Şimdi Ara

İsrail güvenlik güçlerinin açtığı ateşte en az 62 Filistinli hayatını kaybetti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
7.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pkk ya onbinlerce şehit verdik hangi arap arkamızdan yas tuttu?

    hükümet kıbrısla da bu kadar ilgilensin....

    ingilizlerle anlaşıldığı ve Türkiyenin garantörlükten çekileceği konuşuluyor????
  • beyler büyük resmi görün..ne filistin ne gazze ne amerika elçiliği problem ..burdaki problem orta doğuda büyüyen bir hüç haline gelen yahudilere karşı müslüman ülkeler uyuyor. !!!! birleşip sorunu küçükküen halletmek yerine sorun gitgide büyüyor..ölene sevinmeyin, bugün elçiliğini oraya kanla açan amerika / yahudiler yarın öbürgün bu tarafa doğru gelecek..iran ile savaşın eşiğindeler..bugün onlara yarın bize durumu söz konusu..
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Yaratıcının çok umrundasın hatırlatayım! Onun sana 1 gramin 1 settrilyonda 1 ihtiyacı yok onu tanımıcakmış ay çok üzüldü!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah-u Teale tüm Müslümanların ve mazlumların yardımcısı olsun. Allahümme Âmin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüme sevinecek halimiz yok. Dünyada barış olmasını, hiçbir insanın eceli dışında ölmemesini herşeyden çok isterim. Ama Filistinliler de sütten çıkmış ak kaşık değil. Müslüman ülke diye, bizim safımızdalar diye Filistin'i melek ilan etmeye gerek yok. Bildiğin teröristlik yapıyorlar, İsrail de güçlü olduğu için ağır şekilde karşılık veriyor. İsrail'de yaşayan normal Filistin vatandaşları ve diğer müslümanlar hiçbir şekilde zulüm görmüyor. 1 milyon Müslüman var, dinlerini yaşayabiliyorlar, iş sahibi olabiliyorlar. İsrail genelinde 400'den fazla cami var. 5 vakit ezan sesi Türkiye'deki camilerden daha yüksek sesle okunuyor. Sanıldığı gibi bir baskı falan yok. Sadece bu tür protesto, saldırı ve terör eylemlerinde bulunan Filistinliler zulüm görüyor. Olaylara dışarıdan, sadece basının gösterdiği şekliyle bakarsanız pek birşey anlayamazsınız. Türkiye'yi tanımayan birçok yabancı da pkkyı bir siyasi parti sanıyor ve Türkiye'nin pkklı kürtlere zulüm ettiğini düşünüyor. Tıpkı dünyadan haberi olmayan Türk milletinin "İsrail Filistinlilere zulüm ediyor" dediği gibi...
    Olayları irdelerken, haklıyı haksızı ayırt ederken kimin sizin tarafınızda olduğuna değil, yapılan eylemin kendisine bakın.
    Ayrıca şu "Batının derdi müslümanlığı yok etmek" geyiğini de bir bırakın artık. Onlar 500-1000 sene öncesinde kalan mevzular. O zamanlarda da Müslümanlığı yok etmek derdinde değillerdi. Müslüman egemenliğini yenme derdindelerdi ve başardılar. Batılılar Müslümanları yok etmek isteseler inanın şimdiye kadar bin kere yaparlardı. Müslümanlık batılıların işine bile geliyor. Dini kullanarak toplumları rahatlıkla uyutabilirsiniz. Dinin bireyle tanrı arasında kalması gerektiğini farkeden batı uygarlığı hızlı bir gelişme sürecine girdi ve güçlendi... Müslüman ülkelerde bu gelişmişlik yok. Batılılar salak mı müslümanlığı yok edip adamların gelişmesine zemin hazırlasın.




  • ISID doguda bir sehri bassa bizim de guvenlik guclerimiz mudahale etse en basta milliyetci ayagindaki AKP'liler one cikar forumda Israil de bunun aynisini yapiyor Filistin'lilerin yillardir mazlumu oynamasindan biktik artik. Adamlarin topragina benim diyorsan sonuclarina katlanirsin.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Hem gidip adamlara saldiriyorsunuz, olduruyorsunuz, savas ilan ediyorsunuz. Yenilince de aglamayin. Biraz adam olun.



    Kimse filistinlileri durup dururken vurmadi. Israili tehdit ettikleri, israile yuruyup israili isgal etmeye kalktiklari icin vurdu.



    Ayni turkiyenin afrinde yaptigi gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Bunlar anlamaz. Kafalarini kuma gommusler bir kere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strategen

    "Belki bilmezsin ya,Batı'nın, Amerika'nın temel amacı Müslümanlığı , daha doğrusu müslüman devletleri yok etmek."

    "bizi gısganiyler" diyenlerin fantezisini yazmışsın buraya. Bu fanteziye inanmalarının tek sebebi kendini büyük gösterme çabası, ego tatmini.

    Ezbere yazma demen de çok ironik olmuş.

    Alıntıları Göster
    Bizi gisganiyler demiyorum.Avrupa, batı bizden çok ileride.Ama gelip İsrail'in Filistin'e müdahalesine, Amerika'nın buyukelciligini Kudüs'e taşımasına herhangi bir anlam vermiyorsaniz Araplar birinci Dünya Savaşı'nda karnımızı deşti fantezisi ile düşünmeye devam edin.



    Tekke yasağını eleştiren birisiyle, birinci Dünya Savaşı'nda askerimizin karnıni deştiler kahrolsun Araplar diyen kişinin yobazlık derecesi eşittir.Biri sağın yobazı biri solun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Hem gidip adamlara saldiriyorsunuz, olduruyorsunuz, savas ilan ediyorsunuz. Yenilince de aglamayin. Biraz adam olun.



    Kimse filistinlileri durup dururken vurmadi. Israili tehdit ettikleri, israile yuruyup israili isgal etmeye kalktiklari icin vurdu.



    Ayni turkiyenin afrinde yaptigi gibi.
    Rezil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

    pkk ya onbinlerce şehit verdik hangi arap arkamızdan yas tuttu?

    hükümet kıbrısla da bu kadar ilgilensin....

    ingilizlerle anlaşıldığı ve Türkiyenin garantörlükten çekileceği konuşuluyor????
    Kalbi Türkiye'yle atan o kadar çok arap var ki. Emin ol yas da tutuyorlar göz yaşı da döküyorlar. Hükumetleri başka, halk başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Rezil olan sizlersiniz.



    Teror yaratan insanlari masum olarak gostermeye calisiyorsunuz.



    Bir karar verin artik. Oradaki insanlar masumsa niye eline silah aliyor? Yok oradaki insanlar israile savas actiysa niye olunce masum oluyorlar? Savas dusmani yok etmek degil midir? Sen yapinca iyi, sana yapilinca mi kotu oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filistin asırlardır kudüs benim diye diretiyor.İsrail asırlardır kudüs benim diye diretiyor.Sonuç ne.İnsan katliamı.Filistin kendi içindeki sözde süslüman gurupları bitirmeden düzelmez!.Tarihinde neler yaşandığını az çok bilenler, neden filistin şuan israil için bir işgal devleti olmuş,nedenini çok iyi biliyorlar.Terörün her türlüsü filistin gibi devletlerden türemiştir.Amerika şuan İsraili destekliyorsa,tek amacı orta doğuyu ele geçirmektir.Amerikanın başkanları değişir ama ideolojileri değişmez.
    Din dediğiniz şey insanlığa söylenmiş en büyük yalandır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 15 Mayıs 2018; 8:55:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

    Sen ve senin gibiler yüzünden ülke gelisemiyor.



    Fransa İngiltere 100 yıl savaşmışlardır ama şuan siyasi her konuda birlikte hareket ederler.Ortak noktaları nedir bilir misin, dindir.



    Belki bilmezsin ya,Batı'nın, Amerika'nın temel amacı Müslümanlığı , daha doğrusu müslüman devletleri yok etmek.Terorun buradan,muslumanliktaki cihat anlayışı ile diğer fanatik düşüncelerden çıktığını düşünüyorlar.



    Irak,Suriye,İran gibi ülkelerde zihniyetin degismesini saglayamadiklarindan doğrudan silahlı müdahale ediyorlar.



    Turkiye,Mısır,Suudi Arabistan'da ise rejimi değiştirmeye çalışarak,ülke yapisini yeniden dizayn ettirmeye çalışıyorlar.



    Mısır'da bunu yaptılar,Suudi Arabistan'da yaptılar.



    Ülkemizde yapamıyorlar çünkü İslam'ı,Müslümanlığı koruyan kollayan birisi var.15 Temmuz da denediler yapamadılar.17-25te fetö eliyle yapmaya çalıştılar yapamadılar.



    Gelip de burada lisedeki tarih kitabından ezberinde kalan cümlelerle yorum yapma.

    Alıntıları Göster
    Ortak olan şeyse neden 100 yıl savaştılar farklı dindeler miydi o zaman? Ortak olan şey paradır. Herkes çıkar ilişkisine göre hareket eder. Din dediğin orta çağda kaldı. İngiltere neden Avrupa birliğinden çıktı din mi değiştirdiler de bizim haberimiz yok?



    Sizin gibileri din din diye uyuturlar böyle. Sokaklar evsiz insan dolu bir çok insan borç içindeyken 30 milyar Suriyelilere verirler niye din kardeşimiz çünkü. BAE farklı dinden olduğu için kabul etmedi Suriyelileri değil mi?



    Bizim ülkemizde protesto olduğunda değil polisin vurdukları hepiniz elinize pala alıp cikmadiniz mı sokaklara. O zaman sivilleri öldürürken sesiniz çıkmıyordu. O zaman yas ilan edilmiyordu. Onu geçtim AKP zamanında binlerce askerimiz şehit oldu 2 mehmet için ara veremeyiz diyenler 3 gün yas veriyor. Bunlar ne peki sayın dindar? Mehmetçik müslüman değil miydi?



    Protesto ediyor diyorsunuz videolara resimlere bakıyoruz adamlar ne buldularsa saldırıyorlar kimi taş atıyor kimi bilmem ne yapıyor. Dünyada polise taş atarsan o taşı bir tarafına monte ederler adamın. Bakma sen reis askerlere kışladan çıkma izni vermeyip karakol önünde PKK tarafından kimlik kontrolü yapılan bir ülkede yaşadığın için bilmezsin.



    Velhasıl kelam kimse bizim din kardeşimiz değil. Kafalarına füze yedikleri zaman akıllarına gelmeyecek kardeş olduğumuz. Gerçek kardeş zor günümüzde de yanımızda olur. Açıp iki araştırma yapsan Filistin'in PKK ya ne yardımlar ettiğini kendinde görürsün. Acaba Filistin ile PKK da mı din kardeşi bilemedim şimdi.



    Ona buna para saçacak kadar zengin ülke değiliz. Önce kendimizi güçlendireceğiz ki İsrail'e artistlik yapalım. Ha bu arada reis değil miydi ya meşrubat fabrikası açıyorum diye Coca Cola fabrikası açan?



    Neyse olayı anladın şimdi git gönül rahatlığıyla reise oyunu ver sonrada Filistinli kardeşlerimiz diye ağlamaya devam edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Bu mesaj silindi.
    Zalimsiniz aynı fırsat sizin elinize geçse sizde aynısını yapacaksınız



    İşte bu yüzden bu vatanı yönetme şerefine asla ulaşamayacaksınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yaptiginiz icin iyi biliyor olmalisiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esVed

    Zalimsiniz aynı fırsat sizin elinize geçse sizde aynısını yapacaksınız



    İşte bu yüzden bu vatanı yönetme şerefine asla ulaşamayacaksınız

    Alıntıları Göster
    Bu yüzden böyle kin kusuyorlar belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

    Bu mesaj silindi.
    zulmun milleti ırkı dini olmaz

    filistin halkının veya genel olarak arab halkının dönekliği ayrı bir sorundur. ama burdaki sorun bir ülke nin işgal ettiği topraklarda amerikan şirketleri sayesinde dünya genelinde siyasetini yürütüyor ve maalesef başka ırk ve dinlerin gördüğü zararları önemsemiyorlar

    dünya genelinde dini kurallar ile yönetilen bir ülke sorulduğunda RESMİ OLARAK kayıtlı tek ülke israil diye biliyorum.

    bir dönem bende senin gibi düşünüyor ve hitler e çok kızardım. neden tüm yahudileri öldürmedi diye......
    İMTİHAN dediğimiz kavram içinde maalesef iyiler kötüler ile bir mücadelesi devam etmesi gerekiyor

    zalim in tek kuralı var iken.. oda kendi çıkar ve istekleri için her türlü eziyetin mübah olması.. mazlum olanın bağlı olduğu dini kuralları ülke kuralları hümanizm kurallar diye uzar gider. dolayısı ile son yıkım gerçekleşene kadar hüküm devam ediyor.

    hitlerin in yahudi halkına yaptıklarını ki gaz odaları ve getto daki birçeşit kölelik hayatını hak etmemeleri ile
    bugün itibari ile israil in işgal edilen filistin topraklarında yaşananları mübah göstermiyor

    eğer güçleri yetiyor ise almanlara bunu yapsınlar. veyahut. ispanyol engizisyonunun yaptıklarının veya bir dönem kendilerini ordan oraya süren hristiyan dünyasına..
    ama gel görki bugün hristiyanlığın temsilcisi olduğunu iddia eden ülkeler yahudileri savunması da gayet ilginç

    herhangi bir sebep ile gerçekleşene zulmu onaylar veya ben tarafsızım diyerek kenardan seyrederseniz eninde sonunda o zulm veya kuduz köpek size de gelecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: megaladon

    beyler büyük resmi görün..ne filistin ne gazze ne amerika elçiliği problem ..burdaki problem orta doğuda büyüyen bir hüç haline gelen yahudilere karşı müslüman ülkeler uyuyor. !!!! birleşip sorunu küçükküen halletmek yerine sorun gitgide büyüyor..ölene sevinmeyin, bugün elçiliğini oraya kanla açan amerika / yahudiler yarın öbürgün bu tarafa doğru gelecek..iran ile savaşın eşiğindeler..bugün onlara yarın bize durumu söz konusu..
    Kusura bakma ama yanlışsın. Müslüman ülkeler uyumuyır çünkü. Suudiler ve BAE maddi destek sağlıyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne zamandan beri zalimi destekler hale geldi bizim millet,bu ne vicdansızlık be kardeşim orada masum siviller öldürülüyor.

    Bu zulmü yapanların Allah belasını versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.