Şimdi Ara

Iski, Gitsin mi Kalsin mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [Deleted by Admins]
  • bu işer +1 yada -1 ler ile olmuyor arkadaşlar. eğer burası demokratik ise ve burda yönetim olarak bir karar alınması amacı ile bir pol açılmış ise pol sonucunda çıkan sonuca göre gerekli kararın hemen alınması lazım.
  • burda demokrasi olduğunu kim söyledi.
    mod'lar hakkındaki kararları sadece ve sadece adminler verir.
    yarın kafası bozulan magic veya dizman gitsin diye bir oylama açarsa ne olacak?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />Herkesten gelen istek dogrultusunda demokratik bir yonetim/ forum oldugumuzdan ve "bazi haksizliklar uzerine " bu oylama acilmistir.

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Dizman bilemiyorum yukarıdaki açıklamalar senin için yeterli olurmu? Sence Magic Admin değilmi?
    Demokrasi heryerde var ama senin gibi onu uygylamakta ve algılamkta zorlananlar var.
  • Arkadaşlar yapmayın yine lüzumsuz gerginlik yaratmayalım. Lütfen
    [frndsp]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Babudil</i>
    Dizman bilemiyorum yukarıdaki açıklamalar senin için yeterli olurmu? Sence Magic Admin değilmi?
    Demokrasi heryerde var ama senin gibi onu uygylamakta ve algılamkta zorlananlar var.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Magic admin değil demedim ki. oylamaya ne gerek var. istediğini alabildiği gibi istediğinide atabilir. bunun bir çok benzerini daha önceden yaşadık. bende mod aldım ve attım. O zaman demokrasi nutukları dinlemiyorduk. Şimdi ne değişti.

    Demokrasiyi uygulayıp anlamaya gelince. internette sadece özgürlük vardır. demokrasi yoktur. hangi siteye giderseniz gidin aynı şeyi göreceksiniz. öncelik her zaman site sahibi ve yöneticilerine aittir.




  • Sadece dizman.e katılıyorum. Magic admin olarak isterse direkt atabilirdi. Ancak bunu yapmadı ve mod.lara danışmak istedi. Bence bunun yadırganacak bir yönü yok. Eğer adminse her iki seçeneği de uygulamak onun hakkıdır. Yapılan uygulamaları olumlu ya da olumsuz şekilde eleştirmek te bizim görevimizdir. iski ister bu oylama sonucu kalsın/gitsin ya da admin arkadaşlardan biri direkt kalmasına/gitmesine neden olsun HAKEM kararı gibi olmalıdır. İsteyen itiraz edebilir ancak bu karardan geri dönüş olmamalıdır.

    Yeni forumda bunun için kesinlikle bir anayasa olmalıdır. Adminlerin, mod.ların, üyelerin hakları, sorumlulukları açıkça belirtilmelidir. Buna adminlerin istediklerini yapabilecekleri de dahildir. Bu bilinen bir gerçekte olsa (site sahiplerinin tam yetkili olmaları) bunu forumda yazmak lazım. Şeffaflık olması lazım. Tutarlılık olması lazım ki forumumuz bir yerlere gelsin, kurumsallaşsın.
  • Beyler iski nin gitmesi icin bir cok sebep bulunmakta , bunlari danismadan da kararimi uygulayabilirdim.Sonucta iskinin burada "extra" olarak gun tarafindan getirildigi statu ve inat ile bulunduruldugu durum ve sanki dokunulmazligi varmis gibi davranmasi sonucta Gun ile uzun suren konusmamiz sonucunda Gun olaya bakacakti ama goruluyor ki hicbirsey olmamis gibi davranilmaya devam ediliyor. Eger bu haftada boyle surerse uzgunum ama bu sefer ben kendim Iski hakkinda kendi yaptirimlarimi uygulamak zorunda kalacagim.Gun sana bir cok kez soyledim.Yapacam yapacam dedin tamam tamam dedin ortada birsey yok...
  • [Deleted by Admins]
  • Hayir iskinin yaptigi hicbirsey yok ki ayrica bir mod eksikliginden dolayi alinmadi ki zaten konu o da degil ki mehmet :)

    Iski tamam birsey yapmiyor olabilir forumda bir mod olarak , davranislarindan da %100 puan kaybettigide aciktir zaten.
  • [Deleted by Admins]
  • "bence birçok moddanda daha aktif bir mod olduğunu söyleyebilirim" > Ornek mesela? Ornek verirsen en azindan gorebiliriz kimler olduklarini :) (Merak ettim saka bir yana)

    --

    Iski, Cikarildiktan sonra geri getirilmemek uzere cikartilmisti.Daha sonradan gun ile benim kararimizin sonucunda 3 hak vermistik bu surec icinde adam gibi durursa birsey olmayacakti.Adam Kendini Kral sandi bir anda.Kimse ona dokunamaz.Forumdaki kullanicilari tehdit eder.bana dokunmayin siz zararli cikarsiniz der herkese.Boyle birsey olamaz.Yaptigi extra saygisizliklari da gectik hani...
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • Sebep gun.. Her atildiginda bir sekilde geri getirildi gun tarafindan. Bu sefer yapmayacak adam gibi duracak soz verdi dedi geri geldi. Oburunde de aynisi oldu. Hep boyle bir sonu olmayan donguye dondu..
  • [Deleted by Admins]
  • Mehmet,

    Iskiyi cikartsam yine cikartirdim gun'e sormadan yine yazardim buraya her gun yeniden aldiginda yeniden de cikartirdim bu olmus bir olay.Oylama olmasinin sebebi , modlarin %70 inin iskinin gitmesini istemesi ve iskinin de beni herkes seviyor demesi yalan demesini kanitlamak ayricada ne oldugunu tam olarak anlamak icindi.Ayni zamanda gun'e idi bu mesaj.O da herkes ister problemi yok diyordu oylamanin amaci bu idi ayni zamanda iski problemini bir cozume ulastirmak icindi.
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • yahu mehmet sende yani, Uyeler farki Yonetim kadrosu farkli.

    uyelerde fake nickle de oylarlar , sonucta adil olmaz. Zaten Iskiyi forumdan atmak amac degil ki . Sadece Toplanti odasindan cikarmak/ Mod luktan cikarmak , Binbasi olarak/ Normal kullanici olarak devam edebilir yine Title degistirilebilinir. Istenilen tek sey bu. Userlar yine isteyebilir yani sonucta
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.