Şimdi Ara

iPhone 5S iSight Kamera Videosu Türkçe Altyazılı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz sayısına göre mi haber yapıyoruz zannediyorsunuz. Hangi haber tutuyor hangisi ilgi görüyorsa onu yapıyoruz. Doğal olarak kullanıcıların yarısı Apple kullandığı diğer yarısıda Apple ne yapacağını merak ettiği için bu tür haberler tutuyor.

    Ayrıca daha yeni Apple lansman yaptı. Ürünler piyasaya çıkmak üzere bu aralar haber gelmeyecekte ne olacak. Biraz yazdığınızı önce düşünüyor musunuz yoksa herşeyi Google'daki oo ların içinden mi bakıyorsunuz merak ediyorum ?
  • Gün Bey takdir edersinizki o kadar apple store açıldı.Burda açılsa bile amerika fiyatları olmasını beklenemez.Çoktan açmaları lazımdı.Google deyince aklıma arama motoru geliyor.Zaten android marketin hali ortada.Asıl istediğim sizler gibi insanların artması bu ülkedede teknolojide ileriye gitmek.Biri tablet almak istedi ipad al dedim ipad3 aldı.Macbooklar zaten çok iyi.İşletim sistemin tekliği stabilitesi en büyük artıları oldu.Google motorolayı aldı ne oldu hiçbirşey moto x amerika sınırlarında kaldı.Nokia microsoft tarafından alındı bence değişen birşey olmayacak.2011 den beridir windows phone sistemine ısınamadım.Malum rt tabletler fiyasko oldu. xbox one da geri dönüşler yaparak hatalarını düzeltmeye çalıştılar.En basitinden Playstation 4 te gddr5 bellek xbox one da ddr3 bellek le gelecek diye haberde yaptınız.Bu bile microsoftun bazı şeylerde iyi olmadığını gösteriyor.ios ta güvenlik fazla kişiselleştirme az.android te güvenlik nerdeyse sıfır kişiselleştirme var.ayrıca jailbreak olayını saymazsak uygulama yapımcıları ios ta daha kazançlı.android te ise malesef bir dosya uzantısı ile emek hırsızlığı.Orjinal olanın yanındayım.Korsana ve emek hırsızlığına karşıyım.Galaxy mini kullanıyorum ekranı %30 unu göremesemde.Birgün ios a geçersem jailbreak olayına girmem zaten.Android te ise 30 u geçti rom denemem aynı cihazda 2 defa soft brick oldu açıkcası sıkıldım.Kısa sürelide olsa ios wp deneyimlerim oldu.apple store açılırsa Sizinde gönlünüzce gezmenizi incelemenizi yapmanız dilerim.Tekrar Teşekkür Ederim verdiğiniz cevaplar için.




  • Başkan sağolasın gece gece güldüm . :-D.Yazılacak illaki birşeyler vardır maksat fanatiklik olmasın muhabbet olsun.
  • 8 mp kameramı kaldı yaw..ne yaptın sen 5s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    ....

    He etrafa soracağız kim ne diye ne kadar mantıklı. Bu forum google fanatikleri dolu apple fanatiği filan yok yada çok az. Ben sadece sizin gibi yalan yanlış bilgilerle kötülemenize milleti yanlış yönlendirmenize kızıyorum.






  • Olay biraz marka yarışına dönmüş, bence bu haberin yapılması gerekliydi ve yapılmış teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masculine

    ilk önce site sahibi kendince cevap vermiş.mesajım sana değildi ona itafen yazdım haberdar etmeden yada alıntılanmadan.yaşadığım ülke TÜRKİYE.amerika yada Kore Japonya Çin felan değil.ne demek ios cu fandroid ve Samsung cu.yani birbirinizden nefret etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.sonra vergiler yok şu yok bu yok diye yorum yazar dışardada birbirinize saldırırsınız.sonuç ne kadar yazsamda senin anlama kapasiten anlayamayacak kadar az ise yapabileceğim birşey yok.

    sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun ya kendini zeki bizi aptal yerine koydun. ben sana şahsi olarak birşey demedim ki bu tarz haberi begenmiyorsan okumazsın okuyanlarada karışmazsın tutmussun memleket avrupaya japonyaya baglamıssın.
  • Bu senin yorumun iyice oku.Kendimi Alim herkesi Zalim sanmadın sanmıyorum.Sen sanal alemi gerçek algılıyorsan bu senin sorunun.Samsung cu diye bir kelimemi var.İzlemedim zaten çünkü bilgim vardı.Ben ne sistemine nede fiyatına nede teknolojisine karşıyım.Sadece her özelliği için ayrı bir video olması bana mantıklı gelmedi bende aklımdan geçenleri yazdım.Hoş ben Samsung kelimesini kullanmadım.Nasıl bir anlayışın varsa artık.amerikayı sevmiyorum teknolojiyi değil.Bu site hepimizin sitesi.Bunu yalakalık olsun diye yazmıyorum.( haber ilgini çekmiyorsa izlemeyebilirsin neden şahsi düşünüyorsun okunmasa izlenmese benim gibi insanların ilgisini çekmese bu kadar uğraşmazlar dimi. apple samsung ve ya bilmem ne karşılaştırmayı bırakın herkes begendini alsın buradada hepsinin haberi yapılsın. suan başka bi tel çıktıda onunla ilgili haber mi koymadılar. milyonlarca hayranı var apple nin.( samsung cular) ne kadar sevmesede bugunki telefonların geldiği noktada apple nin katkısı tartışılamaz.) Sana son yorumum Aşık Veysel Şatıroğlu'ndan gelsin.Kim okurdu kim yazardı
    Bu düğümü kim çözerdi.Koyun kurt ile gezerdi.Fikir başka başka olmasa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 18 Eylül 2013; 2:35:40 >




  • Zaten Samsung'unda en sevdiğim yanı bu bahsettiğiniz şeyleri yapabiliyor olması. Bakınız HTC o kadar üretim kapasitesi düzgün cihazı var. Türkiye'de pazarlama, tanıtım şu bu yapamadı sonuç ortada ne hallere düştü. Samsung ise bu işi çok iyi yapıyor bir anda herkes Samsung fanatiği oldu çıktı forumda. Neden deli gibi para harcıyorlar bu işe.

    Motorola, Lg, Htc o yüzden hep sıkıntıda. Nokia bile Samsung ile yarışmaya korktu gitti Windows Phone'a sığındı bak hali ne oldu. Belkide iyi oldu. Microsoft bu saaten sonra anca zaten Apple mantığı ile Android'e yetişebilir. Cihaz ayrı, işletim sistemi ayrı olmaz aradaki farkı kapatamazlar hızlı yapmak için beraber olacaklar. Geçen bir haber okudum şaşırdım. Nokia sevinmiş bir nevi çünkü diyor ki gelecekle alakalı planlarımızı Miicrosoft ile paylaşmıyorduk diğerlerine gider bilgi, ticari sır diye. Böyle iş mi olur yani, sen özellik geliştirecen ama işletim sistemi ona uymayacak falan filan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreFB1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesincır

    Cevabın bunlar mı yani? Nokia fanı falan filan. Fan falan değilim. Doğrunu peşindeyim. Ben nereden buldum 8MP' yi? Sen örnek verdin madem doğru verseydin. Seni ilk şu başlıktaki muhteşem mesajlarında fark etmiştim ama çok bilgisiz olduğunu fark ettiğimden cevap vermedim.http://forum.donanimhaber.com/m_80892249/f_//tm.htm#80892249 Sonradan gereken cevabı vermişler sana ama akıllanmamışsın.Bilmeden yazmaktan vazgeç artık. Neyse burada görev bize düştü demek ki.
    40 fotoğraf yükleyip sayfayı işgal etmeye gerek yok bir tane yeter. Ayrıca zor bulmuşsun ama verdiğin örneklerde Nokia yine daha iyi.

    iPhone 5S iSight Kamera Videosu Türkçe Altyazılı

    Sen resimden gercekten anlamiyorsun.

    Hicbirseyi goremiyorsan renk farkini goremeyecek kadae kor olamassin . Gördüğün üzere kendi attığın resimde bile CANON EOS 5D MARK'taki resme en az benzeyen Nokia 808 .... Sadece keskinliği yazılımsal olarak arttırmaya çalışmış işlem yaparken . Noise ' ler ise desenlerin arasında ve turuncu olan yüzeyi beyaz çekmesiyle beyazların arasında kaybolmuş .

    Seninle tartismaya girmeyecegim. + basanlar vermis sana gereken cevabi . Ciddi seviyede bir fotograf bilgin yok .

    Amac guzel ama kullanilan icerik yanlis. Nokia 808'deki 41 mp sensorun amaci, mukemmel kalitede 5 ve 8 mp fotogtaflar cekmek ya da kayipsiz zoom kulanmaktir. Video esnasinda da. 41 mp amac degil, bir arac yani.

    Ve bu icerikte goruntuler eklenirse, Nokia 808 o ekledigin compact makineleri gomer. Son resimde de renklerde biraz farklilik var ama detay ve kalite konusunda Mark iii'e en yakin fotograflar 808'den cikmis. Fark atmis compact makinelere.

    Daha iyileri tabii ki var ama bunlar senin ekledigin compact makineler degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizinde windows phone konusunda şüpheleriniz var buda yersiz değil.Fakat tek işletim sistemini stabil hale getirip geliştirmek takdir edersinizki baya zaman alıyor.Şu an ios ve androidi daha çok göreceğiz.Zamanında Nokia androide geçerse Samsung'u geçer yazdım.Ama neymiş stabil sistem değilmiş.2 cihaz üretsin diye yazdım yine aynı cevaplar.Bildiğiniz üzere Samsung'un mobilde yıldızı galaxy serisi ile parladı.Asıl önemli olan markalar bizim fanatiğimiz mi ? Bizi son kullanıcı olarak ne kadar düşünüyorlar.Bu bağlamda biz fanatik olsak bile bir anlamı yok.Htc tanıtım işine odaklanamadı.Birde patent ücreti derken iyice zayıfladı.Htc one max te s4 pro ve s600 çıkarsa hiç düşünemiyorum gerisini.Lg ve Sony'nin yeni cihazları Samsung'un 2 akıllı saat yapabilir haberleri.Anlayacağız android tarafı karışık.Otomasyon tüketim toplumu inşa etmek hat safhada.Kimse elektronik dönüşümü düşünmüyor.Sonuçta kimyasal maddeler.Sizde bilirsiniz kızılderililerin bir sözü vardır.Biz dünyayı çocuklarımızdan miras aldık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: masculine

    Bu senin yorumun iyice oku.Kendimi Alim herkesi Zalim sanmadın sanmıyorum.Sen sanal alemi gerçek algılıyorsan bu senin sorunun.Samsung cu diye bir kelimemi var.İzlemedim zaten çünkü bilgim vardı.Ben ne sistemine nede fiyatına nede teknolojisine karşıyım.Sadece her özelliği için ayrı bir video olması bana mantıklı gelmedi bende aklımdan geçenleri yazdım.Hoş ben Samsung kelimesini kullanmadım.Nasıl bir anlayışın varsa artık.amerikayı sevmiyorum teknolojiyi değil.Bu site hepimizin sitesi.Bunu yalakalık olsun diye yazmıyorum.( haber ilgini çekmiyorsa izlemeyebilirsin neden şahsi düşünüyorsun okunmasa izlenmese benim gibi insanların ilgisini çekmese bu kadar uğraşmazlar dimi. apple samsung ve ya bilmem ne karşılaştırmayı bırakın herkes begendini alsın buradada hepsinin haberi yapılsın. suan başka bi tel çıktıda onunla ilgili haber mi koymadılar. milyonlarca hayranı var apple nin.( samsung cular) ne kadar sevmesede bugunki telefonların geldiği noktada apple nin katkısı tartışılamaz.) Sana son yorumum Aşık Veysel Şatıroğlu'ndan gelsin.Kim okurdu kim yazardı
    Bu düğümü kim çözerdi.Koyun kurt ile gezerdi.Fikir başka başka olmasa.

    Sevmiyorsan amerikayi yaparsin bi urun bizde senin yaptigini konusuruz kullaniriz ama bizim millet hep boyle hic sevmez ama kendide yapmaz. Yazdigin yorum bir apple urunu altinda yaziyor bu yorumu buradaki ortama gore yaptim cunku buradaki gundem budur kimi apple kimi samsung kimi lg sever sen anti apple seklinde konusunca oyle sandim. Abartilacak bisey yok yani. Ve forumdaki insanlarin genelde belli bi marka fanatizmi vardir. Sevdigin konulara yorum yapmalisin bence. Bende bir developer felan degilim teknolojisever olarak buradayim ve asil ilgi alanim apple urunleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksenyedi.87 -- 18 Eylül 2013; 3:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • belli oluyor. konuşmuyoruz yorum yazıyor. telefon üretirimde yazmadım. ülke önemli değil. Ayrıca apple konusunun altına eleştiri yazmayalım mı. Senin tekelindemi bu olay. sonuçta apple benim yorumumla batmaz ben yorum yazarken noktalı da olsa küfür yazmıyorsam. başkasına hakaret etmiyorsam bu seni yada başkasını bağlamıyorsa neden yorumunu kişisel yapıyorsun. biraz mantıklı düşün,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 18 Eylül 2013; 5:21:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s gerçekten fevkalade bir ürün olmuş gelmesini heyecanla bekliyorum

  • Apple kamera konusunda geri kaldı. Kamerayı geliştirmişler tamam ama samsung ve htc daha önde nokia desen çığır açtı kamera konusunda.

  • Sen bu sitenin her videolu programını takip ediyosun hll spr sende böyle devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple= çöp






    gelsin eksiler koyun sürüleri saldırın bana !
  • Videoyu izlemek için 45 saniye reklamın bitmesini izledim. Reklamı geç diye bir butonda çıkmıyor. Bu kadar olur

  • 5D ile iPhone'u karşılaştırmak nasıl bir mantıktır çözemedim. 5s şuanda piyasadaki en iyi fotoğraf çeken cep telefonu kaul edin işte. Hem bu kadar ince bir telefon olacak hemde bu kalite çekecek. Daha iyisi varsa çıkarın efendim. HTC gidi 4Mpde süper deyip rezil foto çekmiyor.
  • Sağol
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.