Şimdi Ara

iPhone 4S hakkında tüm detaylar bu videoda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
118.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bumu yeni afyon pardon ayfon :)

    eskisini makyajlayp yeni diye yutturuyorlar
  • Satışa çıktığında insanlar gene kuyruk oluşturacak demedi demeyin. Samsung sahipleri de tuttuğu futbol takımı gol yemiş gibi üzülür artık. Ne saçma bir çekişme bu anlamadım. Benim telefonun senin telefonunu döver geyiği bitmez.
  • ayfon haberlerinden gına geldi artık. ayfon 5 çıkcakmış doğru mu sorusunu soranlara çok derin küfürlerle cevap vermek istiyorum ama işte olmuyor her zaman =) ayfon 5 çıkcak doğru mu sorusuna kapak olsun bu yeni... sözde yeni ayfon =) bu telefonu bile manyaklar gibi alcak o kadar çok insan tanıyorum ki ne yazık memleketimin haline =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist07

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu
    quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist07
    quote:

    Orijinalden alıntı: Boltux SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında İphone 4 SGS2den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz. yorumları yapıldı. O zaman SGS2de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İphone4Sde 1GHZ dual core olduğunu, SGS2HDde ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsungun kendi işlemcilerini ve chipsetini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HDde 1GBlık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4Se karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphoneda olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Androidin o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4Sin grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessageı(Belki BBMi bitirebilir.), İcloudu hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir. Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde. Edit: Bir az önce DH Misafiri olarak mesajı yollayamadım sanıp tekrar yolladım.
    abi 4.65 inç telefon alacagına tablet al direk, ikisinide çantada tasıyacaksın neticede, cebe sıgmadıktan sonra farketmez. 4inç bi telefon için max. sınır olmalı. büyük ekran daha iyidir diye bi mantık 4 inçe kadar. sen 4.65 inç yaparsın yarın htc 5 inç yapar yahu zaten tabletler 7inç, bunlar resmen sidik yarışı. kimse cebinde ekmek tahtası gibi telefon tasımak istemez, isterse i7 işlemcisi olsun ben yinede 4.65 inç bi telefonu almam, herseyden önce masaya koymaya utanırım. samsung donanım olarak eyvallah appleı geçiyor, buna kimsenin diyeceği bişey yok, esas sorun yazılımın donanımın hakkını verememesi. hal böyle olunca browsing dısında işlemcinin gücünü göremiyorsun androidde. mesela 1ghz lik iphone4 te infinity blade diye bi oyun var. şu cıkacak samsungta ve htc nin 1.5ghz dual core modellerinde o 1ghzlık telefonun oynattıgı infinity bladein kalitesine yaklasan oyun yok malesef. istesen 2ghz quadcore işlemci yap yine o telefonda angry birds oynayacak insanlar. oyun piyasasının ne kadar önemli oldugunu dünkü tanıtımda gördük, iphone4s tanıtımında adamlar direk infinity blade 2 nin tanıtımını yaptılar, göreceksin hiçbi android cihazda o oyunun yarı kalitesine bile yaklasan oyunlar olmayacak cünkü gameloft dısında androide 3d oyun yapan yok, markette hala tavla dama satranc falan var, yada mario kalitesinde. suc burda samsungtamı? hayır. samsung bir donanım üretici olarak elinden geleni yapıyor. ve apple ı geçmiştir ama android hala app kalitesi olarak iosu geçememiştir, sayı olarak demiyorum bak kalite olarak diyorum. 38979384 tane notepad uygulaması olması birşeyi değiştirmiyor. apple resmen bizi yaza kadar idare edecek bişey geliştirelim piyasada cok geri kalmayalım diye idareten birşey yapmış. şimdi burda cıkıp apple bitti çöktü yasasın yeni kral demek saçma. herkes biliyorki bu bi major güncelleme değil ara güncelleme. 3g ile 3gs farkı ve 3gs 4 arasındaki farkları hepimiz biliyoruz o hesap. şimdi bu telefonun kamerası muazzam. 2.4 diyafram dijital makine kalitesinde resmen. ppi değeri hala en yüksek telefon, çözünürlüğüde piyasada halihazırda en yüksek telefon. yani appleın yol haritası belli. kendini 6-7 ay idare edecek bu telefonu yaz geldiğinde 1.5ghz e cıkarıp ekranıda ppi oranını koruyup 4 inçe çıkardıgında yine piyasanın allahı olacak, çünkü arkasında donanımın hakkını veren bir ios var. infinity blade 2 oyunun grafiklerine youtube tan bir bakın. 1.5ghz
    Androidde de ps1 oyunlari oynaniyor ;) Yakinda PS2 oyunlari oynanirsa sasirmam..Ayrica gunumuz cihazlarinda oyundan ziyade internet deneyimi cok daha onemli..Bunu da kusursuz olarak en iyi basaran androidli yuksek donanimli genis ekranli cihazlar.. Kusura bakma ama kimse o 3.5 ekranda infiniti blade 2 oynamak icin gidipte 4s almaz..Zaten parmaklar ekranin yarisini kapliyor.. Bence kameraya ,siri ye ivir zivira agirlik verilecegine en azindan 4 ekran yapilmaliydi..o zaman diger cihazlarla aşık atabilirdi ama su anda iphone 5 cikana kadar 4s in hicmi hic sansi yok..
    ps1 dediğin nerdeyse 15 senelik alet, iphone4 deki çoğu oyun ps2 kalitesinde olan psp oyunları ile kapışır düzeydeydi, iphone4s ise işlemci olarak 2 kat, grafik olarak 7 kat önde, yani basit olarak iphone4s oyunları ps2 - ps3 arası bir düzeyde olacak. sen şaşırmamaya devam et ama androidlerde emulatorlerle ps oyunları oynamaya calısmanız bile androidin oyun fakirliğinin göstergesi. ekran boyutunun büyüse daha iyi olacağını zaten söylemiştim, ama demekki 5e saklamışlar. oyun oynayan bi insansan 4inc bi alette tavla ve angry birds oynayacagına nispeten daha kücük bir ekranda infinity blade2, nba 2012 oynamayı tercih edersin gayette. çünkü rakibin oyun konusunda cok geride ise baska alternatifin yok. iphone 4 oyunları bile androide fersah fersah fark atıyordu simdi daha güçlü bi iphone var. yani androidin herseyini savunabilirsin anlarım ama uygulama/oyun konusunda fakir oldugunu hala nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum, illa biyerden ücra bi örnek buluyorsunuz yok ps1 oyunlarını oynatıyor, e zaten onu iphoneda oynatıyor ki gerek yok, kendisi için yazılmıs ve dokunmatik ekrana göre yazılmıs oyunlar varken gereksiz bi olay.
    İphone ps1 ps2 p3 oyunları oynatabilir ama ps kalitesinde asla oynatamaz Androidde dahil Bu telefonlar oyun konsolu deil hatırlatırım.... Ps Vita yı önereblirim:)




  • Hala anlamıyorum ne bekliyorsunuz ki ?

    Gayet güzel bir telefon çıktı isteyen kullanır . Açıkcası yeni telefon alıcam genede İphone 4s diyorum..
    Sebep belli iOS 5 , kesinlikle ...
    SGS 2 nin özellikleri daha iyi biliyorum , Android de kısıtlama yok biliyorum kullandım ama ios 5 arayüzü , apple store beni çok daha etkiliyor.

    Hani illa donanımsal veya yazılımsal en iyisi olcak diye birşey yok . Beklentilerimi karşılıyor en azından ve görsel olarakta hoşuma gidiyor..
    Sgs 2 alırsam tek + sı benim için internetten flashla dizi izleme olucak..

    Bu arada Siri daha önce SGS de vardı diyen arkadaşlar var , galiba yanlış biliyorlar. Siri bildiğiniz kişisel asistan gibi birşey , videoyu izlemenizi tavsiye ederim . Benim çok hoşuma gitti

    http://www.apple.com/iphone/features/siri.html




  • İ4 e göre 2kat demişler ama kağıt üstünde 2 kattan fazla olması gerekmezmi biri 768mhz diğeri 1ghz çiftçekirdekli
  • Apple bu kafayla giderse askerde çok dayak yer... :-)
  • helal olsun samsungcular ps ilebile kıyaslayacak hale gelmişler.
    arkadaşlar gözünüz bu kadar dönmesin.abartmayın elinizdeki telefon yahu. elinizdeki ps3 oyunları oynatsa ne kafi onun tadı sizce telde oynamak mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone un imessage i BBM i bitiremez çünkü iphonelar fazlaca pahalı ülkemizde ama blackberryler öyle değil giriş seviyesi olarak uygun fiyattan alabilcegimiz curve modelleri mevcut blackberry daha yaygın kullanılacak olmasından BBM i bitrcek bi messenger olamıycak gbi gozkuyor ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    iphone un imessage i BBM i bitiremez çünkü iphonelar fazlaca pahalı ülkemizde ama blackberryler öyle değil giriş seviyesi olarak uygun fiyattan alabilcegimiz curve modelleri mevcut blackberry daha yaygın kullanılacak olmasından BBM i bitrcek bi messenger olamıycak gbi gozkuyor ;)

    Türkiye için bir şey söyleyemem ama dünya çapında iOS kullancısı, BB kullanıcısından daha fazla. BBM'i bitirmez tabiiki, çünkü BB'ye mesaj atmıyor. O işi WhatsApp ile yapabiliyorsunuz ancak. Ayrıca bu tür bir mesajlaşma programının olmaması(ki 0,99USD ücreti olan WhatsApp bu imkanı sağlamasına rağmen) azımsanmayacak bir kullanıcıyı uzak tutuyordu iPhone'lardan. Tahmininizden çok daha fazla etkisi olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

    quote:

    Orijinalden alıntı: Boltux

    SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında İphone 4 SGS2den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz. yorumları yapıldı. O zaman SGS2de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İhpone4Sde 1GZ dual core olduğunu, SGS2HDde ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsungun kendi işlemcilerini ve chipsetini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HDde 1GBlık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4Se karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphoneda olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Androidin o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4Sin grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessageı(Belki BBMi bitirebilir.), İcloudu hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir.Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde.


    işlemci ram önemli degil kullandıgı sistem önemli diyen insanlar gelmeden yazmıssın iyiki :) onlar geldiginde şansın pek kalmıo savunmaya geciyorlar meyveyi. neyse. iboylar gene diyolardır işletim sistemi kardeşm donanım önemli degil" tabi sen dvrip flmleri izlerkeen biz galaxy s2 de 1080 p olarak transformers 3 izliyoruz guzel kardeşm."

    edit1:transformers3 1080p
    kapladigi alan:10 gb. yanlış olmasın. s2
    edit2:drive angry 1080p :8 gb

    2 sinide izledim ard arda yolculukta .%40 pilim kalmıştı.

    Bu ne fantazesi 480P ekranda 1080 P açma




  • ip5 bekleyenler merak etmesinler 7-8 ay sonra çıkacaksınız uzaya
  • Amd-INTEL çekişmelerini özledim, telefon konusu daha beter yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark

    ip5 bekleyenler merak etmesinler 7-8 ay sonra çıkacaksınız uzaya

    Ben artık evrensel bir cihaz istiyorum, itunes a bağlı kalmak istemiyorum, sadece itunes değil diğer özellikleri aynen devam ediyor. Ben artık iphone beklemekten vazgeçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n
    Bunlar Apple'ın sonunun ayak sesleri. iPhone 5'i hala çıkaramadı.
    Çıkaracağı cihazın rakiplerinden üstün olması lazım ki satsın.
    Eskiden işlemci, ekran aldığı firmalarla şu an mahkemelik.
    Daha adı sanı duyulmadık firmalara test üretimi yaptıracak, sonra üretilen bu işlemcileri deneyip ona göre karar verecek.

    iPhone4 sahipleri cihazlarını ellerinde tutsunlar, iphone5 günümüz cihazlarının gerisinde bir performansa sahip olacaktır.

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51549323&mpage=1#51555165

    quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

    Patent savaşları yeni başladığında "Apple bundan sonra cihazlarına koyabileceği son teknoloji parçaları LG, Samsung gibi üreticilerden alamayacak, bu sebeple çıkacak olan iphone5'in iphone4'ten bir farkı olmayacak" demiştim. Herkes gibi bende merakla yeni nesil iphone'u bekliyorum :)

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51993104&mpage=1#52000759

    Kahinmiyim neyim




  • İos 5 te flash destegi var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veto1214

    quote:

    Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

    quote:

    Orijinalden alıntı: Boltux

    SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında İphone 4 SGS2den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz. yorumları yapıldı. O zaman SGS2de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İhpone4Sde 1GZ dual core olduğunu, SGS2HDde ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsungun kendi işlemcilerini ve chipsetini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HDde 1GBlık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4Se karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphoneda olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Androidin o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4Sin grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessageı(Belki BBMi bitirebilir.), İcloudu hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir.Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde.


    işlemci ram önemli degil kullandıgı sistem önemli diyen insanlar gelmeden yazmıssın iyiki :) onlar geldiginde şansın pek kalmıo savunmaya geciyorlar meyveyi. neyse. iboylar gene diyolardır işletim sistemi kardeşm donanım önemli degil" tabi sen dvrip flmleri izlerkeen biz galaxy s2 de 1080 p olarak transformers 3 izliyoruz guzel kardeşm."

    edit1:transformers3 1080p
    kapladigi alan:10 gb. yanlış olmasın. s2
    edit2:drive angry 1080p :8 gb

    2 sinide izledim ard arda yolculukta .%40 pilim kalmıştı.

    Bu ne fantazesi 480P ekranda 1080 P açma

    Biz 1080p için 40 inch tv bile ufak gelir derken millette ki fanteziye bak.

    Ellerinden gelse Blu-ray film atacaklar cihaza
    Bakmak ile görmek arasında fark var.
    Tercihlere saygı göstermek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haşin Erkek

    İos 5 te flash destegi var mı ?

    Yok
  • Guzel inceleme olmus elinize saglik kasasi degisseydi ve verilen bu makul fiyatlar ulkemize yansirsa almayi dusunurdum onun disinda cokda farkli bir yani yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35fatih

    quote:

    Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

    Ben hala fiyata inanamiyorum. Nicin bu kadar ucuz Iphone 4 den cok daha kaliteli olmasina ragmen??


    o amerikada ki fiyatlar Türkiye'ye gelene kadar 10 katı olur fiyatı.

    Tabi bu mesajınızı falan görüp kıyamam yükseltelim en az 1.000TL Yapalım der bizim ülkemizin yöneticileri
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.