa zamanda insan yüzü görürler

    yazılarını okumuyorum bile :D
  • iphone 4 1800 tl bu son çıkanda aşağı yukarı aynı fiyat olacak gibi ben iphone alacak olsam 3gs olanı alır.Hava atacağım zaman bir cebimden hemen onu çıkarır sayın bahçelinin yüzüğü gibi gösteririm.Ama doya doya kullanıyım özelliği bol fiyatı ucuz olsun dersem samsungun androidli galaxy sini kullanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D-GaaRa

    Telefonda son nokta. 1080p vıdeo kaydı yazılım guncellemesı cıft ıslemcı. Daha ne beklenebılırkı bı telefondan?

    Bunlara yapan ve iphonedan cok once cikan telefonlar var onu da gecrim 3 d ceken 2 telefon var ifan'lık yapmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cwr

    başta samsung fanboyları olmak üzere fanboylar konuyu basmıs apple ile ilgili ne kadar olumlu yorum varsa basmış eksiyi

    Sadece samsung fanları değil apple fanları da eksi yorum yapıyorlar dikkat etmiyor musun? Olaya tek taraflı yaklaşmakta üstünüze yok yani, ben 2 senedir iphone kullanıcısydım geçenlerde sattım cihazımı yenisi için, android hiç kullanmadım. Ve apple a eleştiri yağdırıyorum. Bunda fan boyluk aranmamalı artık bu saatten sonra.
  • SGS2 hala en iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NebiForever

    Apple' ın iphone 4S' i tasarlarken piyasadaki mevcut üst seviye telefonlara donanım olarak cevap verme amacında olduğunu düşünmüyorum. (Ve önceki telefonlarını da)

    Firmanın bu telefon ile ulaşmayı amaçladığı hedef kitlesine dikkat ederseniz bunu daha iyi anlayabilirsiniz.

    iPhone' lar üretilmeye başlandığından beri tek bir işletim sistemi ve üzerine oluşturulan standartlar ile hedef kitlenin telefondan beklentisini karşılama amacı gütmektedir.

    Örnek vermek gerekirse;

    - Kamera özellikleri çok basit ve bas çekten ibaret.

    - Facebook uygulamasında anında uyarı özelliği başlangıçtan beri düzgün çalışmakta. (bazı üst seviye android cihazlarda bile halen daha uyarı özelliği düzgün çalışmamakta. bunun suçlusu tabiki Android değil uygulamayı geliştiren facebook tur fakat iphone' un öncü olmasının avantajı burda büyük)

    - Android ve diğer işletim sistemindeki gibi detaylı sistem ayarları yok. Ayarlar menüsü çok basit ve sade.

    Örnekler arttırılabilir, yukarıda yazdıklarım herkese mantıklı gelmeyebilir fakat gerçek olan şudur; iPhone kullanıcısı (özellikle fazla yaratıcı olmayan Amerika insanı) telefonu alıp bildiği şekilde günlük kullanmak ister. Bir nevi nokia' nın zamanında standartlaştığı ve her telefonunda aynı arayüzü kullanmasından dolayı, genelde orta yaş üstü insanların nokia' dan başka telefon kullanmak istememesi gibi.

    Apple bu yüzden ürettiği bir telefonun donanım olarak piyasadaki diğer markalarla yarışabilecek bir cihaz üretmekten çok, hedef kitlesine sunduğu yazılımı karışlayacak donanım kullanmakta.


    Yukarıda bazı gereksiz tartışmalar görünce şunu farkettimki, ilk dokunmatik ekranlı telefon olarak iphone satın alan biri, işi bir nevi inada bindirip burada bişeyleri kanıtlamak istercesine savunmaya geçmiş, aynı şekilde üst seviye telefonu android olanlarda telefonun donanımından dem vurarak aşağılamak istemiş.

    İki farklı işletim sistemi birbirinden farklı kullanıcılara hitap ediyor. Ortak paydada olan kullanıcılar ise telefonunu değiştirirken birbirleri arasında geçiş yapabiliyor.

    Bütün bu yazdıklarımı destekleyen asıl örnek ise Blackberry firması. Donanım olarak her ikisinden de geride telefonlar ile piyasada olmasına rağmen hedef kitlesinin ihtiyaçlarını her iki diğer sistemden de iyi karşılayabildiği için hala piyasada.


    Tüm yazılan mesajları tek tek alıntılayıp altına bunu yapıştırasım geldi




  • epıl fanboylar!
    söylenmatik telefonunuz hayırlı olsun.
    artık sahilde koşarken aklınıza gelen şeyi hemen söyleyip telinize kaydedebilirsiniz. hiç durmayacaksınız sanki durduğunda yaz..
    ee o zamana kadar unuturum!!!
    haa pardon bu telefonda hatırlatıcı vardı dimmi özür..unutmadan söyleyeceğiniz şeyi hatırlatıcıya yüklemeyi untumayın..zuhahaahaha
    iphen4 kasa herşey dahil
    kameraya 1 mercek
    ek 32 gb HDD
    A5 işlemci (buna lafım yok hakkaten yeni bişey eklemiş admlar ama hani İOS 5 yazılım yazılımsal çözüyodu tüm donanımları ios ne oldu ha ne oldu?!!!)
    ______________+
    2500 TL hayırlı olsun modlanmış ayfon4 ünüz.

    Dip Not: Kullandığım tel C510. epıla gıcıklığım sadece fiyatının yüksek olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    şurada saçma sapan samsungla karşılaştırmanızı anlamıyorum. abi gidin samsungs s2 alın o zaman ne yapalım yani android kullanın. siz bu telefonu sadece donanımsal düşünürseniz zaten baştan kaybedersiniz. alan bu telefonu daha çok yazılımsal alıyor ios5 için alıyor yeni yetme android açıklarla dolu bir yazılım için değil. + apple'dan bahsediyoruz daha önce kullanmayan bilemez. ürünü alın yıllarca aynı hızda kullanın. ben apple hayranı biriyim ve aldığım hiç bir üründende pişman olmadım. sırf adamlar daha iyi daha <cool> olduğu için saçma sapan çamur atmaya çalışıyorsunuz. birde burada herkes sanırım 2500 liralık telefon taşıyor cebinde hepsinin hafızası 64 gb ve hepsi en az 10 mp kamera var. siz böyle devam edin

    dostum öncelikle haddini bil sen bir Apple Fan boysun:D

    İphone 3gs 3g 2g 4 hepsini kullandım İpod tüm seirlerini kullandım Hala macbook sahibiyim;)

    ancak yazılımsal diye zırvalıyorsun kaç kişi ip4 1 ghz olduğunu biliyor güldürme beni



    yazına gülmekten karnıma ağrılar girdi Hep aynı hızdamı kullanmak:D Android zaten sürkeli kasıyor windows bu:D gülmekten öldürdün beni 8 mega pxiel 5 ay önce samsung çıkardı canavar gibi reism çekiyor video çekiyor:D

    kaldıki biz 5 ay önceden FUll hd izleyecek güçte cihaza sahip olduk:D

    sen saçmala anca bi halt bildiğin yok;) sen 3gs e İos 5 mi kurucan cihaz kendinden geçer ve ne saçmalıyorsun ios 5 kurunca full hd çekimmi yapıcan :D hala 3 mega pixel :D

    neyse hadi sütü iç kuzum bu bilgiler sana fazla sen bellki mühendissin :D apple evet:D

    haha evet sensin :D

    sen şunu hala idrak edememişsin sgs2 evet full hd çekim yapıyordu bunu bilmeyen yok biz donanımdan daha çok işletim sistemine bakıyoruz. samsung isterse 40 mp kameralı sgs 15 cıkarsın almam. android kullandım canım yandı bedava verseler almam. :D iphone 3gs den degil 4s'ten bahsediyoruz o saçmalığınada diyecek bir şeyim yok :) üstelik seneler önce çıkmış telefonla son model sgs karşılaştırıyorsun buradan ne kadar mantıklı biri olduğunda anlaşılıyor zaten :) sanki iphone 3 çıktığında samsung 8 mp kamera sunuyorduda hala 3 mp kamera diyorsun Allah sana akıl fikir versin samsung FAN BOY :D




  • mağazaların önünde geceden itibaren yine kuyruklar olacakmı çok merak ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    şurada saçma sapan samsungla karşılaştırmanızı anlamıyorum. abi gidin samsungs s2 alın o zaman ne yapalım yani android kullanın. siz bu telefonu sadece donanımsal düşünürseniz zaten baştan kaybedersiniz. alan bu telefonu daha çok yazılımsal alıyor ios5 için alıyor yeni yetme android açıklarla dolu bir yazılım için değil. + apple'dan bahsediyoruz daha önce kullanmayan bilemez. ürünü alın yıllarca aynı hızda kullanın. ben apple hayranı biriyim ve aldığım hiç bir üründende pişman olmadım. sırf adamlar daha iyi daha <cool> olduğu için saçma sapan çamur atmaya çalışıyorsunuz. birde burada herkes sanırım 2500 liralık telefon taşıyor cebinde hepsinin hafızası 64 gb ve hepsi en az 10 mp kamera var. siz böyle devam edin

    dostum öncelikle haddini bil sen bir Apple Fan boysun:D

    İphone 3gs 3g 2g 4 hepsini kullandım İpod tüm seirlerini kullandım Hala macbook sahibiyim;)

    ancak yazılımsal diye zırvalıyorsun kaç kişi ip4 1 ghz olduğunu biliyor güldürme beni



    yazına gülmekten karnıma ağrılar girdi Hep aynı hızdamı kullanmak:D Android zaten sürkeli kasıyor windows bu:D gülmekten öldürdün beni 8 mega pxiel 5 ay önce samsung çıkardı canavar gibi reism çekiyor video çekiyor:D

    kaldıki biz 5 ay önceden FUll hd izleyecek güçte cihaza sahip olduk:D

    sen saçmala anca bi halt bildiğin yok;) sen 3gs e İos 5 mi kurucan cihaz kendinden geçer ve ne saçmalıyorsun ios 5 kurunca full hd çekimmi yapıcan :D hala 3 mega pixel :D

    neyse hadi sütü iç kuzum bu bilgiler sana fazla sen bellki mühendissin :D apple evet:D

    haha evet sensin :D

    sen şunu hala idrak edememişsin sgs2 evet full hd çekim yapıyordu bunu bilmeyen yok biz donanımdan daha çok işletim sistemine bakıyoruz. samsung isterse 40 mp kameralı sgs 15 cıkarsın almam. android kullandım canım yandı bedava verseler almam. :D iphone 3gs den degil 4s'ten bahsediyoruz o saçmalığınada diyecek bir şeyim yok :) üstelik seneler önce çıkmış telefonla son model sgs karşılaştırıyorsun buradan ne kadar mantıklı biri olduğunda anlaşılıyor zaten :) sanki iphone 3 çıktığında samsung 8 mp kamera sunuyorduda hala 3 mp kamera diyorsun Allah sana akıl fikir versin samsung FAN BOY :D

    yazdığım mesajı oku, ülkemizdeki en büyük sıkıntı insanlarımız çok zeki fazla zeki olduğu için okumadan cevap yazıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist07

    quote:

    Orijinalden alıntı: Boltux

    SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında "İphone 4 SGS2'den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz." yorumları yapıldı. O zaman SGS2'de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İphone4S'de 1GHZ dual core olduğunu, SGS2HD'de ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsung'un kendi işlemcilerini ve chipset'ini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HD'de 1GB'lık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4S'e karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphone'da olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Android'in o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4S'in grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5'in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessage'ı(Belki BBM'i bitirebilir.), İcloud'u hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir.

    Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde.

    Edit: Bir az önce DH Misafir'i olarak mesajı yollayamadım sanıp tekrar yolladım.

    abi 4.65 inç telefon alacagına tablet al direk, ikisinide çantada tasıyacaksın neticede, cebe sıgmadıktan sonra farketmez.

    4inç bi telefon için max. sınır olmalı. büyük ekran daha iyidir diye bi mantık 4 inçe kadar. sen 4.65 inç yaparsın yarın htc 5 inç yapar yahu zaten tabletler 7inç, bunlar resmen sidik yarışı. kimse cebinde ekmek tahtası gibi telefon tasımak istemez, isterse i7 işlemcisi olsun ben yinede 4.65 inç bi telefonu almam, herseyden önce masaya koymaya utanırım.

    samsung donanım olarak eyvallah appleı geçiyor, buna kimsenin diyeceği bişey yok, esas sorun yazılımın donanımın hakkını verememesi. hal böyle olunca browsing dısında işlemcinin gücünü göremiyorsun androidde. mesela 1ghz lik iphone4 te infinity blade diye bi oyun var. şu cıkacak samsungta ve htc nin 1.5ghz dual core modellerinde o 1ghzlık telefonun oynattıgı infinity bladein kalitesine yaklasan oyun yok malesef. istesen 2ghz quadcore işlemci yap yine o telefonda angry birds oynayacak insanlar. oyun piyasasının ne kadar önemli oldugunu dünkü tanıtımda gördük, iphone4s tanıtımında adamlar direk infinity blade 2 nin tanıtımını yaptılar, göreceksin hiçbi android cihazda o oyunun yarı kalitesine bile yaklasan oyunlar olmayacak cünkü gameloft dısında androide 3d oyun yapan yok, markette hala tavla dama satranc falan var, yada mario kalitesinde.

    suc burda samsungtamı? hayır. samsung bir donanım üretici olarak elinden geleni yapıyor. ve apple ı geçmiştir

    ama android hala app kalitesi olarak iosu geçememiştir, sayı olarak demiyorum bak kalite olarak diyorum. 38979384 tane notepad uygulaması olması birşeyi değiştirmiyor.

    apple resmen bizi yaza kadar idare edecek bişey geliştirelim piyasada cok geri kalmayalım diye idareten birşey yapmış. şimdi burda cıkıp apple bitti çöktü yasasın yeni kral demek saçma. herkes biliyorki bu bi major güncelleme değil ara güncelleme. 3g ile 3gs farkı ve 3gs 4 arasındaki farkları hepimiz biliyoruz o hesap. şimdi bu telefonun kamerası muazzam. 2.4 diyafram dijital makine kalitesinde resmen. ppi değeri hala en yüksek telefon, çözünürlüğüde piyasada halihazırda en yüksek telefon.
    yani appleın yol haritası belli. kendini 6-7 ay idare edecek bu telefonu yaz geldiğinde 1.5ghz e cıkarıp ekranıda ppi oranını koruyup 4 inçe çıkardıgında yine piyasanın allahı olacak, çünkü arkasında donanımın hakkını veren bir ios var.
    infinity blade 2 oyunun grafiklerine youtube tan bir bakın. 1.5ghz

    Androidde de ps1 oyunlari oynaniyor ;) Yakinda PS2 oyunlari oynanirsa sasirmam..Ayrica gunumuz cihazlarinda oyundan ziyade internet deneyimi cok daha onemli..Bunu da kusursuz olarak en iyi basaran androidli yuksek donanimli genis ekranli cihazlar..
    Kusura bakma ama kimse o 3.5"
    ekranda infiniti blade 2 oynamak icin gidipte
    4s almaz..Zaten parmaklar ekranin yarisini kapliyor..

    Bence kameraya ,siri ye ivir zivira agirlik verilecegine en azindan 4" ekran yapilmaliydi..o zaman diger cihazlarla aşık atabilirdi ama su anda iphone 5 cikana kadar 4s in hicmi hic sansi yok..

    ps1 dediğin nerdeyse 15 senelik alet, iphone4 deki çoğu oyun ps2 kalitesinde olan psp oyunları ile kapışır düzeydeydi, iphone4s ise işlemci olarak 2 kat, grafik olarak 7 kat önde, yani basit olarak iphone4s oyunları ps2 - ps3 arası bir düzeyde olacak. sen şaşırmamaya devam et ama androidlerde emulatorlerle ps oyunları oynamaya calısmanız bile androidin oyun fakirliğinin göstergesi.

    ekran boyutunun büyüse daha iyi olacağını zaten söylemiştim, ama demekki 5e saklamışlar. oyun oynayan bi insansan 4inc bi alette tavla ve angry birds oynayacagına nispeten daha kücük bir ekranda infinity blade2, nba 2012 oynamayı tercih edersin gayette. çünkü rakibin oyun konusunda cok geride ise baska alternatifin yok. iphone 4 oyunları bile androide fersah fersah fark atıyordu simdi daha güçlü bi iphone var. yani androidin herseyini savunabilirsin anlarım ama uygulama/oyun konusunda fakir oldugunu hala nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum, illa biyerden ücra bi örnek buluyorsunuz yok ps1 oyunlarını oynatıyor, e zaten onu iphoneda oynatıyor ki gerek yok, kendisi için yazılmıs ve dokunmatik ekrana göre yazılmıs oyunlar varken gereksiz bi olay.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    şurada saçma sapan samsungla karşılaştırmanızı anlamıyorum. abi gidin samsungs s2 alın o zaman ne yapalım yani android kullanın. siz bu telefonu sadece donanımsal düşünürseniz zaten baştan kaybedersiniz. alan bu telefonu daha çok yazılımsal alıyor ios5 için alıyor yeni yetme android açıklarla dolu bir yazılım için değil. + apple'dan bahsediyoruz daha önce kullanmayan bilemez. ürünü alın yıllarca aynı hızda kullanın. ben apple hayranı biriyim ve aldığım hiç bir üründende pişman olmadım. sırf adamlar daha iyi daha <cool> olduğu için saçma sapan çamur atmaya çalışıyorsunuz. birde burada herkes sanırım 2500 liralık telefon taşıyor cebinde hepsinin hafızası 64 gb ve hepsi en az 10 mp kamera var. siz böyle devam edin

    dostum öncelikle haddini bil sen bir Apple Fan boysun:D

    İphone 3gs 3g 2g 4 hepsini kullandım İpod tüm seirlerini kullandım Hala macbook sahibiyim;)

    ancak yazılımsal diye zırvalıyorsun kaç kişi ip4 1 ghz olduğunu biliyor güldürme beni



    yazına gülmekten karnıma ağrılar girdi Hep aynı hızdamı kullanmak:D Android zaten sürkeli kasıyor windows bu:D gülmekten öldürdün beni 8 mega pxiel 5 ay önce samsung çıkardı canavar gibi reism çekiyor video çekiyor:D

    kaldıki biz 5 ay önceden FUll hd izleyecek güçte cihaza sahip olduk:D

    sen saçmala anca bi halt bildiğin yok;) sen 3gs e İos 5 mi kurucan cihaz kendinden geçer ve ne saçmalıyorsun ios 5 kurunca full hd çekimmi yapıcan :D hala 3 mega pixel :D

    neyse hadi sütü iç kuzum bu bilgiler sana fazla sen bellki mühendissin :D apple evet:D

    haha evet sensin :D

    sen şunu hala idrak edememişsin sgs2 evet full hd çekim yapıyordu bunu bilmeyen yok biz donanımdan daha çok işletim sistemine bakıyoruz. samsung isterse 40 mp kameralı sgs 15 cıkarsın almam. android kullandım canım yandı bedava verseler almam. :D iphone 3gs den degil 4s'ten bahsediyoruz o saçmalığınada diyecek bir şeyim yok :) üstelik seneler önce çıkmış telefonla son model sgs karşılaştırıyorsun buradan ne kadar mantıklı biri olduğunda anlaşılıyor zaten :) sanki iphone 3 çıktığında samsung 8 mp kamera sunuyorduda hala 3 mp kamera diyorsun Allah sana akıl fikir versin samsung FAN BOY :D

    yazdığım mesajı oku, ülkemizdeki en büyük sıkıntı insanlarımız çok zeki fazla zeki olduğu için okumadan cevap yazıyor

    yazdığın yazı olsa okunur. yazdığın cümleye bak <ios 5 kurunca full hd çekimmi yapıcan :D hala 3 mega pixel :D> sen hangi dünyada yaşıyorsun? oldu samsungun 99 yılındaki telefonundan niye bahsetmiyorsun? aa kamerasımı yok ama samsung android'e geçti belki zaman içinde kendi kamerası oluşmuştur?. bu cümle ne kadar saçmaysa seninkide o kadar saçma. evet okumadan bilmeden cevap yazma konusunda haklısın o yüzden susta bari bir şey bilmediğin ortaya çıkmasın.




  • adam sunumda Siri için ilerde diğer dil destekleri çıkabilir diyor ama ne zaman çıkar kim bilir? diğer diller çıksa bile türkçe çıkar mı orası ayrı bi durum :)

    ben kanadadayım. ip4 ü kardeşime vereceğim ve kontratla alacağım ip4s i. aslında telefonu değiştirmek için kontrat yenilemiyorum. şimdi kullandığımdan hattımdam daha ucuz ve daha çok imkanı olduğundan başka gsm firmasına geçeceğim ve iphone 4s i 199$ alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertandogann -- 5 Ekim 2011; 14:20:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrchad

    şurada saçma sapan samsungla karşılaştırmanızı anlamıyorum. abi gidin samsungs s2 alın o zaman ne yapalım yani android kullanın. siz bu telefonu sadece donanımsal düşünürseniz zaten baştan kaybedersiniz. alan bu telefonu daha çok yazılımsal alıyor ios5 için alıyor yeni yetme android açıklarla dolu bir yazılım için değil. + apple'dan bahsediyoruz daha önce kullanmayan bilemez. ürünü alın yıllarca aynı hızda kullanın. ben apple hayranı biriyim ve aldığım hiç bir üründende pişman olmadım. sırf adamlar daha iyi daha <cool> olduğu için saçma sapan çamur atmaya çalışıyorsunuz. birde burada herkes sanırım 2500 liralık telefon taşıyor cebinde hepsinin hafızası 64 gb ve hepsi en az 10 mp kamera var. siz böyle devam edin

    dostum öncelikle haddini bil sen bir Apple Fan boysun:D

    İphone 3gs 3g 2g 4 hepsini kullandım İpod tüm seirlerini kullandım Hala macbook sahibiyim;)

    ancak yazılımsal diye zırvalıyorsun kaç kişi ip4 1 ghz olduğunu biliyor güldürme beni



    yazına gülmekten karnıma ağrılar girdi Hep aynı hızdamı kullanmak:D Android zaten sürkeli kasıyor windows bu:D gülmekten öldürdün beni 8 mega pxiel 5 ay önce samsung çıkardı canavar gibi reism çekiyor video çekiyor:D

    kaldıki biz 5 ay önceden FUll hd izleyecek güçte cihaza sahip olduk:D

    sen saçmala anca bi halt bildiğin yok;) sen 3gs e İos 5 mi kurucan cihaz kendinden geçer ve ne saçmalıyorsun ios 5 kurunca full hd çekimmi yapıcan :D hala 3 mega pixel :D

    neyse hadi sütü iç kuzum bu bilgiler sana fazla sen bellki mühendissin :D apple evet:D

    haha evet sensin :D

    sen şunu hala idrak edememişsin sgs2 evet full hd çekim yapıyordu bunu bilmeyen yok biz donanımdan daha çok işletim sistemine bakıyoruz. samsung isterse 40 mp kameralı sgs 15 cıkarsın almam. android kullandım canım yandı bedava verseler almam. :D iphone 3gs den degil 4s'ten bahsediyoruz o saçmalığınada diyecek bir şeyim yok :) üstelik seneler önce çıkmış telefonla son model sgs karşılaştırıyorsun buradan ne kadar mantıklı biri olduğunda anlaşılıyor zaten :) sanki iphone 3 çıktığında samsung 8 mp kamera sunuyorduda hala 3 mp kamera diyorsun Allah sana akıl fikir versin samsung FAN BOY :D

    yazdığım mesajı oku, ülkemizdeki en büyük sıkıntı insanlarımız çok zeki fazla zeki olduğu için okumadan cevap yazıyor

    yazdığın yazı olsa okunur. yazdığın cümleye bak <ios 5 kurunca full hd çekimmi yapıcan :D hala 3 mega pixel :D> sen hangi dünyada yaşıyorsun? oldu samsungun 99 yılındaki telefonundan niye bahsetmiyorsun? aa kamerasımı yok ama samsung android'e geçti belki zaman içinde kendi kamerası oluşmuştur?. bu cümle ne kadar saçmaysa seninkide o kadar saçma. evet okumadan bilmeden cevap yazma konusunda haklısın o yüzden susta bari bir şey bilmediğin ortaya çıkmasın.

    Bu seferde ben okumadım:D




  • Samsung ve HTC 4S cikmadan zaten piyasaya silahlarını sürerek 4S in etkisinin az olmasini sagladilar.
  • Once Android'de var iOS'da yok diye eleştiriyorsunuz, sonra o özellik iOS'a gelince "Vay hırsızlar, Android'den çalmışlar" diye saldırıyorsunuz. Hiç samimi değil, niyet üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.