Şimdi Ara

İphone 5 4005 ve 4013 hatasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
57.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 6s için aldım bu hatayı. Sağolsun Apple güncelleme seçeneği olarak ya hemen ya da gece yarısı yapacaksın diye diretince iptal edemedim, telefon da gece yarısı kendi kendine güncellemeye çalışırken şarjı bitmiş kapanmış. Kapanış o kapanış. Telefonu iTunes'dan güncellemeye çalışırken logo ekranı geliyordu ama sonrasında 4013 hatası veriyordu. 3u tools diye bir program ile sonuç almayı başaranlar varmış ama denemedim. Sanırım telefoncu bu 3u tools'u denedi ama yine hata verdi. Sonuç olarak NAND bellek donanımsal olarak değişti bana da 400 TL'a maloldu. İşin tek olumlu yanı, telefonun önceki belleği 16 GB'dı yeni NAND bellekle 32 GB oldu.

  • 3utools ile yazılımı yüklemeyi başardım. Yükledikten sonra prize takılı bir şekilde telefon açılıyor fakat fişten çektiğim an kapanıp reset atmaya başlıyor, döngü böyle olarak bir süre devam edip en son şarjı az gösterip kapatıyor. Telefon açılınca şarjını fulledim ama döngüden sonra yine şarjı yokmuş gibi gösteriyor.
    Şarjda değilken açmaya çalışınca yine döngüye girip şarjını yok gösteriyor.
    Bilgisayara kablo ile bağladığımda yine döngüye giriyor. Yani sadece prize takılı açılıyor.
    Açıkçası nand sorunu dışında belki basit bir çözümü vardır diye umuyorum. Önceki arkadaşların dediği gibi benimde ekran değişimi sonrası oldu bu durum. Ama öncesinde de şarj tutmuyordu çok sürekli şarja takılıydı. Belki sorun bataryadır diye bataryayı yenilemiştik. Yinede bu sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.