Şimdi Ara

“İslami terör” safsatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyadaki en yüksek cinayet oranı:


    1- Honduras (Hristiyan) 2- Venezuela (Hristiyan) 3- Belize (Hristiyan) 4- El Salvador (Hıristiyan) 5- Guatemala (Hristiyan) 6- Güney Afrika (Hristiyan) 7- Saint Kitts ve Nevis (Hristiyan) 8- Bahamalar (Hristiyan) 9- Lesotho (Hristiyan) 10- Jamaika (Hristiyan)



    Dünyanın en tehlikeli çeteleri:


    1- Yakuza (din yok) 2- Agberus (Hristiyan) 3- Wah Singh (Hristiyan) 4- Jamaika Patronu (Hristiyan) 5- Primero (Hıristiyan) 6- Aryan Kardeşliği (Hristiyan)



    Dünyanın en büyük uyuşturucu çeteleri:


    1- Pablo Escobar - Kolombiya (Hristiyan) 2- Amado Carrillo - Kolombiya (Hristiyan) 3- Carlos Leider Germain (Christian) 4- Griselda Blanco - Kolombiya (Hristiyan) 5- Joaquin Guzman - Meksika (Hristiyan) 6- Rafael Caro - Meksika (Hristiyan)



    Dünyanın en yüksek alkol bağımlılığı:


    1- Moldova (Hristiyan) 2- Belarus (Hristiyan) 3- Litvanya (Hristiyan) 4- Rusya (Hristiyan) 5- Çek Cumhuriyeti (Hristiyan) 6- Ukrayna (Hristiyan) 7- Andorra (Hristiyan) 8- Romanya (Hristiyan) 9- Sırp (Hristiyan) 10- Avustralya (Hristiyan)


    Dünyadaki en yüksek hırsızlık oranı:


    1- Danimarka ve Finlandiya (Hristiyan) 2- Zimbabwe (Hristiyan) 3- Avustralya (Hristiyan) 4- Kanada (Hristiyan) 5- Yeni Zelanda (Hristiyan) 6- Hindistan (Hinduizm) 7- İngiltere ve Galler (Hristiyan) 8- ABD (Hristiyan) 9- İsveç (Hristiyan) 10- Güney Afrika (Hristiyan)


    "Dünyadaki en yüksek fahişelik oranları:


    1- Tayland (Budizm) 2- Danimarka (Hristiyan) 3- İtalya (Hristiyan) 4- Almanya (Hristiyan) 5- Fransa (Hristiyan) 6- Norveç (Hristiyan) 7- Belçika (Hristiyan) 8- İspanya (Hristiyan) 9- İngiltere (Hristiyan) 10- Finlandiya (Hristiyan)


    Birinci Dünya Savaşı'nı kim başlattı? Müslümanlar değil...


    İkinci Dünya Savaşı'nı kim başlattı? Müslümanlar değil...


    20 milyon yerli Avustralyalıyı kim öldürdü? Müslümanlar değil...


    Japonya'da Nagasaki ve Hiroşima'ya kim nükleer bomba attı? Müslümanlar değil...


    Güney Amerika'da yaklaşık 100 milyon yerliyi kim öldürdü? Müslümanlar değil...


    Kuzey Amerika'da yaklaşık 50 milyon kızılderiliyi kim öldürdü? Müslümanlar değil...


    Kim 180 milyondan fazla Afrikalıyı köle olarak kaçırıp, % 88'ini öldürerek okyanusa attı? Müslümanlar değil...


    Filistin'deki katliamları, soykırımı zaten yazmaya gerek yok.


    “İslami terör” safsatasını çürüten yazı - YÜKSEL AYTUĞ (sabah.com.tr)








  • Kur'an silahlı ya da silahsız cihat emreder. Bir nevi terör dini ama sadece anlatmaya çalışanlara lafım yok.

    Hatta biri sana saldırıyorsa kafasını kılıçla koparmak caizdir. (Muhammed 4)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötülük kötülüktür.


    Cinayet cinayettir.


    Katliam katliamdır.


    Bunu kimin yaptığı, kimin neyin emriyle yapıldığı fark etmez. Aslında senin yaptığın safsata... "Bak onlar ne yapıyor, bizim dinimiz hoş görü dini" diyerek kendi dinin içindeki terörü gizlemeye çalışıyorsun. Safsata asıl budur dostum. Müslümanlar yüzyıllar önce senin atalarını kılıçtan geçirip analarına tecavüz etmedi mi, dini adına? Eğer bilgin dahilinde değilse araştırmanı öneririm.


    Kadınları alı koyulmadı mı her şeyden yüzyıllarca, insan bile sayılmadı. Gördükleri her şeyi allahın yoluna sokmak için savaşlar yapılmadı mı? Terörün en kötüsünü kuran emretmiyor mu? Siz sadece kendinizi kandırın... Evet 5000 tane din arasından sizinki doğru. Evet, onca berbat şeye rağmen siz terörist değilsiniz...


    Hıristiyan, yahudi, müslüman fark etmez, hepsi kendi inandığı şey uğruna yapar ne yapıyorsa. Ama bilmiyor ki yaptığı her kötülüğü kendine yapıyor...





  • Tarikatinizda bugun bunlarimi konustunuz he
    ebabil can ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Mayıs 2024; 13:22:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İslam, cihat adı altında kelle kesen terör örgütleri de böylece aklamış olduk  

  • Bu istatistikleri kim hesaplıyor bilmiyorum. En yüksek hırsızlık oranlarının Danimarka ve Finlandiyada olduğuna dünyada hiçkimse inanmaz. Finlandiya dünyanın en mutlu ülkesi. Hırsızlığın çok olduğu yerde ekonomik sıkıntılar var demektir. Ekonomik sorunların olduğu yerde halk mutlu olmaz.


    Devlet otoritesinin sağlanmadığı, hukukun olmadığı, doğru düzgün kayıt tutulmayan ülkelerden neyin bilgisini alacaksın da analiz yapacaksın? Pakistanda tek başına yürüyen kadınlara sokak ortasında tecavüz ediyorlar. Ne polis var ne ceza.

  • İstatistiklerin kaynağı?

  • Aslında hepsi özünde dinsiz, herhangi bir kurala, düzene ya da otoriteye tabi olmadıkları için suç işliyorlar (bütün dinsizler bu kafadadır demiyorum ama bu durum gerçek) Herhangi bir sınırlayıcıları yok çünkü. "Kime göre suç, kime göre neye göre kötü ya da yanlış?" mantığıyla hayata bakan herkes, her kötülüğü yapma potansiyeline sahiptir. Adam "niye giyiniyoruz çıplak dolaşmak kime göre yanlış, bu kuralı ilk kim getirmiş" mantığıyla yaklaştığında kendi kuralını yazmış olur. Ens*sti, ped*filiyi açık açık normalleştirmeye çalışanlar da öyle. Boyunlarına hristiyanlığın sembolü haç takmaları, inandıkları gibi yaşadıklarını göstermiyor. Yoksa inancına uygun yaşasalar, İncil de bunların yaptıklarını meşrulaştırmıyor. Yaptıkları yanlışları din adına yaptığını söyleyenler, hep dini yaşamayan ama oradan ekmek yemeğe çalışanlardan çıkıyor.

    İslam her türlü ahlaksızlığı ve çirkin işi lanetler, ama Türkiye'deki din-İslam düşmanları, yapılan her pis işi dine mal eder. Oysa her şey ortada. İzah yapmaya bile gerek olan konular değil aslında bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 4 Mayıs 2024; 16:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dünyadaki en büyük çocuk ticareti Taliban gibi örgütler tarafından yapılıyor. Bunlar bence müslüman bile değil ama biz İslami terör örgütüyüz diyorlar. Tepki göstermeniz gerekenler kendi halindeki hristiyani ateisti müslümanı falan değil bu tip örgütler kurup her türlü pisliği yapanlar olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 4 Mayıs 2024; 16:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Pakistanda afganistanda suç kaydı tutulmadığından öyle oluyordur. Bu dünyada dürüst olmak bazen böyle kötü götünmenize de sebep olabilir. Mesela bizdeki kamu harcamaları. Suç olarak tasniflendirilmişmi? Aynısını fransada yapsalar inanki Fransa 1. olurdu istatistikte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 4 Mayıs 2024; 16:52:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Konuyu açana sorsan nereye kaçarsın diye eminimki Afganistan demez, istatistikte 1. gördüğü Finlandiyaya kaçar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendileri bile inanmaz buna. Arabistana falan kaçmazlar. Amerikayı bulurlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listede eksikler var. Stalinin ellerinde 20 Milyon insanin kani var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İslami Terörden kast edilen DAEŞ, Hizbullah gibi örgütler. İslami terör demek her müslüman teröristtir demek değil. Makale yazan böyle bir algıyla yazmış.

  • Birinci Dünya savaşı'nın nedenini Hristiyan - Müslüman mevzusu değil. Avrupa güç dinamikleri.


    Bazı savaşlar sadece din amacıyla olmadı, Avrupa zaten ezelden beri sürüsüne bereket kendi aralarında da savaş gören bir coğrafya.


    Savaş hem cesaret hem delilik işidir, her ne kadar sıkıntılı bir süreç olsa da güçlü taraf için sonuç verir. Savaşmamak sizce marifet yada erdem mi?


    Dünyanın kısıtlı kaynaklarının hakimiyeti için bazı devletler bastırıyor, bunlar karşısında ya gücün vardır ya da yoktur bu kadar basit.


    Şu savaş mevzsunun küçük versiyonunu bankamatik yada a101 kasasında bile yaşıyorsun, herkese posta koyabiliyor musun hemşerim


    önümüze geçme diye?




    Günümüzde Nijerya'da Boko Haram hıristiyanları katlediyor hiç üzülüyor musun? Müslüman ikiyüzlülüğü böyle bir şey.


    Dünyanın neresinde bir müslüman hıristiyan öldürse içinizden güzel bir huzur yaşanıyordur adım gibi eminim.


    Sen yada diğerleri istediğiniz kadar bloklayın, açtığını konular başka browserdan bakınca takip edilebiliyor, linki yapıştırıp girebiliyoruz.



    Bugün ufacık toplumsal anlaşmazlıkta bunların karıları kızları ganimet diyen tiplerden belki bir nebze bilinçli insanlarsınız.


    Tepenize katliamcı bir Şeriatçı fanatik gelse kafayı kaldırmaz emret şeyhim diye etek öpmeye devam edersiniz.


    Ne islamı güzelleyin ne Hrisytiyanın kendi kültürel geçmişinden ötürü yaşananlarıda dine bağlayın.


    Sanki islam ağırlıklı ülkelerde 10 numara bir hayat yaşanıyor, savaş yoksa da sefillik, hırsızlık, yozlaşma, taciz tecavüz var.



    İyi ki de bloklamış gelmiş hala burada internetin başlangıcından beri forumlarda konuşulan muhabbetleri konu açıyor.


    Dolar kaç olacak onu da söylesene?





  • Ehli Sakiyoutube
    Şair İsmet Özel 'den müslüman tanımı .
    https://www.youtube.com/watch?v=s02T28kidJM
  • Bizim oralarda bir söz var;


    "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış".


    Bu iş öyle bir iş.

  • 35 bin filistinliyi katlettiler, hiçkimse de çıkıp yahudi terörü demiyor...

  • Terörün dini, etnik kimliği olmaz. Yetiştirilmeyle alakalıdır. Bazı ülkeler bilerek terörist yetiştiriyor olabilir ama tüm vatandaşlarına, dine ait olanlara genellenemez. Hangi din olursa olsun. Mesela Amerika atom bombası atıp masum Japon sivilleri katlettiği zaman tüm amerikalılar terörist olmuyor. Sadece devleti terörist/katil oluyor.


    PKK'yı destekleyen tüm (derin) devletler katildir. Bunların söyleyecekleri de kendilerini aklamak içindir yani tam tersidir. Kendilerini hristiyan olarak tanımladıkları için islam'a laf atıyorlar işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 4 Mayıs 2024; 22:36:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: design.code

    İstatistiklerin kaynağı?

    Sanırım büyük dışkısını yaptığı organı olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.