Şimdi Ara

Iski, Gitsin mi Kalsin mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkesten gelen istek dogrultusunda demokratik bir yonetim/ forum oldugumuzdan ve "bazi haksizliklar uzerine " bu oylama acilmistir.

    Sebep: Onceki saygisizliklarini kabul etmemesi , Yonetim deki cogunlugun calismasini engellemesi, yetkilileri tehlike unsuru gormesi, Yonetimdekilerin verimlerinin alinamamasi ve Cogunluk tarafindan istenmemesi.Yoneticilerinin sayginligini dusurmesi.Kullanicilari tehdit etmesi!Yönetimde sürekli ajan /muhbir suçlaması yaparak mod arkadaşları zan altında bırakmasi.



  • Bilgilendirme :
    Gun = admin olarak 2 kez oylamistir. Ondan dolayi "Kalsin" tarafindan 1 oy sayilmamaktadir.
  • niye hem moderatör hemde yönetici kimliğim ile oy kullanamaz mıyım ?
  • 2 kisi real de bir kisi oldugundan denklik saglanamaz :) O zaman bende 2. bir nick register edip, mod yapip oylama yaparim yani ;)
  • [Deleted by Admins]
  • baba, vallahi süper.

    İmza konusundaki resim büyüklüğünü bile (ve benim katılmadığım bir çok konuda) demokratik olarak oylama yapmazken bunu neden oyluyorsunuz ki? Bazı tartışmalarda Gün'ün Admin/owner olarak kendi kararlarında bastırdığını ve bunu aldığını biliyoruz.

    Eğer İski'yi gönderecekseniz neden bu sorumluluğu üstünüze alıp, basiret gösterip göndermiyorsunuz? Göndermeyecekseniz bu oylama niye ortaya atıldı?

    Bu tip bir oylamanın "yersiz" olduğunu ve "patavatsızlık" olduğunu düşünüyorum.

    Benim bir önerim var; madem bu kadar demokratiğiz, ileri tarihli bir seçim ortaya koyalım, Meclis-i Forum seçelim. 100post yapmış her kullanıcı 1 oy sahibi olsun. İsteyenler aday olsun, kişi bazında yapılan sıralama ile en çok oyu alan 20 kişi yönetici (mod) olsun. Oluşturulan bu meclis kendi içinde seçim yapsın ve meclis başkanı ve 2 yardımcısını seçsin (admin). Gün'ün resmi sorumlulukları -eğer seçilmez ise- bu başkana devredilsin. Bunu yaparsak söz veriyorum DH'i Türkiye çapındaki TV ve gazetelerde başsayfa haberi yapacağım.




  • Results:
    Gitsin [67%] 10 votes
    Kalsin [33%] 5 votes


    ayrıca, oylama sonucuna göre davranılacaksa herkes delikanlılık edip oyunu buraya yazsın.
  • gurol,

    Oylama yapilmasi gereken konulari oyluyoruz burada. Bilmedigin bazi konulardan dolayi burada oylamaya sunuldu iski. "Meclis-i forum" konusu ise tumuyle alakasiz bu konu ile olmasida gereksiz zaten. Olsada birsey degismez.

    --

    Ayrica kimse ben gitsin yada kalsin dedim demesine gerek yok gurol bunu anlamalisin. Oylamanin gizliligi burada zaten.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gurol</i>
    <br />Results:

    ayrıca, oylama sonucuna göre davranılacaksa herkes <font color='red'>DELİKANLILIK</font id='red'> edip oyunu buraya yazsın.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Burda kimin kimden korkusu olabilir gurol söyler misin? Adı üstünde OYLAMA, seçimlerde de verdiğimiz partinin ismini bir de zarfa yazalım o zaman.
    Oylama gerekli veya gereksiz farketmez, sonuçta bir oylamadır..Burda herkesin fikrini almak istiyorum demedi Magic.Kabul edersin ya da etmezsin.Bunun için tartışma yaratmaya da gerek yok kanımca.
    Delikanlılık buysa ben de gitsinden yana kullandım oyumu..Böyle delikanlılık da olmaz olsun! Ben kendimi delikanlı bilirdim, böylece kanıtlamış oldum :)




  • bende gitsin den yana oy kullandım. iski çok iyi bir insan ama forum dışında :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gurol</i>
    <br />Results:
    Gitsin [67%] 10 votes
    Kalsin [33%] 5 votes


    ayrıca, oylama sonucuna göre davranılacaksa herkes delikanlılık edip oyunu buraya yazsın.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    gürol sende bir delikanlılık yapsana

    Bu arada gitsin diyenlerden biriside benim.
  • Babudil +1 gurol ne demek "delikanlı olup oyunu buraya yazsın " böyle bir kelime yi sana hiç yakıştıramadım yukarıda magic yorumlarla beraber düşüncenizi oylayın demedi illada öğrenmek istiyorsan ben de " GİTSİN " oyu kullandım iski için . Ben de odut gibi böyle yazdım diye delikanlılıgımı sana isbat etmişimdir inşallah.[dry]Eger delikanlılık buysa
  • kendi aranızda tartışmayın
  • [sml2k]
  • laf laf laf


    benim oyum belli zaten..




  • Gerçektende aramızda tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Bunlar gerçekten problem bile değil. Birmirimizi kırmayalım. "Delikanlılık" biraz ağır bir ifade oluyor. Buna şeffaflık dersek daha doğru olabilir. Ben İskender.in kendisine de söyledim, sizlerde bilin. İskender kalsın şeklinde oy kullandım. Buraya yazmayan arkadaşları da lütfen kınamayalım.
  • Arkadaşlar hangi oylamada insanlara ne yönde oy kullandığını sorabiliriz ki ... Zaten demokrasi çoğunluğun sözü geçmesi olduğu kadar insanların oy hakkını gizli tutabilmesidir. İski konusunda bu güne kadar hiçbir yorumda bulunmadan sadece topicleri okudum vardığım sonuç bazı yerlerde haklı olmasına rağmen verdiği tepkilerle kendini haksız duruma getirmekle kalmayıp yönertimde gereksiz gerginliklere sebep olduğunu düşündüğümden dolayı gitmesi yönündedir.
    Sevgiler...
  • oy kullanmayan kaldımı, kalmadı ise bu oylamanın bir sonucu olması gerekiyor herhalde.
  • kimse kimin ne hakkında oy kullandığını sormamalı bence en doğrusu bu demokrasi herkesin oyu kendi niyetine abi ya
  • Kusura bakmayın, "delikanlık" olayının bu şekilde anlaşılacağını düşünmemiştim. Şeffaflık desem daha doğru olacak. Oylamayı aklım almadığından kızdığım açık.

    Magic, bilmediğim konular olduğuna göre durumu anlamayıp itiraz etmemi anlayışla karşılamışsındır. Beni rahatsız eden konu, bu işin oylanması. <b>Eğer İski mod özelliklerini taşımıyor yada hatalı davranışları var ise bunun oylanacak bir yanı kalmaz</b>. Bu iş oylanacak ise bundan iki anlam çıkar;

    ilki yetkililerin, İski'yi mod'luktan çıkarma sorumluluğunu topluluğa atması, tarihte bunun örnekleri vardır (Lynch, Sezar).

    ikincisi yetkililer aralarında anlaşa<b>ma</b>mış işi demokratik tarafa dökmüştür.

    Mod olduğumdan beri oylanan tek şey İski'nin durumu değil mi? Sorarım, daha önce bir mod için oylama yapıldı mı? Magic, kusura bakma ama bu mod'luktan çıkarma konusunu oylamayı aklım almıyor. Eğer buradakilerin görüşleri alınarak kararlar verilecekse bunun kapsamının kurala bağlanmasını diliyorum.

    İski hakkında kendi fikrimi söyleyeyim; kimi zaman rahatsız edici yada gizli tacizler içeren mesajları var. Ama bu onun kişiliği ile direk ilintili, ayrıca mod'luk konusunda bir kısmımızdan daha çok çalıştığını da kabul etmeliyiz.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.