Şimdi Ara

İsmek Rusça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar

    ismek rusca kursuna yazıldım a1 seviyesi.daha önce giden sertifikasını alan arkadaşlar var mı ?



  • ee nasıl gidiyor dersler , kolay mı
  • hocam ilk iki dersi geride bıraktık.Alfabe bildiğiniz gibi kiril alfabesi ilk konumuzda doğal olarak alfabe oldu.Çok zor değil ancak sıkı pratik şart.Ayrıca el yazıları ile kitap yazıları farklı olduğu için iki alfabeyide öğreniyoruz.
  • Rusça A1 seviyesine gittim çok memnun kaldım. Alfabe çok zevkli, vurgu ve tonlamalar önemli. Her zaman yazıldığı gibi okunmaz ama İngilizce'ye nazaran çok rahat okunduğu gibi azılıyor sertleştirme, yumuşatma vs harfleri hariç. İmkanınız varsa A1'e iki defa gidin temeli çok daha güzel kurarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gecikme için kusura bakma ancak girebildim.ismekte ki eğitmenler oldukça başarılı.farklı branşlarda çeşitli yarışmalara ve etkinliklerede dahil oluyolar.benim zamanım kısıtlı olduğu için kayıt döneminde bağcılarda yer bulabildim.iyikide burayı bulmuşum.eğitmen bulgar asıllı rusyada yaşamış telavuzu süper.ayrıca inanılmaz bir öğretme arzusunda.bütün kurs dağılırken biz kendimizi kaptırmış oluyoruz en geç kursu terk eden biz oluyoruz.kesinliklikle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donsuzfasulye

    hocam gecikme için kusura bakma ancak girebildim.ismekte ki eğitmenler oldukça başarılı.farklı branşlarda çeşitli yarışmalara ve etkinliklerede dahil oluyolar.benim zamanım kısıtlı olduğu için kayıt döneminde bağcılarda yer bulabildim.iyikide burayı bulmuşum.eğitmen bulgar asıllı rusyada yaşamış telavuzu süper.ayrıca inanılmaz bir öğretme arzusunda.bütün kurs dağılırken biz kendimizi kaptırmış oluyoruz en geç kursu terk eden biz oluyoruz.kesinliklikle tavsiye ederim.

    Hocam Eğitmeniniz kimdi ? Son durum nasıl?
  • hocam biraz geç oldu kullanıcı adı ve şifre ile ilgisi sorun yaşadık biraz.sorunun cevabına gelirse kesinlikle kurs sonrası ülke dışına çıkılmalı yoksa tekrar olmadan ciddi anlamda birşey hatırlamazsınız.eğitmenin asya hanımdı.aslen bulgar olan eğitimini rusyada almış ve işini çok iyi bilen bir eğitmen.ola ki şuanda kursa gidiyorsanız çok çok selamlarımı iletin.
  • Kurs kaç ay sürüyor? Ben İstanbul'da öğrenci olarak bulunuyorum da, başladığı ve ne zaman biteceği benim için önemli.

    Bir de haftada kaç gün oluyor?

    Şimdiden sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar rusyadan bu gece döndüm formu özlemişim rusça ögrenmek istiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle rusça konuşulan ülkede ögrenebilisiniz ben bile dilimin dönmedigi kelimeleri okuyamadım ve konuşamadım.bana gelirsek iş için gitmiştim aile nedeniyle döndüm.çok kısa süreyle kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.